Emo il kak vec - O.K., skuzili smo...
Sjećam se kak su nas ko decu maltretirali s crnom ružom i to je O.K.
Mislim, čim sam si obukla nekaj crno, vec su nas cudno gledali, a da ne objašnjavam malteški križ nedajbože
Djeca su se poubijala na razne načine i bit je da ih više nema a ne da su sebični, glupavi, dosadni, isfurani i ne znam kakvi, jer takvo etiketiranje NIJE U REDU!
Mi se sami borimo da nas prestanu etiketirati, tipa, lezbijke i pederi su onakvi i ovakvi, a usuđujemo se tako mljet o drugima??!!!
Ma!
Cure više nema. I žao mi je kao čovjeku.
Dosta nas je u strahu pred svijetom pomislila na tako nesto, neki su i probali...
Neki uspiju, neki ne.
Mislim, kaj je ovo, lektira, patnje mladog Werthera??
Duboko iza zastora, svaki čin ima svoj razlog. Netko smatra da je hrvanje s tim razlogom rješenje, a netko da se s tim ne može nosit...pa razmišlja o onom drugom rješenju....
Ponekad se sve nakupi...i onda je strašno... teško za izdržat...
Da li je samoubojstvo rješenje? Ne. Ali ne osuđujem. Ne želim.
Pozadina priče s ovom curom (barem ono što sam čula) je grozna. I sram bilo one koji su joj bili najbliži a odnosili su se prema njoj kao prema zadnjem smeću!!!!!
To je za osuditi. Oni su vrijedni prijezira! Ne ona, ne njen kraj.
Gdje su ljudi kad ih trebaš? :?
I možda se danas djeca ubijaju zbog "banalnijih" razloga, ali kakvi su "ozbiljniji" razlozi u glavi samoubojice....može padati kiša taj dan, i auto me zalije vodom i blatom dok prolazim ulicom, a meni je ionako svega dosta i klonem.... Banalan ili ozbiljan razlog, opet su odabrali smrt. I to je ono što je važno.
Na žalost.