Tetkuracica, Red Carpet

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
ticklebook
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi
Kontakt:

Tetkuracica, Red Carpet

Post Postao/la ticklebook » 07 pro 2009 00:38

Ok, za gledanje Red Carpeta imam zeludac par puta godisnje.
Veceras je ocito jedan od tih dana.
Elem, sta je to bilo veceras? Pnaj mali pristavi napuhani nasminkani klinac a la tetkuraca (a izjava "ja bih nesto mladje I uze" - WTF?!)
Mislim, kad pomislim da ne mogu gore od Pokos itd pricom I Simonicom I tim kojekakvim frikovima... Mislim vjerojatno vrlo vrlo dugo nisam gledala Red Carpet, ali... STA JE TO?!!!!
Kakvi su to prilozi?
Hello?
BTW, skoro sam se ugusila crvenom Kiki gumenom bombonicom u obliku srca.
Ok, 2 priloga je bilo dosta.
Daljinski!
Oh fuck, idem zapaliti jednu za smirenje. Crne Sobranie. Nikotina...
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 07 pro 2009 01:35

jebiga, sousl lajf u ovoj i okolnim balkan-drzavama pocinje ozbiljno konkuritati holivudu, tu nismo zaostali, dont vori. tko je i kada ubrizgao botoks, povecao nos, uklonio dlake s dupeta... 70% populacije zna. ali jebiga, koji je glavni grad spanjolske...gdje se spanjolska nalazi...to su ta teska zivotna pitanja.
ex invalid_user

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Re: Tetkuracica, Red Carpet

Post Postao/la tamara3 » 07 pro 2009 10:29

ticklebook je napisao/la:Ok, za gledanje Red Carpeta imam zeludac par puta godisnje.
Veceras je ocito jedan od tih dana.
Hahahah, i meni isto tako, no ja sam razmišljala kako prije nekih 20-ak godina ili više ne bi bilo ama baš nikakve šanse da dvoje onakvih debilnih prostaka uopće dobiju šansu stati pred kamere, a kamoli da ih se naziva voditeljima, pa to bi bila nacionalna sramota.
Onda sam zaspala.

Nyx

Post Postao/la Nyx » 07 pro 2009 23:03

Ja ne znam kako se netko moze uzrujavat oko toga :o .
Meni je to savrseno,nasmijem se vise tokom trajanja jednog red carpeta nego citav tjedan.
A i podigne mi ego jer vidim da ima stvarno puno ljudi od kojih sam bolja :cool:

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 08 pro 2009 11:33

Ma ne uzrujavam se nego se čudim, a smiješno mi nije.

Popeye

Post Postao/la Popeye » 08 pro 2009 11:39

slucajno sam s cimerom uhvatio drugu polovicu tog priloga, s tim blesavim klincem. bilo je smijesno, ali ne i za smijanje. poseban touch je onaj moment kad taj tip da sto kuna (cini mi se) nekom fejk prosjaku, pa onda odmahne rukom u stilu "dobio si novac, odjebi sada od mene"... freakshow...

uostalom, zato vec nekoliko godina skoro da uopce ne gledam TV, totalno je poremeceno sve, ne zelim si trovati mozak... doduse, jednako kao red carpet, a zapravo jos vise, su mi gadne sve one t-com reklame s ljigavom eksploatacijom sretnih obitelji i slicnih bezvezarija...

Nyx

Post Postao/la Nyx » 08 pro 2009 19:18

Meni to nije cak ni cudno.Bolje se smijat nego plakat znajuci da je svijet prepun takvih kretena i jos gorih i da tu nema pomoci. :)

Odgovorite