tamara3 je napisao/la:http://www.crolportal.com/site/index.ph ... 1&Itemid=2
Možda imam homoseksualne prijatelje, a ne znam da jesu. No, ne prosuđujem ljude po toj osnovi. Meni je važno kakav je tko čovjek. To nisu pitanja koja bi trebala postati predmet javne rasprave ili agresije, što često postaju u gay paradama. Loše je kad se preko određenih prava manjina pokušavaju zatirati prava većine. Nama treba Zakon o suzbijanju diskriminacije, ali ne ovako širok i ne ovako liberalan.
'Zatirati prava većine'... o isuse

. Eto, morala sam.
ne, curo, nemaš homoseksualnih prijatelja.
prijatelji nemaju tajni. prijatelji otvoreno pričaju o sebi, svojim osjećajim, nadanjima, strahovima, problemima, ljubavima, .... prijatelji ne skrivaju dio sebe. ako ti nisu rekli, to je zato jer im ti nisi prijateljica.
nemaš homoseksualnih prijatelja.
gay parade jesu agresivne, ali samo osobama koje se boje da će svi ljudi postati jednaki u pravima i obvezama, da će svatko moći slobodno iskazivati svoju ljubav, zasnivati svoju obitelj. da, tebi smo agresivni, ti nas prosuđuješ, bojiš nas se. samo, znaš što? tu smo. i bit ćemo "agresivni", nametat ćemo ti "svoju volju", toliko dugo dok ne shvatiš, ti i tvoji prijatelji da postoji jednakonst i nejednakost. nema ničega između toga. ne postoji zakon o nediskriminaciji koji je perviše liberalan, postoji zakon koji je ili nije potpun, koji štiti ili ne štiti svih, koji se poštuje ili ne poštuje.
nemaš ti homoseksualnih prijatelja, ne tepaj si. pitanje je, imaš li prijatelja uopće...