Psiholozi jos uvijek pokusavaju izlijeciti homoseksualce...

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
dozinho
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U braku

Psiholozi jos uvijek pokusavaju izlijeciti homoseksualce...

Post Postao/la dozinho » 26 ožu 2009 14:52

eu amo voce minha fofinha

Nicky

Post Postao/la Nicky » 26 ožu 2009 16:00

bez komentara.... :?

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 26 ožu 2009 16:24

Bilo bi im pametnije da izliječe sami sebe.
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

Nicky

Post Postao/la Nicky » 27 ožu 2009 14:27

tko zna kakvo je stanje u Hrvatskoj, ako u kao liberalnoj engelskoj je ovako, kako je tek u našoj konzervi?... osobno nemam iskustva s tim. Nekoliko puta sam bila na rubu živaca i pomišljala da odem psihiću malo na razgovor da si "sortiram" sve što me muči i nađem rješenje. No, upravo me bilo strah da će imati ovakav stav kao i ovi iz članka i da će mi stvoriti samo još veće probleme...odlučila sam se za sklekove koji me toliko izmore da nemam snage se nervirati i da znate ..it works!

noise

Post Postao/la noise » 27 ožu 2009 15:28

... zato treba ici psihijatrima, a ne psiholozima... :D :D
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 27 ožu 2009 17:10

:D :D :D :D :D :D :D
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

femella

Post Postao/la femella » 27 ožu 2009 20:30

htjedoh nešto napisati, ali... brojim do 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10..om
ja u ljubav vjerujem..

Zbrkica

Post Postao/la Zbrkica » 29 ožu 2009 20:22

Javljam im se dobrovoljno, možda uspiju. :x
slika

Think Pink
Kontakt:

Post Postao/la Think Pink » 31 ožu 2009 18:46

Nicky je napisao/la:tko zna kakvo je stanje u Hrvatskoj, ako u kao liberalnoj engelskoj je ovako, kako je tek u našoj konzervi?...
LORI je prosle godine radila na projektu "Psihosocijalni rad s pripadnicima/cama seksualnih i rodnih manjina" i u sklopu tog projekta smo radili edukaciju za psihologe i psihologinje, odnosno seminar koji je trajao 3 dana... obzirom da smo slican seminar radili sa Zenskom sobom prije 2 ili 3 godine, ocekivali smo odaziv kao sto je bio i tada, cca 12 ljudi :) Medjutim, prijavilo se oko 90 psihologa/inja od kojih smo vise od pola morali odbiti jer nismo imali dovoljno sredstava!

Svi su bili prezadovoljni seminarom, evaluacije su bile super super, neki od njih su priznali da su nakon seminara promijenili stavove na bolje.. i tako, smatram to velikim uspjehom. I ove godine cemo ponoviti taj seminar za sve one koje smo morali odbiti a i ova grupa prije je zainteresirana za daljnji rad, vise radionicarskog tipa.

Naravno, bilo je onih koji su na poziv na seminar odgovarali velikim crvenim bold slovima kako ce nas tuziti radi spama i uznemiravanja! hahaha.. ali srecom, bilo ih je malo, daleko manje nego pozitivnih komentara, pohvala i podrske...

Eto, nakon toga mogu samo reci, u Hrvatskoj situacija ipak nije tako crna sto se toga tice :)

swayka
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la swayka » 31 ožu 2009 20:08

Nicky

Post Postao/la Nicky » 01 tra 2009 11:48

Think Pink je napisao/la:
Nicky je napisao/la:tko zna kakvo je stanje u Hrvatskoj, ako u kao liberalnoj engelskoj je ovako, kako je tek u našoj konzervi?...
LORI je prosle godine radila na projektu "Psihosocijalni rad s pripadnicima/cama seksualnih i rodnih manjina" i u sklopu tog projekta smo radili edukaciju za psihologe i psihologinje, odnosno seminar koji je trajao 3 dana... obzirom da smo slican seminar radili sa Zenskom sobom prije 2 ili 3 godine, ocekivali smo odaziv kao sto je bio i tada, cca 12 ljudi :) Medjutim, prijavilo se oko 90 psihologa/inja od kojih smo vise od pola morali odbiti jer nismo imali dovoljno sredstava!

Svi su bili prezadovoljni seminarom, evaluacije su bile super super, neki od njih su priznali da su nakon seminara promijenili stavove na bolje.. i tako, smatram to velikim uspjehom. I ove godine cemo ponoviti taj seminar za sve one koje smo morali odbiti a i ova grupa prije je zainteresirana za daljnji rad, vise radionicarskog tipa.

Naravno, bilo je onih koji su na poziv na seminar odgovarali velikim crvenim bold slovima kako ce nas tuziti radi spama i uznemiravanja! hahaha.. ali srecom, bilo ih je malo, daleko manje nego pozitivnih komentara, pohvala i podrske...

Eto, nakon toga mogu samo reci, u Hrvatskoj situacija ipak nije tako crna sto se toga tice :)

lijepo za čuti :thumbup:

Judina sestra

Post Postao/la Judina sestra » 11 tra 2009 22:01

užas jedan. I onda kad je u pitanju autohomofobija, onda kažu "pa eto, to je bolest, vidiš kako se muče". :x :x :x

Gledala sam dokumentarac u kojem jedan mladi britanac odlazi u Ameriku u nekakvu udrugu za izliječenje homoseksualaca. I tamo ih šopaju takvim sranjima da sreća da je britanac bio dovoljno pametan da ih ne popuši. Došao je do zaključka do kojeg sam došla i ja: Seksualna orijentacija se najčešće ne mijenja, iako se može promijeniti, ali NE PRISILNO, nego spontano.

A super mi je kad kažu "mislim da je homoseksualnost bolest." Šta imaš misliti?! Nije to literatura koja je podložna raznim subjektivnim tumačenjima i mišljenjima. Naprosto je činjenca da homoseksualnost nije bolest niti se može nasilno promijeniti, to je već stoput dokazano, sa svih strana i aspekata, uostalom i da jest bolest, šta mi krivo radimo osim što se volimo? Nikoga ne ugrožavamo. Just leave us be and wish us well for a change :x
Koliko košta madona bez djeteta?

Odgovorite