Foto: Mellisa Etheridge/Twitter

Kantautorica Mellisa Etheridge ovog se vikenda vjenčala se sa svojom partnericom Lindom Wallem, scenaristicom serije "Sestra Jackie", na privatnoj svečanosti u Kaliforniji. Američka rock zvijezda potvrdila je vijest na svom profilu na Twitteru.

Kako prenose brojni mediji, Etheridge i Wallem u vezi su od 2010., a svoje su zaruke najavile u rujnu 2013. Mellisa Etheridge, koja je još 1993. obznanila da je lezbijka, dakle davno prije no što je to postala relativno prihvaćena praksa, izjavila je da se "raduje mogućnosti da iskoristi svoje pravo građanske slobode te da se u potpunosti i zakonito vjenča sa svojom ljubavlju, Lindom Wallem".

Foto: Mellisa Etheridge/Twitter

"Naš ustav ponovno stoji uspravno. Svi muškarci, sve žene i svi između stvoreni su jednaki", zaključila je prilikom najave konačnog ozakonjenja istospolnih brakova. U prosincu prošle godine objavila je "Uprising of Love", pjesmu potpore  za LGBT populaciju u Rusiji.

Iako je svečanost bila privatna, tamošnji mediji prenose da su se među uzvanicima našle Rosie O'Donnell, Chelsea Handler i Jane Lynch.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.