Izbori...hoćete li izaći?

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Na izbore ću:

izaći
14
74%
neću izaći
5
26%

Ukupno glasova: 19

Zita

Post Postao/la Zita » 18 svi 2009 16:19

ankh je napisao/la:Alo ženo , na koju si ti nogu ustala ?
Očigledno nejebica vlada :osica:
.......I daj , nauči taj hrvatski ako si zagrebačanka a ne spreseravaj se s nekim poštapalicama na engelskom...i da dušo.....iskusnija sam , može mi biti jer sam vjerovatno i vršanjakinja tvoje mame....zlato mamino :D
ooo ankh so no no no and NO
prepustena si sebi i bogu :panic:

agasta-znam da pitanje nejde meni al kako sam se slozila sa onom tvrdnjom sam zelim reci-ne smatram da ljude treba tjerat iz zagreba, daleko od toga. svi smo mi vise manje dotepenci, prvog, drugog il petog stupnja vec sam samo gledala po sebi te se referirala na to da bi ja sama, kad nebi imala za zivot u zgu, otisla negdje gdje bi mi bilo prihvatljivije. bolje to nego bila bez struje, vode, interneta i kukala. ista stvar kao sto sad ne zivim u penthousu na pantovcaku radi istih razloga.

i ja zbilja nisam stala na niciju stranu vec samo iznosim svoje misljenje
a sad lagano nestajem sa crola :D *nah..vjerojatno ce mi oko tu i tamo iskocit i otkotrljat se do ove teme al samo na trenutak*

agasta
new york city girl
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la agasta » 18 svi 2009 16:39

ma nije to vrisak ni na koga niti direktno pitanje ikome. ali stav kao sto je od ankh mi je malo bezvezan, bez obzira sto ona ocito moze svima mama bit. jebalo ne rade svi u holdingu.
i lako za dotepence, kao sto vec rekoh, ali ni u ostalim gradovima ne cvjetaju ruze. i lako ti otic negdje u manju sredinu jer je tzv jeftiniji zivot, al s cim ces zivjet kad nema posla.
I am not a myth.

Zita

Post Postao/la Zita » 18 svi 2009 16:55

a gle-ima posla
samo bi mnogi radili neke poslove gdje nebi radili nista a dobivali bi dobre place (uz cinjenicu da nemaju kvalifikaciej za slicne poslove)
posla ima-samo je pitanje kakav posao postoji a i sta si ti spremna "dati" za njega (sad tu govorim od volontiranja, placanja dodatne edukacije, moljakanja, mita itd)
sad govorim za svoju struku-za nju itekako ima hrpa posla izvan zagreba. ima i u zgu ali posebno tek izvan njega

da ja nemam love i da mi obitelj nema kaj za jesti ja bi bez jebemti uzela kantu, krpu i deterdent i isla od lokala do lokala i pitala dal im mogu oprat stakla za 5 il 10 kn
i vjeruj ljudi bi mi dali tolko love i zaradila bi i vise nego normalnu dnevnicu
to bi napravila i sa ovom diplomom koju imam da nemam cime platit rezije i hranu
nije sramota radit

jebote, sjecam se kako je prije par god bio clanak u novinama da ekipa u cistacima dobiva dodatak od soma kuna na placu radi sramote
ma koje jebene sramote? posao je posao i ne cini covjeka

sjeti se uostalom poznatih ti osoba koje su radile u Londonu po par poslova tek da prezive. a znamo jos par takvih sa fakultetskim diplomama pa cak i sa magisterijima a da rade iza sanka...tako da-kad zagusti-posao se nadje ;)

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 18 svi 2009 17:11

jabooka je napisao/la:kerum kao vrlo moguci gradonacelnik splita?

sta o tome misle splicani?
jeli on reinkarnacija bandica..ili???

OT: nisam isla na ove izbore nisa znala koga zaokruziti. nije mi neko opravdanje. ali svejedno mi je. sve jedno zlo vece od drugog.
u drugom krugu ce dobiti.
nema sanse da kuretove glasove (hdz, oko 15%) dobije ostojić, tako da se meni čini da ce nam kerum bit gradonacelnik.

ja osobno smatram da je sramnota za grad split sta ce ga predstavljat lik koji ne zna slozit tri recenice, al cini se da vecina ljudi u splitu to ne smatra.

jebes kulturu i obrazovanje, daj novi šoping centar.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 18 svi 2009 23:55

jabooka je napisao/la:dobro pare. progutajmo pare.
a neka kulturoloska razina razvoja grada splita?
ide to uz keruma?
ili to gradjanima splita nije ni bitno?
zbog same cinjenice da ima drugog kruga ocito je bitno.
upravljanje gradom, kao i drzavom jest menadzment. javni menadzment. ahkhk....ak tebi ne smeta da se preko MILIJARDU KUNA GODISNJE potrosi iz nasih dzepova a da se ne zna kome i kako ide i da se javni novac trosi na direktne nabavke bez ugovora....onda ti svaka cast. mora da je divno kad te jebu na suvo a ti vices jos jos.
to se naime zove PLJACKA I KRIMINAL. i da je ovo normalna zemlja bandic bi bio u zatvoru. ali radi vecinske svijesti takvih kao sto si ti, pljacka je neminovna, nekaznjena i ocito prihvacena.
no, nije samo zagreb u pitanju.

lokalne pozicije su fantasticne, jer se najvece pljacke i dealovi dogadjaju upravo na lokalnoj razini.
a ahhggg nam je u jednom postu dijagnosticirala zasto hrvatski mentalitet to podrzava.
hvala ti :)

jabooka

Post Postao/la jabooka » 19 svi 2009 09:05

ne podrzavam ja kradju. pogotovo ne ja jer pola svoje zarade dajem drzavi.
samo me u pitanju s kerumom trenutacno zanimalo sta gradjani splita misle o tom drugom. znajuci sta narod misili o parama htejala sam znati sta misli o imidžu keruma.
krivo sam se izrazila.
Zadnja izmjena: jabooka, dana/u 19 svi 2009 09:42, ukupno mijenjano 1 put.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 19 svi 2009 09:25

Meni se nekako čini da je slut pogrešno citirala :o... jesi?

jabooka

Post Postao/la jabooka » 19 svi 2009 09:38

pa i meni se cinilo....ali opet.
njezino ahkhk i ahhggg mi vise nalikuje na pokusaj nakasljavanja nego na nick. :D

far out

Post Postao/la far out » 19 svi 2009 12:22

jabooka je napisao/la: samo me u pitanju s kerumom trenutacno zanimalo sta gradjani splita misle o tom drugom. znajuci sta narod misili o parama htejala sam znati sta misli o imidžu keruma.
krivo sam se izrazila.
misle da nece krasti toliko jer ima svojih para, to im je osnovno polaziste, vecini.

:roll:

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 19 svi 2009 12:22

jabooka je napisao/la:ne podrzavam ja kradju. pogotovo ne ja jer pola svoje zarade dajem drzavi.
samo me u pitanju s kerumom trenutacno zanimalo sta gradjani splita misle o tom drugom. znajuci sta narod misili o parama htejala sam znati sta misli o imidžu keruma.
krivo sam se izrazila.
ma nisam ja tebi uputila post nego ahhk... :)

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 19 svi 2009 12:24

Pa daj onda citiraj kak se spada :o

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 19 svi 2009 12:28

pa ne znam dva put u istom postu citirat dve osobe :o pa kad ne znam :o

ankh

Post Postao/la ankh » 19 svi 2009 12:36

.

ma nisam ja tebi uputila post nego ahhk... Smile

A pitanje je bilo..... ???? :o

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 20 svi 2009 10:53

ankh je napisao/la:
tamara3 je napisao/la:Aha, ti si iskusnija jer radiš u holdingu ili kaj? Ja mislim da si ti delusional jer naime, i ja sam tu rođena i živim cijeli život, kao i moji roditelji itd. i dosta dobro znam koliko me košta sve što si navela.
Čini mi se da nas koje nismo impresionirane bandidosovim likom i djelom i znamo čitati smatraš budalama, što je prilično iritantno, kao i tvoja demagogija koja - itmeđu ostalog - podrazumijeva da je život u gradu nemoguć ako ne "radiš dva posla" i da smo ustvari jako sretni što imamo privilegiju ostati živjeti ovdje. Koji bullshit, to ni tvoj obožavani šef ne bi izvalio. Al sva sreća da ima ovako vjerne zaposlenice koje će ga braniti do zadnje kapi iste te demagogije.

Vjerojatno je sve u Zg-u tako smiješno jeftino i pristupačno te po mjeri čovjeka jer nam je gradonačelnik sposoban tip koji to rješava izravnim pogodbama, a sve za našu dobrobit. To je tako dirljivo.

Edit: tek sad sam vidjela da spominješ dotepence - kako te nije sram i stid uopće izgovoriti tako nešto kad braniš najvećeg od svih "dotepenaca"?!

Alo ženo , na koju si ti nogu ustala ?
Očigledno nejebica vlada :osica:
Ohladi malo, ako te toliko muči taj Badnić , pa ti osnuj svoju stranku , skupi potpise i imala si prilike i prijavit se...uostalom :P
Meni je svejedno tko je gradonačelnik dokle got on nešto pridonosti mom gradu...a činjenice su da su zagrebčani sami sebi najveći neprijatelji.
I daj , nauči taj hrvatski ako si zagrebačanka a ne spreseravaj se s nekim poštapalicama na engelskom...i da dušo.....iskusnija sam , može mi biti jer sam vjerovatno i vršanjakinja tvoje mame....zlato mamino :D
zalosno je zapravo da netko tko bi bio godiste tamarine mame misli da je bandic ista pridonio ovom gradu. samo toliko.

far out

Post Postao/la far out » 20 svi 2009 11:49

nije sve u godinama. a pogotovo ne pamet, cini se.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 20 svi 2009 13:33

ja kuzim da je komotno radit u holdingu, al upravo ga oni koji tamo rade najvise privatno i kritiziraju jer znaju kako se i sta radi. najveci protivnici sistema su oni u sistemu.
zalosno je kad ti glava ne moze izac iz tudjeg dupeta. makar anonimno.

Peglam_subotom

Post Postao/la Peglam_subotom » 02 lip 2009 13:01

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 02 lip 2009 13:51

Strašno. Ali on i sanader su od jučer službeno postali moji idoli. Oni rvatima daju ono što rvati trebaju. Bič, krv, znoj, suze i apsolutnu dominaciju. I lijepo znaju iskoristiti mazohizam i "šutljive većine" i preglasne manjine koja ih, uostalom i bira. Daklem sve je kako treba bit. Još da nas uzjaši neki sličan novi precjednik, sreći ne bi bilo kraja.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 03 lip 2009 00:25

kakav narod, takva vlast. ak ti se ne svidja vlast mijenjaj narod.
ups, to se nemre.
a nist...u kurcu smo. mozda ce tvoja reinkarnacija imati vise srece.
zvir i bestimja.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 03 lip 2009 13:47

I ja tebi želim isto puno sreće u narednoj reinkarnaciji :mase:

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 03 lip 2009 23:18

ja u sljedecoj budem vatromet. jebe me se :)
zvir i bestimja.

Odgovorite