Rušit će Solidum

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
Zita

Rušit će Solidum

Post Postao/la Zita » 05 ruj 2007 09:18

Trgovački centar bahatog tajkuna Željka Žužića u zapadnom dijelu Zagreba bespravna je gradnja jer ga se rekonstruiralo bez potrebnih dozvola. Građevinska inspekcija izdala je rješenje o rušenju.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, rješenje je izdano 4. rujna i bit će uskoro dostavljeno Žužiću kao investitoru.

Vlasnik Soliduma, javnosti poznat i kao izdašan financijer kampanje predsjednika Stjepana Mesića, nije bio dostupan za komentar, a ni direktorica trgovačkog centra Snježana Tanasovski nije htjela ništa reći za novine.

Žužić je od Šavrića u stečaju kupio bivše tvorničke hale u Škorpikovoj ulici u Zagrebu i prenamijenio ih u trgovački centar. Jedan objekt, za koji je ishodio sve dozvole, iznajmio je Baumaxu, a u drugom objektu, za koji nije ishodio dozvolu, otvorio je trgovački centar Solidum.

Da bi rekonstruirao taj objekt iz tvorničke hale u trgovački centar Žužić je trebao građevinsku dozvolu, koju je zatražio 9. ožujka 2004., ali koja mu je odbijena rješenjem od 13. srpnja 2005. godine, piše Jutarnji.

Iako je nije dobio, Žužić je svejedno gradio kao da dozvolu ima, a sada je građevinska inspekcija utvrdila da je rekonstrukcija bila bespravna. Građevinska dozvola odbijena je zbog imovinsko-pravne zavrzlame za koju Solidum Žužić, prema objašnjenju njegova odvjetnika Alena Blagajca, ni na koji način nije odgovoran.

Žužić je, naime, kupio zemljište u stečaju, ali dvije male parcele nikad nisu bile upisane na Šavrić, pa još traje spor oko toga. A građevinska dozvola ne može biti izdana ako investitor nije upisan kao gruntovni vlasnik svih parcela, piše Jutarnji list.

jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 05 ruj 2007 09:53

.......mislim da ga ipak nece srusiti.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Zita

Post Postao/la Zita » 05 ruj 2007 09:59

i meni se cini..

rainbow1
Kontakt:

Post Postao/la rainbow1 » 05 ruj 2007 10:01

i meni zvuci ko neka "predizborna hajka" kao i ono s onom bolnicom u Blatu koju se izgraduje poslije svakog dobivenog mandata, a s mista se nije makla (tako mi bar veliju, koda ja to pratim) ....ma mislim da će dat Žiža para di treba i dobit dozvolu...

živi bili pa vidli...
*ako mislite da možete ili mislite da ne možete - u pravu ste*

Zita

Post Postao/la Zita » 05 ruj 2007 10:03

jasno
i to je jos jedan divno pametan potez ove jebene drzave koja ce radje potrositi lovu na rusenje nego svima nabiti ogromne kazne i cijene za dozvole
onda se cudimo i placemo kak olfo nema love u drz. blagajni

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 05 ruj 2007 21:56

e jebiga. steta. a tak je praktican taj solidum, samo kaj im ne radi klima ljeta. al fakat praktican.

saudad

Post Postao/la saudad » 06 ruj 2007 09:22

Ma neće ga rušiti. Glupost.
Odjednom se sad sjetila inspekcija da nema dozvola. Da,baš.
- naranče
- šećer
- jogurt
- prašak za pranje
...
- Izrael?
- JAR?
- Argentina?

didi0gisele
Status: Solo

Post Postao/la didi0gisele » 06 ruj 2007 10:10

Srušit ili ne, svejednoj je to Žužiću s obzirom na to koliko je novca od najma do sada primio.. deset puta mu se isplatio Solidum i kazna i troškovi rušenja...
Dobro da su se tak rano sjetili.. brza neka Vlada.. kasno im je kopčanje za sve koji imaju brdo para, a običnim malim ljudima se ruši odmah. :x
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.

Zita

Post Postao/la Zita » 06 ruj 2007 10:11

to je jasno
sagradi supu od 20 kvadrata za sebe i tvojih 28ero djece i srusit ce ti je sutra

i ja mislim da su to sve pravnici krivi :shinner:

jabooka

Post Postao/la jabooka » 06 ruj 2007 11:48

Da zuzicev mali nije usmrtio onu curu i da novinari nisu saznali za to......nikad nitko ne bi znao.

Sad ce platiti neku kaznu i to je to.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 06 ruj 2007 18:48

ma kurac ce ga rusit. nekom ce dat u dzep i, vidi vraga, u roku keks ce se odjednom ishodovat sve potrebne dozvole. FUJ! fuj na sve skupa sto se desava.

Odgovorite