Uvjeti korištenja/Privatnost

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
Avatar
tamara3
Just tax the stupid people.
Postovi: 8742
Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Oblačić.
Kontakt:

Uvjeti korištenja/Privatnost

Post Postao/la tamara3 » 23 svi 2018 22:26

Drage i dragi svi,

U skladu s GDPR-om koji stupa na snagu 25. svibnja, ažurirale smo uvjete korištenja i politiku privatnosti koji se nalaze ovdje:

https://www.crol.hr/index.php/uvjeti-koristenja-crol

Također, prilikom registracije na Forum uvjeti su sljedeći:

Pristupom na "CroL Forum" (u daljnjem tekstu "mi”, "nas", "naš (a/e/i/u)”, "CroL Forum”, http://www.crol.hr/forum), morate se složiti sa svim dolje navedenim pravnim uvjetima. Ako se ne slažete sa svim navedenim uvjetima, molimo vas da ne pristupate "CroL Forumu" i ne koristite ga. Kako navedene uvjete možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnice/ke, molimo vas da ih povremeno sami provjeravate kako se ne bi dogodilo da se ne slažete s promijenjenim uvjetima, a i dalje pristupate "CroL Forumu" i/ili ga koristite.

Naš forum pokreće phpBB (u daljnjem tekstu "oni”, "njih”, "njihov (a/e/i/u)”, "phpBB softver”, "www.phpbb.com”, "phpBB Grupa”, "phpBB Tim(ovi)”), dostupan pod "GNU općom javnom licencom v2” (u daljnjem tekstu "GPL”) koja se može preuzeti na adresi http://www.phpbb.com. PhpBB softver samo olakšava internetske rasprave; phBB Grupa nije odgovorna za sadržaj i/ili ponašanje koje na forumu dopuštamo i/ili ne dopuštamo kao prihvatljivo. Više informacija o phpBB-u možete pronaći na adresi https://www.phpbb.com/.

Slažete se da nećete objavljivati nikakve uvredljive, nasilne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje, kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakone, bilo vaše zemlje, zemlje u kojoj je "CroL Forum" hostan ili međunarodne zakone. Činjenje navedenog može uzrokovati trenutačno i trajno isključivanje osobe s ovog foruma, kao i obavještavanje pružatelja internetskih usluga osobe ako to smatramo potrebnim. IP adrese svih postova bilježe se kako bi pomogle u provedbi ovih uvjeta. Slažete se da "CroL Forum" ima pravo, u bilo koje vrijeme, izbrisati, urediti, premjestiti i zatvoriti bilo koju temu ako to smatramo primjerenim.

Ni "CroL Forum" ni phpBB neće biti odgovorni ako uslijed hakerskog napada dođe do uvida u podatke ili njihova otkrivanja.

CroL Forum pohranjuje sljedeće korisničke podatke: e-mail adresu, ime i nadimak koji ste odabrali za CroL Forum te vašu IP adresu.
Vaše korisničke podatke CroL Forum zadržava u bazi sve dok ste registrirana članica/član CroL Foruma.

Vaše korisničke podatke CroL Forum ne prosljeđuje trećim stranama.

Vaše korisničke podatke CroL Forum briše iz baze podataka u trenutku brisanja korisničkog profila.

Brisanje korisničkog profila korisnice/i trebaju zatražiti od webmasterice/administratorice/moderatorice CroL Foruma
.

CroL Forum pridržava pravo slanja e-maila korisnicama/korisnicima u slučaju važnih obavijesti.

Odgovorite