Preminuo Marijan Mlinarić
Preminuo Marijan Mlinarić
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _24754.php
Nisam uspjela naći onaj topic gdje se priča o svim njegovim homofobnim izjavama kao doktora medicina i znanstvenika...
Nisam uspjela naći onaj topic gdje se priča o svim njegovim homofobnim izjavama kao doktora medicina i znanstvenika...
-
ow
- necu se registrirati
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
- Kontakt:
O fak, sad je Gruden osto sam....
Ne zelim se nasladjivati nicijom nesrecom, a narocitu smrcu - al mogu bas rec da me shrvalo.
Zadnje sto sam ga gledala bio je onaj Dvoboj na Novi kad ih je Mario Mihaljevic ispreskakao Bio je s neprijateljska strane gost Mlinaric, Gruden i neki pop. Vecinom je cijelu emisiju snajvise mljeo Mlinaric.
Onda se pop uvrpao u neku spiku o djeci, kako djeca nastaju sta ja znam (slabo se i sjecam sta je srao) pa mu je MM rekao - a sta se to vas tice kad vi ionako ne smijete imati djecu....
Tak nest.....
Ne zelim se nasladjivati nicijom nesrecom, a narocitu smrcu - al mogu bas rec da me shrvalo.
Zadnje sto sam ga gledala bio je onaj Dvoboj na Novi kad ih je Mario Mihaljevic ispreskakao Bio je s neprijateljska strane gost Mlinaric, Gruden i neki pop. Vecinom je cijelu emisiju snajvise mljeo Mlinaric.
Onda se pop uvrpao u neku spiku o djeci, kako djeca nastaju sta ja znam (slabo se i sjecam sta je srao) pa mu je MM rekao - a sta se to vas tice kad vi ionako ne smijete imati djecu....
Tak nest.....
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
call_me_not
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
Slut je oduvijek na izrazito suptilan nacin izrazavala ono sto mnogi od nas misle

ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
weirdo
- cudnovata
ali onaj dio sa... "i nek je krepo" ... ima neku posebnu dozu šarma.
strava, slut rula , definitivno. za njega me zabole, naravno da se neću veselit što je čovjek umro ali kraj 9 vatrogasaca od kojih neki nisu doživjeli ni punoljetnost zbilja nemam vremena oplakivat mlinarića.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
alex 2
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: transrodna osoba
zar ti uvijek tako nisko govoris o ljudima koje nevolis , covjek bio kreten ili ne nije krepo , mogla si reci svejedno mi je ili tako nesto ali ovako uh djeluje gadno !call_me_slut je napisao/la:nek je krepo. to je sve kaj imam rec.
(zapravo me nije briga sta govoris nego samo kazem da nije lijepo)
-
call_me_not
-
alex 2
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: transrodna osoba
iskreno danas je sjeban dan , ali mozda politicka korektnost i nije losa katkad !tamara3 je napisao/la:A jebote, politička korektnost... baš mi danas nije dan za to.
uglavnom los covjek preminuo je i nije me briga zasto nit kako , ali se necu spustat na razinu da kazem : nek je krepo (sorry slut )
- nimfomanka
Kad ja riknem, iza mene će ostati ljudi koji će reći, ma super,tak i tak nije niš vrijedila,lezbača. Tak joj i treba, jer nije živjela po Božjim zakonima. Drugi ljudi,koji su me voljeli, će reći da im je žao i osjećati gubitak drage osobe.
Vi ste ova prva polovica, al s drugačijim stavom.
Mislim da je zaista ružno govoriti,nek je krepo.
Vi ste ova prva polovica, al s drugačijim stavom.
Mislim da je zaista ružno govoriti,nek je krepo.
-
call_me_not
- nimfomanka