Ukida se izvanredni studij?

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

komad kruha
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: Ukida se izvanredni studij?

Post Postao/la komad kruha » 10 srp 2010 09:58

ili si imala jako, jako mali kredit ili si imala nekoga tko je (su)financirao troškove stanovanja, režija, hrane, prijevoza, odjeće, izlazaka.....

može se, ali nije preporučljivo nekome tko živi isključivo od svoje (ispodprosječne hrvatske) plaće.
kaj te hiče?

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 10 srp 2010 09:58

ili si imala jako, jako mali kredit ili si imala nekoga tko je (su)financirao troškove stanovanja, režija, hrane, prijevoza, odjeće, izlazaka.....

može se, ali nije preporučljivo nekome tko živi isključivo od svoje (ispodprosječne hrvatske) plaće.
kaj te hiče?

call_me

Post Postao/la call_me » 10 srp 2010 12:44

komad kruha je napisao/la:ili si imala jako, jako mali kredit ili si imala nekoga tko je (su)financirao troškove stanovanja, režija, hrane, prijevoza, odjeće, izlazaka.....

nope, neither, nor. kredit je bio iznos skolovanja, jer mi nitko nije imo za dat te pare. zivila od svoje place. bila stalno u minusu, al moze se.

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 10 srp 2010 19:04

drago mi je da si uspjela :) :) i da se sve to isplatilo :)

voljela bih da mi jednom prilikom to pretočiš u numeričke vrijednosti, jer meni nikako nije jasno kako si to napravila. a posao mi je da mi stvari s novcem budu jasne.

ot. koliko sam shvatila vani se potiče da ljudi svih starosnih dobi upisuju fakultete i završavaju ono što žele raditi. moja prijateljica u tridesetima ide na promjenu karijere i upisala je nešto sasvim deseto od onoga što je prije radila :) zanima me da li će to ikada doći u hrvatsku....
kaj te hiče?

call_me

Post Postao/la call_me » 10 srp 2010 23:07

ne bih ulazila u sve to da nisam znala da se nece isplatit. danas radim svoj dream job. bez toga ne bih uspjelo. to me je zaposlilo tamo di sam danas. nakon dodiplomskog studija treba razmisljat jedino o isplativosti daljnjeg skolovanja.

Odgovorite