‘Nisam znao da žele tući dečka s Iskrice’

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

‘Nisam znao da žele tući dečka s Iskrice’

Post Postao/la tamara3 » 25 ožu 2009 21:37

http://www.crolportal.com/1/index.php?o ... Itemid=187

Nije bilo nikakve namjere niti smo planirali napad. Htjeli smo samo vidjeti profile naših prijatelja na Iskrici. To je u svojoj obrani danas iznio Alen Baričević (22) koji je s Petrom Mihetec (24) i još dvojicom maloljetnika optužen za napad na Nevena Rauka.
Prvooptuženi Baričević, otac dvoje djece, za sve je optužio maloljetnog prijatelja.
Optuženima je ukinut pritvor.

E jebem ti pravosuđe. Idem večeras nać nekog homofobnog pacijenta i opizdit ga palicom jedno 15 puta, oće neko sa mnom? Ne bojte se, ništa nam se neće dogodit.

Zbrkica

Post Postao/la Zbrkica » 25 ožu 2009 21:40

ma jebote kaj mu je to.. ništ. Ajmo se svi nać kod Jelačića, opljačkat zlatarnicu pa otić kupit puške, pištolje, mine i to, u međuvremeno Zita upadne u FBI mrežu i sazna adrese svih ljudi koji su homofobi pa se podijelimo u par timova po par regija i u napad!! NEBU NAS VIŠE NITKO JEBAL!!!! :o
slika

far out
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 26 ožu 2009 11:08

ma super.
blago i toj djeci njegovoj.

lana
Sestra Nanut 1

Re: ‘Nisam znao da žele tući dečka s Iskrice’

Post Postao/la lana » 26 ožu 2009 20:46

tamara3 je napisao/la:http://www.crolportal.com/1/index.php?o ... Itemid=187

Nije bilo nikakve namjere niti smo planirali napad. Htjeli smo samo vidjeti profile naših prijatelja na Iskrici. To je u svojoj obrani danas iznio Alen Baričević (22) koji je s Petrom Mihetec (24) i još dvojicom maloljetnika optužen za napad na Nevena Rauka.
Prvooptuženi Baričević, otac dvoje djece, za sve je optužio maloljetnog prijatelja.
Optuženima je ukinut pritvor.

E jebem ti pravosuđe. Idem večeras nać nekog homofobnog pacijenta i opizdit ga palicom jedno 15 puta, oće neko sa mnom? Ne bojte se, ništa nam se neće dogodit.
Evo, ja volontiram. :D

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 26 ožu 2009 21:46

Znala sam da mogu računati na tebe :).

Odgovorite