Trga žrtava Milana Bandića

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Trga žrtava Milana Bandića

Post Postao/la jabooka » 22 lis 2007 11:37

Dragi naš Milane! Sastali smo se kako bi ovaj trg, koji desetljećima nosi ime Cvjetni trg preimenovali tvojim imenom u Trg žrtava Milana Bandića. Danas kada demokracija neumitno prijeti Zagrebu, Ti si u sebi našao snagu i odvažnost za Apsolutizam - započeo je govor glumac Vili Matula.
www.jutarnji

Mislite li da je Bandic malo pretjerao u svojim nastojanjima da poboljsa grad Zagreb? Ili samo radi za dobrobit grada?
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 22 lis 2007 18:33

Mislim da radi za dobrobit svog džepa i svoje bande jajonoša koje je okupio oko sebe. Isto tako mislim da je on jedan strahovito egocentričan i opasan tip.
Matula je sve lijepo rekao, a još ljepše psihologinja Mirjana Krizmanić koja zbori ovako:
"U kuću nam dolazi netko tko u takvoj kući nikad nije bio, i kaže nam da je naša srebrnina zapuštena, pa je treba baciti; da su naši prozori mali, pa ih treba satrti; da nam je trg nikakav, pa ga treba dograditi i umjesto prozračnog trga napraviti jedno dvorište".

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 22 lis 2007 20:30

Dobrobit grada?!?!?!? Grad se raspada, puca po savovima. I za svakoga ko o tom covjeku misli ista dobro preporuka da si pregleda mozak. I pun mi je kurac kamenjara i "dobrocinitelja" i "dusebriznika". FUJ! Smece od covjeka.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 23 lis 2007 18:21

Nemrem vjerovat da ova tema baš nikome osim nas nije zanimljiva.

olympia

Post Postao/la olympia » 23 lis 2007 18:28

Hm, te udruge odnosno pojedini clanovi svih tih udruga se prije nisu javljali kad je Bandic jahao po gradu, ali sada, kada je "pipa" za njihove projekte zatvorena, e sad je Bandic u kurcu.
Ja se slazem da je Bandic u kurcu, samo sto ja to tvrdim od kada sam prvi put cula za tog covjeka, a nisam tako pocela misliti zato sto mi vise ne da pare. No, to nije tema ovog topica, pa cu nastaviti s likom i djelom Mikija.
Meni taj tip strasno ide na zivce, jer je naravno lopovcina malo zesceg kalibra a pri tom jos i primitivac. Moram priznati da se ne sjecam sto je dobro napravio, osim sto stalno obecava nekakve svinjarije, ali nikad nista od tih stvari. Njegova svita koja stalno trci oko njega su zapravo njegovi duznici, ljudi kojima je ucinio razne usluge pa mu vracaju svojom lojalnoscu i prikrivaju bullshite koje izvodi.
No, sto reci o onima koji su ga birali? Mislim, kako ce se ponasati covjek koji vozi mrtav pijan, pobjegne murjaku koji ga hoce zaustaviti, i onda ga nakon toga Zagrepcanci izaberu za gradonacelnika? Covjek sigurno za sebe misli da je najveca faca na svijetu i to s potpunim pravom, jer jedine vece budale od njega su oni koji su ga izabrali. A kako se oni lijepo kaze - poslije jebanja nema kajanja. :cool:

Bubica

Post Postao/la Bubica » 23 lis 2007 19:23

upravo to je najzalosnije, sami smo ga izabrali... :(
ali poznavajuci nase gradjane, opet cemo napravit isto sranje i na sljedecim izborima... premda ne znam bas jel imamo nekog sposobnog da zaokruzimo... sve je to ista banda...
"she`s covered in vomit and human feaces, thats how i know she needs me!"

