Jodie Foster raskinula s djevojkom
-
Torturette
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
@zita
Ajmo sad bit malo romanticni i svasta nesto.
I personally believe - kao što bi Miss South Carolina započela - da ako je ljubav dovoljno jaka, coming out joj ne može ništa.
Kažem to jer to ˝imam doma˝.
Naime, ja se outah staroj, stara kul, alles gut, bla bla truć sve super. Cura se outa staroj - e sad više i nije tako kul. Teške riječi padaju, prijetnje all around, situacija samo takva, tu tu ru tu tu, da ne dužim - mi smo happy together, same protiv svega. Yay.
Sumnjam da je Jodie Foster prosla kroz takav kaming aut sa svojih 40 i koliko, i sumnjam da je njoj netko prijetio ko zna čim. Tako da se vraćam na moj prvotni point o tome da im kaming aut nije sjebo vezu. But that's just my humble opinion.
I personally believe - kao što bi Miss South Carolina započela - da ako je ljubav dovoljno jaka, coming out joj ne može ništa.
Naime, ja se outah staroj, stara kul, alles gut, bla bla truć sve super. Cura se outa staroj - e sad više i nije tako kul. Teške riječi padaju, prijetnje all around, situacija samo takva, tu tu ru tu tu, da ne dužim - mi smo happy together, same protiv svega. Yay.
Sumnjam da je Jodie Foster prosla kroz takav kaming aut sa svojih 40 i koliko, i sumnjam da je njoj netko prijetio ko zna čim. Tako da se vraćam na moj prvotni point o tome da im kaming aut nije sjebo vezu. But that's just my humble opinion.
- Hidden_soul
- Devil in details
Ma samo vi dajte, sad ste mi zanimljivije od Jodie Foster, pa moze 
Uostalom, ovo je jedna od mojih rijetkih tema koje doguraju do 2 stranice
Uostalom, ovo je jedna od mojih rijetkih tema koje doguraju do 2 stranice
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 18 svi 2008 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
Zita
ajmo neTorturette je napisao/la:@zita
dont care. ti imas svoje misljenje, ja svoje
to je jaz izmedju onih koji su totalno za outanje i onih koji nisu i kad shvatimo da se nikad ikad necemo naci na zelenoj grani bit ce ok.
-
Torturette
-
Torturette
... uvjezbate osnove gimnastike i problem je rijesen....bea.zarre je napisao/la:Tako je. Ali prije toga, molim vas da sve skinete svoje grudnjake.far out je napisao/la:cekaj jos malo, sad cemo o tome zasto cure koje vole cure imaju potrebu izgledati kao decki.

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
uh sto volem kad su drugi strahovito upuceni u tudju privatnu situaciju i kad najbolje znaju kako je tim ljudima, kakve probleme imaju/nemaju i sto bi za njih bilo najpametnije... uh...Torturette je napisao/la: Sumnjam da je Jodie Foster prosla kroz takav kaming aut sa svojih 40 i koliko, i sumnjam da je njoj netko prijetio ko zna čim. Tako da se vraćam na moj prvotni point o tome da im kaming aut nije sjebo vezu. But that's just my humble opinion.

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
-
Torturette
Nisam strahovito upućena u njihove probleme/životne situacije/whatever, nego izražavam svoj stav i osvrćem se na onu ˝možda su baš zbog coming outa raskinule˝, te uspoređujem dvije veze, moju i Jodienu (koliko god to tebi glupo izgledalo, maybe), moj coming out sa 17 i njen sa 40 i koliko - ne da mi se guglat koliko je stara, i kažem - ona ne ovisi ni o kome i može se outat do mile volje, yadda yadda itd...
All I'm saying is that ako je veza jaka, no coming out can destroy it. Ok?
All I'm saying is that ako je veza jaka, no coming out can destroy it. Ok?
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
Meni je u cijeloj prici prilicno nelogicno da oni koji su totalno za autanje obicno nisu potpuno out, a oni koji su potpuno out smatraju da je to odluka koju svaka osoba mora donijeti sama.Zita je napisao/la:to je jaz izmedju onih koji su totalno za outanje i onih koji nisu i kad shvatimo da se nikad ikad necemo naci na zelenoj grani bit ce ok.
Aj se ti T- prvo outaj do kraja pa onda mozemo razgovarati o coming outu opcenito.
Ovako ispada da se ti zalazes za nesto sto sama nisi u stanju napraviti ubjedjujuci nas da trebamo napraviti nesto sto smo vec odavno napravili.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
bea.zarre
- Status: U braku
Elem, misterij je razriješen.
Dakle, ništa spektakularno kao to da su eventualno prekinule poradi outanja,
već je razlog sasma lezbijski prozaičan.
http://www.net.hr/zvijezde/page/2008/05/27/0284006.html
Dakle, ništa spektakularno kao to da su eventualno prekinule poradi outanja,
već je razlog sasma lezbijski prozaičan.
http://www.net.hr/zvijezde/page/2008/05/27/0284006.html
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- Hidden_soul
- Devil in details
- Rock Faerie
- Ja sam: ne želim se identificirati