gay vjencanje na hvaru
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
gay vjencanje na hvaru
Južnoamerikanci Jose Armando i Manuel stupili su u brak na Hvaru u društvu dvadesetak prijatelja. Svoju desetogodišnju vezu odlučili su, naravno simbolično, obzirom na zakonsku regulativu, učvrstiti upravo na Hvaru, jer su ga tijekom ranijih turističkih posjeta Hrvatskoj doživjeli najromantičnijim, piše portal Barkun. Petodnevno slavlje na otoku završilo vjenčanjem i razmjenom prstenja i bacanjem buketa sljedećem sretniku. U raznolikom društvu na Hvaru bio je i prvi homoseksualni par koji je svoju vezu ozakonio u Panami. Mladenci su svoje goste odlučili počastiti velikim odabirom lokalnih specijaliteta.
- To nije bio službeni čin već privatna ceremnonija. Sve dok se ne vrijeđaju vrijednosti naše lokalne zajednice i dok ponašanjem ne izazivaju Hvarane i druge goste, svi su dobrodošli - rekao je gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić.
a sta znaci vrijedjati vrijednosti lokalne zajednice i kako izgleda ponasanje kojim se izazivaju hvarani i ostali gosti.?
- To nije bio službeni čin već privatna ceremnonija. Sve dok se ne vrijeđaju vrijednosti naše lokalne zajednice i dok ponašanjem ne izazivaju Hvarane i druge goste, svi su dobrodošli - rekao je gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić.
a sta znaci vrijedjati vrijednosti lokalne zajednice i kako izgleda ponasanje kojim se izazivaju hvarani i ostali gosti.?
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
Re: gay vjencanje na hvaru
jabooka31 je napisao/la:Sve dok se ne vrijeđaju vrijednosti naše lokalne zajednice i dok ponašanjem ne izazivaju Hvarane i druge goste, svi su dobrodošli - rekao je gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić.[/i]
baš šta ovo znači???
da su se poljubili ili zagrlili to bi vjerojatno bilo vrijeđanje??
koji smo mi balkanci...a sigurno su to sve gledali sa gađenjem
ali stavili onaj smješak na lice samo da pokažemo svijetu kako smo mi hrvati tolerantni i otvoreni, i ne nismo zapeli u vremenu..ni slučajno..
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
ugodno iznenađenje od strane hvarskog gradonačelnika. 
skepsa me tjera da se pitam je li to altruizma radi, je li tip zbilja "moderan" ili bi rado bio predstavnik u europskom parlamentu ali svejedno...
ne glorificiraju mi se gay vjenčanja, to mi je normalno
nadam se da će mi uskoro postati i svakodnevno.
skepsa me tjera da se pitam je li to altruizma radi, je li tip zbilja "moderan" ili bi rado bio predstavnik u europskom parlamentu ali svejedno...
ne glorificiraju mi se gay vjenčanja, to mi je normalno

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!