'Dijete koje nije dojeno moglo bi postati i zlostavljač'

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

'Dijete koje nije dojeno moglo bi postati i zlostavljač'

Post Postao/la tamara3 » 31 srp 2009 08:43

http://www.vecernji.hr/lifestyle/sokant ... lanak-6192

- Prva prevencija alkoholizma, kocke, anoreksije ili bulimije, čak i da čovjek ne postane zlostavljač, počinje s dojenjem - rekla je dr. Ivanka Taskov, viša stručna savjetnica iz Ministarstva zdravstva.

Ovo je više za deveti krug al nek... dakle loše nam se piše s ovakvim stručnjacima.

:puke:

Zita

Post Postao/la Zita » 31 srp 2009 09:48

a mogla bi mu izrast krila il bi moglo postat superfrik :roll:
u principu, mislim da svi koji nisu rodjeni u ekstra katolickim obiteljima sa mamom i tatom gdje su obje uclanjeni u hdz ili hsp sa dedama ustasama, problematicni i da bi kao takvi mogli postat kriminalci :roll: :roll:
zato prebijmo sve zene koje nisu udane i doma ne puse kurac za vrijeme spremanja rucka, natjerajmo ih da doje, stavimo im pregacu, uzmimo pravo glasa i za dobro jutro nabijmo sakom u glavu iz ciste prevencije

zasto netko ne napravi istrazivanje tko je dojen od hadezeovaca

sillmarien
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la sillmarien » 31 srp 2009 13:27

ja zaista ne znam kako komentirati na ovo.. trenutačno me pere onaj osjećaj kad ne znam šta reči jer sam ili glupa ili me jednostavno više zaboli kurac za hrvatske 'stručnjake' :o

tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 31 srp 2009 13:30

Uopće nisi glupa, to se ni ne može komentirati. Tek, možda je bitno da to pročita što veći broj ljudi, skupa s imenom i prezimenom autorice te umotvorine, čisto da se zna...

roadkill

Post Postao/la roadkill » 31 srp 2009 13:35

"Oni koji nisu dojeni mogu poslije u životu razviti spomenute poremećaje..."

naravno da mogu. kao i svi koji jesu dojeni. :D
bring your mind into my head...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 31 srp 2009 14:39

jako sam sretna zbog te cinjenice..sad mogu mirno spavati jer moje dijete fala bogu nece biti na mater :roll: ..mora da je kod mene nastala greska sto sam ka beba dojila susjedovu sisu, pa imam ponekih "poremacaje", volim kladionice, volim pivo, zlostavljam samu sebe..mislim da su morali naglasiti, da dijete "mooora" dojiti vlastitu mater, jer ako nije, jao ga njemu kad naraste :o
sad san ozbiljna: dojenje jeste zdravo za bebe pogotovo prve dane, al u sta ce se pretvoriti kad naraste, cemu ce imati sklonosti, predvidjati takvo sto kroz "dojenje" isto sto i tarot, bacanje graha itd.
zakljucak: sisanje je zdravo, al bas "vesla", nije svatko..no ka sto u uvodu napomenu, ja sam sisala susjedine sise, ne odgovaram za svoje "poremecaje" :!:

afrathevamp

Post Postao/la afrathevamp » 31 srp 2009 21:05

Koja tuka. I to dođe na naslovnicu :o

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 02 kol 2009 20:07

aha. :o sad kuzim otkud sve to. ja naime nisam dojena. :o nisam ni rodjena kad sam trebala bit. koji se kurac uopce vise icemu u zivotu cudim. :o zapravo bi se tako trebala i predstavljat. ja sam ...... drago mi je. znate, ja vam nisam dojena.
onda svi kimnu glavom sa razumijevanjem i odklonom, jer odmah znaju s kim imaju posla. susnem kolegicu s posla prek cunke i koji se kurac ima cudit. jel joj nisam rekla unaprijed.
volim te znanstvene pristupe. tak objasnjavajuce. meni je super da je i ona dr. i u ministarstvu radu. ergo, moj je porez placa. hvala bogu.
znaci..zlostavljam, sklona sam alkoholu, kocki i anoreksiji (ovo zadnje mi je hilarious :D )

Odgovorite