Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.
-
swayka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
evo nesto sta ce raspi*zdit vozace u zagrebu:
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/ar ... ,171054.jl
ZAGREB - Grad Zagreb kao iz vedra neba donio je odluku kojom će se postojeća zona naplate parkiranja povećati za nevjerojatnih 5264 parkirališnih mjesta!
Prvi na udaru Zagrebparkinga i Gradskog ureda za promet naći će se stanari Trnja i Trešnjevke - sjever, a ništa bolje neće proći ni stanari Donjeg Grada, Maksimira, Kvaternikovog trga, Podsuseda, Pešćenice i drugih naselja budući da će čak 115 zagrebačkih ulica preći u višu zonu naplate parkiranja!
Tako će se među novim ulicama pod naplatom parkiranja naći i Adžijina, Kranjčevićeva, Tratinska i ostale trešnjevačke ulice, a nova odredba neće zaobići ni sve ulice na Vrbiku, kao ni Koransku, Koturašku, Unsku, Kupsku, dio Savske i Vukovarske ulice.
Sve spomenute ulice naći će se najkasnije do 1. listopada pod drugom zonom naplate parkiranja. Među novim ulicama koje će pripadati trećoj, najjeftinijoj zoni su i Odranska, Lomnička, Cvjetna, Prisavlje, Lastovska, Vinogradska...
Odluka, za koju se čini da je donosena preko noći, gradski su čelnici, tvrde, proučavali godinu dana, a donijeli su je isključivo na molbu stanara i kao antireceseijsku mjeru. Da, tako je Marijan Ključarić iz Gradskog ureda za promet na današnjoj konferenciji za tisak nazvao skuplji parking u gradu.
- Kad kaćemo da je to antirecesijska mjera, mislimo da se njome destimulira vožnja osobnog automobila, odnosno favorizira se uporaba javnog gradskog prijevoza koji je jeftiniji - rekao je Ključarić.
Budući da se radi o dosad najvećem proširenju zone naplate parkiranja, bilo je za očekivati da građane u budućnosti neće dočekati nova širenja zone. Ipak, direktor Zagrebparkinga istaknuo: ‘Zone će se stalno proširivati, svaki puta kada se za to ukaže potreba’.
Je li riječ o financijskoj potrebi i krpanju gradske blagajne nitko ipak nije dogovorio.
- Mi nemamo niti skicu toga koliko će novo proširenje novaca donijeti Zagrebparkingu. Naša podružnica uvijek je u plusu i nama za profit ne trebaju ovakvi potezi. Ovo uvodimo da bi se povećao red na zagrebačkim prometnicama - rekao je Kraljević i obećao da će stanari biti pravodobno obaviješteni o uvođenju zone u njihove ulice.
-
tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
-
Kontakt:
Ovaj, excuse me... Peščenica i Podsused ulaze u parkirne zone?!?
Pa to treba iščupat iz fotelja i posut katranom i perjem, pa nogom u debele guzice da se nikad ne vrate.
Apropo, veliki pozdrav svima koji su glasali za kriminalca bandića, a naročito onima kojima se nije dalo izaći na izbore. Sorry, ali ovo je čisti lopovluk.
Kaj je sljedeće, druga zona u centru Zaboka? Porez za sve koji stanuju do Zaprešića? Wtf?
-
Zita
cisti lopovluk. slazem se
i da. mos mislit kak je njima do ekologije, do praznih ulica itd a ne do zarade...
-
call_me_not
Postao/la call_me_not » 30 srp 2009 00:16
hrvate treba jebat jebat jebat jebat jebat jebat do krvi i onda kad im je malo treba ih nastavit jebat. i onda kad im je malo treba ih natjerat da se smiju dok ih se jebe. jebemti glupu primitivnu seljacku kolonijalnu izjebanu masu te balkanske marve. i kad ih jebes oni opet nista nista nista jebeno ne kuze. i opet bi glasali za bandica. marva nesposobna da poveze A i B.
dakle vec vise od 15 godina rade se istrazivanja. postavlja se samo 1 pitanje> povezujete li svoj zivotni standard sa politickim izborima?
sta mislite sta hrvati bez ikakve greske odgovaraju? NE. hrvati naime ne povezuju svoj zivotni standard, davanja, poreze i sve ono kaj im rade na drzavnoj i lokalnoj razini sa onima koje biraju. NE POVEZUJU.
dakle, hrvate treba jebat jebat jebat dok ne crknu.
marva.
-
ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
-
Kontakt:
iz Nušićeve Autobiografije:
Među prvima u mom novom društvu prišao mi je jedan vašarski kesaroš.
- Dobro došao novajlija!
- Bolje te našao prijatelju!
- A ti drugi put pazi kad zavlačiš ruku u tuđ džep.
- Ama nisam ja za to osuđen.
- Nego?
- Napisao sam jednu pesmu.
- Pričaj ti to prijatelju drugome kome.
- Odista ti kažem.
- To sad prvi put čujem. A je l svako ko napiše pesmu treba da bude osuđen na robiju?
- Trebalo bi ali mnogi se izvuku. I to baš oni koji napišu rđavu pesmu.
- A tvoja pesma bila dobra?
- Sve sudije prvostepenog suda i sudije kasacije tvrde da je dobra.
- A zar nisi imao olakšavne okolnosti.
- Jesam, dobro vladanje.
- To je brate otežavna okolnost. Kod nas ako si dobrog vladanja to je sigurno da ćeš nastradati a ako si sumnjivog vladanja možeš još nekako da se izvučeš. Zauzme se za tebe i advokat, i sreski načelnik i predsednik sreske partijske organizacije i prođeš. Nego ako hoćeš da me poslušaš kad se pustiš odavde da otpočnemo zajedno posao.
- Kakav posao?
- Pa da sečemo kese po vašarima. Ti ga zavaraš ili mu priđeš da zapališ cigaretu a ja mu odsečem kesu. Posle delimo.
- Nije to za mene. Ja sam svršio Univerzitet.
- Obesi ti to mačku o rep. Šta može to da ti donese?
- Mogu da postanem veliki činovnik.
- Pa tim pre nauči se da sečeš kese.
- Mogu biti i ministar.
- Možeš, ama ni to ti ne vredi ako ne naučiš da sečeš kese.
Mislim da se u zadnjih 70-80 godina nije ništa značajno promijenilo

“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher