plave i žute
- komad kruha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
plave i žute
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n1
Nakon što je zakazala e-matica, zbog koje se osmaši umalo nisu upisali u srednje škole, pri postupku podjele svjedodžbi došlo je do novog skandala. Učenike su grubo podijelili! U nekoliko osnovnih škola učenicima koji nastavu pohađaju prema prilagođenom programu jer imaju teškoće, poput daltonizma, slabovidnosti... podijeljene su svjedodžbe otisnute na žutom papiru. Svi ostali đaci dobili su svjedodžbe na plavom papiru.
nezamislivo. kako je to nekome uopće moglo pasti na pamet ?!?
što mislite, da li će itko snositi bilo kakve snakcije za ovaj postupak?
Nakon što je zakazala e-matica, zbog koje se osmaši umalo nisu upisali u srednje škole, pri postupku podjele svjedodžbi došlo je do novog skandala. Učenike su grubo podijelili! U nekoliko osnovnih škola učenicima koji nastavu pohađaju prema prilagođenom programu jer imaju teškoće, poput daltonizma, slabovidnosti... podijeljene su svjedodžbe otisnute na žutom papiru. Svi ostali đaci dobili su svjedodžbe na plavom papiru.
nezamislivo. kako je to nekome uopće moglo pasti na pamet ?!?
što mislite, da li će itko snositi bilo kakve snakcije za ovaj postupak?
kaj te hiče?
Re: plave i žute
Baš sam jučer razmišljala o tome da je to dobra tema za raspravu...preduhitrila si me
Nadam se du budu neke sankcije, navodno svim ravnateljima prijete otkazi, al to je totalni idiotizam..ovak su sigurno iskomplesirani zbog svojeg problema i onda ih još i obilježe...strašno.

Nadam se du budu neke sankcije, navodno svim ravnateljima prijete otkazi, al to je totalni idiotizam..ovak su sigurno iskomplesirani zbog svojeg problema i onda ih još i obilježe...strašno.

takav debilizam moze valjda samo kod nas proci...
sve bi ih opalila po dzepu....tu su ljudi najosjetljiviji..pogodovo sada!
sve bi ih opalila po dzepu....tu su ljudi najosjetljiviji..pogodovo sada!
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
upravo zbog ovih big deal idiotarija je ova drzava u kurcu. plavi vs. zuti papiri. wow.
uostalom, PP i "normalno" jeste razlika.
ex invalid_user
-
Gost
Ne znam jesi sarkastična ili što, ali ako si ozbiljna još manje mi se da ulaziti u raspravu. 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
pomirila sam se s tim da se ne kontamo i nisam ni mislila izjasnjavati se dalje 
ex invalid_user
- komad kruha
- Status: Solo
- Peglam_subotom
- Status: U vezi
Nisu se ti propusti dogodili u svim školama, u mojoj recimo nije. Što znači da su profesori vjerojatno bili neinformirani u vezi toga, a NN sjebale nešto. Drugo niš nemre biti. Jer je jedina razlika po kojoj bi se prepoznalo koji je učenik po normalnom, a koji po prilagođenom programu u nekom faking broju koji se upisuje na svjedodžbu. Niš drugo.
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.