Ukratko:
agencija smotala lovu maturanata (700.000), onda se dva dana zalilo za jadnim maturantima koji nece vidjeti Tunis unatoc odricanju roditelja, onda se pojavio supermen u obliku Bandica i iz gradskog proracuna pljunuo 300.000 kuna a ostalo se nategnuli kompas i alianz. dva anonimna darovatelja (?) i klinci 03.09 idu u Tunis...
Nakon toga muk.....
a mene zanima svasta, na primjer:
na stranici Viza toursa stoji podatak da su oni Viza tours d.o.o. ali takva firma ne postoji u sudskom registru
prije se cesto ta agencija povezivala sa korupcijom (ravnatelji, razrednici) a u tisku nista o tome (samo po forumima)
kako to da grad uskace spasavati guzicu vlasnicima
tko su dva anonimna darovatelja
zasto mediji ne iskopaju sve njihove prljavstine kojih ima u izobilju
Viza tours - tresla se brda
-
ow
- necu se registrirati
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
- Kontakt:
Viza tours - tresla se brda
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
Zita
ah...svi se cudimo..od kad je tih maturalaca netko dobiva pinku sa preporukom agencija itd
uostalom trebalo bi popricati sa ravnateljem/icom koji je odlucio/la dati 700.000,00kn nepoznatoj firmi i ici preko posrednika kad su direkt sa Kompasom mogli dogovoriti sve
i nisam bas da se to pere u medijima pa da se krene dalje kad dode nesto socnije
to bi trebala rijesavati policija
uostalom trebalo bi popricati sa ravnateljem/icom koji je odlucio/la dati 700.000,00kn nepoznatoj firmi i ici preko posrednika kad su direkt sa Kompasom mogli dogovoriti sve
i nisam bas da se to pere u medijima pa da se krene dalje kad dode nesto socnije
to bi trebala rijesavati policija