Držali je na psihijatriji jer je lezbijka

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Think Pink
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Kontakt:

Post Postao/la Think Pink » 13 sij 2009 16:40

non stop smo u kontaktu s medijima i s Anom.. a izjavu za javnost LGBTIQ koordinacije sam stavila u drugom topicu da vidite.

Zita

Post Postao/la Zita » 14 sij 2009 21:13

samo podsjetnik da je danas u 21 40 na hrt 1 emisija o Ani

Uh Huh Her

Post Postao/la Uh Huh Her » 15 sij 2009 16:27

MAMA: Pa što mediji znaju, cura izgleda kao da s njom nešto stvarno nije u redu (baš čudo kada su je prisilno držali na psihijatriji :roll: ).Vjerojatno je opasna za okolinu pa su je zato držali (da, baš je sa 16 godina bila toliko opasna za okolinu da je morala biti na psihijatriji :roll: ), a sada se ona na lezbijstvo pokušava izvući. Uostalom, puštali su ju kući na blagdane i vikende tako da nije tako strašno (wow, što znači da je čak 2 dana tjedno bila kod kuće sigurno, genijalno,. slobodo moja dođi mi).

LOL!

Think Pink
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Kontakt:

Post Postao/la Think Pink » 20 sij 2009 17:37

napisala sam drugi topic (da se ne izgubi ovdje) sa žiro računom na koji možete uplatiti nešto novaca da pomognemo Ani..
Žiro račun je na njezino ime tako da znate da novac ide direktno njoj.. nije važno koliko se uplati, bitno je da se udružimo i pomognemo joj da stane na svoje noge dok se ne sredi toliko da može raditi.

Cura je zbilja draga i hrabra i zaslužila je da joj pomognemo kada do sada nitko nije... imamo puno informacija o tome što se dogodilo, uvide u papire iz bolnice i garantiram vam da je istina što ona govori.. na žalost!

Hvala vam unaprijed i hvala svima koji su pisali i nudili svoju pomoć :)

Odgovorite