Dežulovićevo "sučeljavanje" predsj. kandidata

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Dežulovićevo "sučeljavanje" predsj. kandidata

Post Postao/la tamara3 » 09 pro 2009 11:29

Evo malo za razvedravanje tmurne sredine tjedna :D...

http://globus.jutarnji.hr/komentari/bor ... 779d0262d5

GLOBUS: A vaš stav o istospolnim zajednicama?
MIKŠIĆ: Ja bih prepisao američki zakon: negdje može, negdje ne može. Znači, u Nizozemskoj može, u Iranu ne može.
KAJIN: Ja nemam ništa protiv homoseksualaca, sve dok nisu istog spola. Znate kako kod nas u Istri kažu: smrt fašizmu!
HEBRANG: Nije nam dragi Bog stvorio ono za ono, nego za ono. Ako razumijete što hoću reći.
VIDOŠEVIĆ: Meni nisu problem samo istospolne, ja bih kriminalizirao i raznospolne zajednice. Brak je duboko protivan ljudskom duhu.
VUKŠIĆ: Kod nas tih, kako se zovu, istospolnih zajednica ima koliko oćeš. Nema liberalnijih ljudi od nas u Lepoglavi.
GLOBUS: Gospodine Josipoviću, što vi mislite o istospolnim zajednicama?
JOSIPOVIĆ: To je demagoško pitanje. Vidite, dok se mi ovdje bavimo homoseksualcima, ljude zanima da čuju kako se boriti protiv korupcije i ja onda slušam poljoprivrednike i radnike koji su s pravom ogorčeni i u brojnim susretima s građanima ja osjećam to nezadovoljstvo i onda me oni pitaju i što ja onda kažem?
GLOBUS: Ne znam, otkud ja znam?!
JOSIPOVIĆ: Shvaćate li sada? To je problem, korupcija, a ne istospolne zajednice.

ticklebook
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 09 pro 2009 14:47

Pročitala sam paper edition prošli tjedan, sjajan je, kao i uvijek :D
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

backspace

Post Postao/la backspace » 09 pro 2009 17:29

:roftl:
BANDIĆ: Nema ni u Zagrebu. Već sigurno godinu dana u Zagrebu nema mita. Ja sam to osobno provjeravao, nema gdje nisam bio, svugdje sam gledao i pitao, nema gdje nisam tražio mito, i nigdje ga nema. Kriza je, ljudi, kakvo mito.
VUKŠIĆ: Što nisi mene pitao, ja bih ti dao?
KAJIN: Nije bogami ni kod nas u Istri bilo dok nisu došli ti dinarski tipovi, dinaridi. Ja ih sad zovem ”eurski tip“, euridi. Hahaha, je l’ mi dobra ova?
ovaj kajin me malo na mene i moje fore podsjeća, a jadan :D

dany

Post Postao/la dany » 09 pro 2009 20:04

ŠKARE OŽBOLT: Ja kad postanem predsjednica Hrvatske, ukinut ću korupciju. I AIDS. I glad. Zaustavit ću nasukavanja kitova, spasiti ledenjake, prašume i ozonske rupe, zabraniti oružje i ratove, zavesti mir u svijetu te istovremeno povećati kamate i javnu potrošnju. I, ne znam jesam li spomenula, svakako ću ukinuti korupciju.
:roftl:

Odgovorite