U Beogradu je sinoć u Brankovoj ulici pretučen Nijemac koji je sudjelovao na beogradskoj konferenciji o LGBT pravima, prenosi Index.hr.

Nijemac je oko 3 sata zadobio teške ozljede na Zelenom vijencu, a trenutačno se nalazi na traumatologiji u Centru za Hitnu pomoć, rekla je doktorica Nada Macura za Blic.

On je u bolnicu dovezen s teškim povredama glave i tjelesnim povredama, prenosi B92. "Operiran je i za sada je njegovo stanje teško, ali se nadamo da će biti dobro", rekao je Tanjugu pomoćnik direktora Urgentnog centra Srbije Dušan Jovanović.

Mladić  je njemački državljanin, star oko 27 godina, rekla je Jovanka Todorović, predstavnica Labrisa. Organizirana je  izvanredna novinska konferencija.
Todorović je dodala i da je ministar policije Nebojša Stefanović rekao da će učiniti sve da počinitelji budu pronađeni u najkraćem mogućem roku i da je na rasvjetljavanju ovog slučaja uključena i kriminalistička policija.

Veleposlanik Njemačke u Srbiji, Heinz Wilhelm, kaže da je izuzetno uznemiren viješću o noćašnjem incidentu i dodaje da je saznao da je napadač uzvikivao. "Ovdje nećemo strance!"

S press konferencije, okupljeni su krenuli u protestnu šetnju kroz Bulevar Kralja Aleksandra. Učesnici će se kretati od hotela "Metropol" gdje se održavala konferencija "Budućnost pripada nama -LGBT prava na putu k pristupanju EU" pa do Skupštine Srbije.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

Ovogodišnja zagrebačka Povorka ponosa najavljena je za 1. lipnja. Organizacijski odbor Povorke

U nedjelju je održana 96. dodjela Oscara koja je protekla u očekivanom tonu – "Oppenheimer" je

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.