slapa je napisao/la:^
ti stalno imaš neku desničarsku, pomalo radikalnu, tendenciju u sebi.
Dobro je da si potegla ovo pitanje, jer imam dojam da je društvo došlo do točke gdje se bilo kakva različitost u mišljenju smatra problem.Dal ti smatraš da je to što je netko politički na desnoj strani po defaultu nešto negativno ili uvredljivo?
I dodatno, što je točno radikalno u onom što ja tvrdim? .. osim što postoji neka pristrana i totalno ne-fer tendencija za bilo kog tko se usudi uopće potezati određena društveno osjetljiva pitanja da ga se u startu 'obezvrijedi' ljepljenjem etikete 'radikalno/fašizam/rasizam' kako bi se prekinula svaka otvorena diskusija?
Inače, pošto već potežeš to, nisam desničarka, ali nisam ni ljevičarka, odnosno po određenim pitanja sam bliža jednoj odnosno drugoj strani, a u ukupnoj slici me nervira jednako glupost (korupcija) i jednih i drugih.
taj trump je plejer, reć će bilo što da pokupi još glasova.
Nie bih rekla da je baš popularno na republikanskoj konvenciji pričati o branjenju lgbt prava.
ali lik nije normalan, taj je u stanju napraviti svakakva sranja i imam osjećaj da je potencijalno baš opasan, i to više po nas koji smo blizu bliskom istoku nego po amere. jer trump je u stanju to zahuktati samo tako.
Ovo nije istina. Naime, lik je otvoreno bio protiv raka u Iraku i Libiji i ima više friendly pristup od Clintonice prema Rusiji (koja Putina javno naziva Hitlerom što je, imo, za nekakvo pitanje vanjske politike i diplomacije, katastrofalan potez), a što je trenutno daleko najveći potencijalno problem po ostatak svijeta (ukoliko Rusi i Ameri doista zarate).
Osim toga, ne vidim što točno vidiš kao veće sranje na bliskom istoku od politike sadašnje administracije koja prodaje vojna oružja Saudijskoj Arabiji i koja je obučavala dio terorirstičkih frakcija u Siriji da ne spominjem, zbog rasula u Iraku, direktno pomogla stvaranju ISIS-a?
impulzivan je pa svako malo mijenja stavove i daje dijametralno suprotne izjave i bojim se da mu je ono što mu prvo izleti stvarni stav a ovo kad popravlja stvar mu napišu stručnjaci koji su iza njega u kampanji...
Ja ne kažem da je Trump moj izbor kandidata, al me jako nervira medijska pristranost koja se u stanju više baviti njegovom izjavama prema Rosie O'Donnel neg činjenicom da je najveći financijski donor Hillary Clinton Saudijska Arabija.
“She's hot. I trust her.”
Hansel