Tetkuracica, Red Carpet
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Tetkuracica, Red Carpet
Ok, za gledanje Red Carpeta imam zeludac par puta godisnje.
Veceras je ocito jedan od tih dana.
Elem, sta je to bilo veceras? Pnaj mali pristavi napuhani nasminkani klinac a la tetkuraca (a izjava "ja bih nesto mladje I uze" - WTF?!)
Mislim, kad pomislim da ne mogu gore od Pokos itd pricom I Simonicom I tim kojekakvim frikovima... Mislim vjerojatno vrlo vrlo dugo nisam gledala Red Carpet, ali... STA JE TO?!!!!
Kakvi su to prilozi?
Hello?
BTW, skoro sam se ugusila crvenom Kiki gumenom bombonicom u obliku srca.
Ok, 2 priloga je bilo dosta.
Daljinski!
Oh fuck, idem zapaliti jednu za smirenje. Crne Sobranie. Nikotina...
Elem, sta je to bilo veceras? Pnaj mali pristavi napuhani nasminkani klinac a la tetkuraca (a izjava "ja bih nesto mladje I uze" - WTF?!)
Mislim, kad pomislim da ne mogu gore od Pokos itd pricom I Simonicom I tim kojekakvim frikovima... Mislim vjerojatno vrlo vrlo dugo nisam gledala Red Carpet, ali... STA JE TO?!!!!
Kakvi su to prilozi?
Hello?
BTW, skoro sam se ugusila crvenom Kiki gumenom bombonicom u obliku srca.
Ok, 2 priloga je bilo dosta.
Daljinski!
Oh fuck, idem zapaliti jednu za smirenje. Crne Sobranie. Nikotina...
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
jebiga, sousl lajf u ovoj i okolnim balkan-drzavama pocinje ozbiljno konkuritati holivudu, tu nismo zaostali, dont vori. tko je i kada ubrizgao botoks, povecao nos, uklonio dlake s dupeta... 70% populacije zna. ali jebiga, koji je glavni grad spanjolske...gdje se spanjolska nalazi...to su ta teska zivotna pitanja.
ex invalid_user
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Re: Tetkuracica, Red Carpet
Hahahah, i meni isto tako, no ja sam razmišljala kako prije nekih 20-ak godina ili više ne bi bilo ama baš nikakve šanse da dvoje onakvih debilnih prostaka uopće dobiju šansu stati pred kamere, a kamoli da ih se naziva voditeljima, pa to bi bila nacionalna sramota.ticklebook je napisao/la:Ok, za gledanje Red Carpeta imam zeludac par puta godisnje.
Onda sam zaspala.
slucajno sam s cimerom uhvatio drugu polovicu tog priloga, s tim blesavim klincem. bilo je smijesno, ali ne i za smijanje. poseban touch je onaj moment kad taj tip da sto kuna (cini mi se) nekom fejk prosjaku, pa onda odmahne rukom u stilu "dobio si novac, odjebi sada od mene"... freakshow...
uostalom, zato vec nekoliko godina skoro da uopce ne gledam TV, totalno je poremeceno sve, ne zelim si trovati mozak... doduse, jednako kao red carpet, a zapravo jos vise, su mi gadne sve one t-com reklame s ljigavom eksploatacijom sretnih obitelji i slicnih bezvezarija...
uostalom, zato vec nekoliko godina skoro da uopce ne gledam TV, totalno je poremeceno sve, ne zelim si trovati mozak... doduse, jednako kao red carpet, a zapravo jos vise, su mi gadne sve one t-com reklame s ljigavom eksploatacijom sretnih obitelji i slicnih bezvezarija...