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 23 lis 2007 19:31

kak to mislite -zagrepcani su ga izabrali? pa ne biraju zagrepcani gradonacelnika. barem nisu do sada. prijedlog o direktnom biranju gradonacelnika se tek sad razmatra. on je gradonacelnik jer je njegova stranka na vlasti u zagrebu. mi zagrepcani, pardon - gradjani zagreba (ovih nas u prvoj kategoriji je znatno manje od ovih drugih, uz duzno postovanje.) tak da ta stavka o nasem biranju njega ne stoji. sto se tice ljudi iz raznih inicijativa koji se bune protivn njega, ni to ne stoji, barem ne sasvim, jer su se mnogi od tih ljudi vec odavno bunili protiv njega samo se to nije lupalo na sva zvona i mnoga su se njegova sranja gurala pod tepih. sad kad je stvar dosla na vrlo niske grane, tj. kad su direktne posljedice njegovog fantasticnog djelovanja pocele uzimati gadan danak u vidu rusenja kuca i pravljenja beskucnika od ljudi, svih mogucih makinacija koje polako izlaze van, sad su i glasovi protiv mnogo jaci jer mislim da je ljudima (nekima) naprosto pun kurac. pardon na izrazu. ali je isto tako istina da je on bandit, lopina, primitivni balvan koji je mnogima uzor - sto je vec problem mentaliteta koji cijeni i divi se hajdučiji i svima koji su bazicno stvorili karijere i bogatstva na kradji, korumpiranosti i svim ostalim "divnim" gradjanskim vrlinama. meni je osobno oduran od prve sekunde kad sam ga vidjela, da ne velim čula. i mislim da ima puno ljudi koji se osjecaju isto kao i ja. ali isto tako nazalost i mislim da mu se mnogi dive jer - gle kak je on fantasticno uspio i iz svoje vukojebine daleko dogurao. o tima i takvima ne bih trosila rijeci. a bogami ni svoje zivce.

nika

Post Postao/la nika » 24 lis 2007 12:23

Dok se vozim gradom, cesto mu u mislima psujem sve po spisku i na kraju ocajno molim nek me postedi bar svoje retorike! Nemrem vise ono kad prica o sebi "Bandic kaze,Bandic ucini..." :x
Sto se kreten nije nalokao malo vise vode na Vrbanima!!

Najnoviji kretenluk gledam od petka na cijelom podrucju Maksimira: gomila novih 2. i 3. zona. Oke, na glavim prometnicama tipa Maksimirska, oko vecih Trgova...ali sve okolo male ulice?? Cemu to majmune retardirani, tamo se parkiraju samo stanari, uciteljice i tete iz lokalnih vrtica i skola!! Jel da istrucavaju svaka 2 sata placati parking??
Krasan sad imamo kurac na kvartu, parkirna mjesta poluprazna, sve ostalo zakrceno da nemres proci ni kad trbuh uvuces,kamoli s kolicima il biciklom :x :x :x
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Ameli

Post Postao/la Ameli » 24 lis 2007 14:18

ja sam dosljak u ovaj grad,kao i puno njih...sve skupa desetak godina,..koliko me pamcenje sluzi,bila je Dropulicka gradonacelnica..pljuvanja su bila i po njoj,vjerovatno srazlogom..dosa je Bandic..skandal jedan pa drugi,ali ocigledno da narod voli takav tip ljudi kao sto je on:arogantan,ambiciozan bez dlake na jeziku,bezobrazan itd...izabran je i ne bi se slozila da su ga samo izabrali kamenjari,bosanci i drugi "dotepenci",kojima je dopustio da izgrade cijela naselja na rubnim djelovima grada,nego i mnogi "zagrepcanci"!Kad su bili izbori za predsjednika SDP-a,Bandic je bio u igri,e onda je kolala prica citiram jednog starijeg gospodina"zagrepcanca":-neka on nama zavrsi poslove koje je zapoceo,pa nek onda ide za predsjednika!..e sad Zagreb je postao jedno veliko gradiliste u kojoj glavnu rijec imaju gradjevinska mafija,a on im iskamcava dozvolu za radove,na koji nacin doznat ce se..sta sam tila rec,nista dalje od toga da svaka vlast daje Moc da radis Dobro ili lose,ali da Nikad neces moci udovoljit svima,bio dobar ili los!!!
btw:netko je spomenuo da je pobjedio SDP,a ne Bandic,pa na cijoj je on listi?

jabooka

Post Postao/la jabooka » 24 lis 2007 15:22

ne bi sad zeljela objasnjavati zasto su parkirne zone za neke dobre. ali ako se dobro izvedu, a ne ovako zbrdazdola.
A sta se bandica tice definitivno je rijec o egocentricnom i opasnom tipu. koji ni u jednoj situaciji ne govori normalno nego bahato. stravicno samouvjeren.

Evo bandicevog nogostupa:
http://www.youtube.com/watch?v=MWUelsBta_M

ili jedno javno predstavljanje zagrebackog gradonacelnika na ATP-turniru
http://www.youtube.com/watch?v=ldZABYapXLk
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Odgovorite