CroL

Ponedjeljak 22 Pro

Lifestyle Aktiviraj se i - planinari!

Aktiviraj se i - planinari!

Tagovi:

Foto: UroborosLjubitelj/ica ste planinarenja i prirode? Želite se družiti s ljudima sličnima sebi, a dosta vam je  da je Vaš društveni (queer) život sveden na mračni zadimljeni kafić? Ili se jednostavno želite odmaknuti od dosadne svakodnevice aktivnim odmorom za dušu i tijelo?

Ako ste se pronašli u ovim pitanjima, onda je pravo rješenje za vas planinarsko društvo Uroboros.

Uroboros je dobrovoljna, samostalna, interesna i izvanstranačka udruga građana planinara, ljubitelja planina i planinarske prirode. Društvo je otvoreno svima, ali je namijenjeno podršci LGBTQ osoba te unaprjeđivanju i razvoju svjesnosti i zajedništva LGBTQ osoba i njihovih prijatelja prema planinarstvu i planinskoj prirodi, no u konačnici prema druženju i upoznavanju.

PD Uroboros je prvo i jedino queer planinarsko društvo u Hrvatskoj i regiji, otvoreno ne samo LGBTQ zajednici već svima koji se smatraju planinarima, ljubiteljima prirode i zdravog života. Osim organiziranja izleta, u Uroborosu imate priliku družiti se s ostalim LGBTQ osobama.

Društvo se oformilo u ljeto 2010. godine kad je nastala ideja da se potpuno neformalno okupi par ljudi i krene na planinarske izlete. Tad je organiziran prvi izlet na Medvednicu, a do danas vesela ekipa planinari predivnim planinama i gorama i uživa u ljepoti i svježini prirode.

Sa 40 izleta na leđima, društvo u budućnosti planira organizirati izlete na hrvatske i planine susjednih država. San im je popeti se na Kilimanjaro.

 

Komentari (2)add comment

Prolaznik said:

0
...
http://www.youtube.com/watch?v=6NPPN7lb2IM


Evo vam još, i ta je dobra, a ona donja mi je bolja...
June 22, 2012

Prolaznik said:

0
...
http://www.youtube.com/watch?v=bpMPAsRAcC8


Evo vam jedna japanska tradicionalna muzika koja je ljekovita. smilies/smiley.gif Dobra je protiv depresije, stresa, potištenosti... Opušta, uspavljuje, odmara misli... A dovar je i uz sex smilies/smiley.gif
June 22, 2012

Napišite komentar
manja slova | veća slova

busy