možda je umro...
- mala_od
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
možda je umro...
...čitav na netu da je možda umro Ivica Račan
SDP još nije potvrdio.
Al mislim da je ako je procurilo....
Meni je jako žao, on je meni bio baš dobar čovjek
Počivao u miru...
SDP još nije potvrdio.
Al mislim da je ako je procurilo....
Meni je jako žao, on je meni bio baš dobar čovjek
Počivao u miru...
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
- Hidden_soul
- Devil in details
Ma ne vjerujem, mozda su opet to nakeljili radi vijesti.
Nije mu se ni moglo to tako brzo razviti, barem koliko ja znam o tome svemu.
No da, sad odjednom je visemjesecna borba sa rakom, a u medije je o svemu tome procurilo nedavno, ko bi ga znao
Anyway, bilo bi mi zao da jest, jedan intelektualac manje u svijetu prepunom budala
Nije mu se ni moglo to tako brzo razviti, barem koliko ja znam o tome svemu.
No da, sad odjednom je visemjesecna borba sa rakom, a u medije je o svemu tome procurilo nedavno, ko bi ga znao
Anyway, bilo bi mi zao da jest, jedan intelektualac manje u svijetu prepunom budala
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Hidden_soul
- Devil in details
-
Zita
-
call_me_not
do sada bi bilo logično da ga više nema na ovom svijetu as we know it.Zita je napisao/la:u16 su rekli da jos nije umro, da je na aparatima
al da nece duze od par sati...
....
rest in peace
nema veze koja politika i šta se sve veže ili ne veže za njegovo ime, ali u kompletu, bio je o.k. i žao mi je
a i to da ćemo najebat s još jednim hadezeovcima bi moglo opet bit istina, na žalost!!!!
ajme mati, kad su pobijedili, htela sam se u rumunjsku odselit, a vidi me, još sam tu i čekam novu njihovu prevlast! Sramota!
Uglavnom, tko će im sad bit kontra?
Šteta za takvog čovjeka da ga pojede takva užasna, čudovišna bolest....
bezveze...
-
vision-zlavjestica
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
u svakom sluchaju..krajnje nezgodna situacija..mislim na unutarstranachke izbore...a u izbornoj godini..pogotovo ak bude kao kada se budisha povukao..pa je nastao kazhin u hsls-u..medjusobna pljuvanja..frakcije i bla bla bla..ako im se to dogodi..sami che sebe matirati..i..praktichki izbaciti iz ozbiljnije utrke..na izborima..
a sve mi se chini da bi moglo biti tako..jer..vech se pojavljuju i istichu .najmanje 2 imena..kao sdp-ovi kandidati..
a sve mi se chini da bi moglo biti tako..jer..vech se pojavljuju i istichu .najmanje 2 imena..kao sdp-ovi kandidati..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
meni bi samo bilo zao da kandidiraju jurcica za premijera, jer on nije taj lik. mozda u nekoj finoj zemljici kao sto je danska, ali kod nas pali samo sila i samo onaj koga se hrvati boje. a to je cacic. (i sanader, naravno, ali o njemu uopce ne zelim trosit ni jednu rijec.) jurcic treba bit ministar gospodarstva. ali mislim da se oko toga uopce ne trebamo uzrujavati jer se bojim da cemo gledati ove poluretardirane, sve redom sasvim nesposobne likove jos 4 godine. 
-
Zita
bojim se da nema sanse da cacic bude ministar. problem je sto se egotriperi iz oporbe kolju medju sobom. dam se kladit da se ona glupa oficirusa od zeljke antunovic vec vidla kao premijerka. i jebe me se sto je ona zena i sto bi to bilo epohalno u hrvata i bla bla... ona je nesposobna i nikakva i nije za predavat domacinstvo u 5. osnovne, a kamoli bit premijerka. ali zbog tih svih njihovih medjusobnih svadja, nazalost mislim da cacic nema sanse. ako se SLUCAJNO desi suprotno, otpuzat cu na kamenita vrata zapalit svijecu! sve sa sipkom u koljenu! mislim da je on trenutno jedina osoba koja bi mogla uvest bar malo reda u ovu politicku zabokrecinu.
- Hidden_soul
- Devil in details