Naplata parkiranja do 21 sat
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Naplata parkiranja do 21 sat
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/ar ... ,,95806.jl
Od 1. prosinca parkiranje će se u gradu radnim danom naplaćivati do čak 21 sat, a ne više do 19 sati kako je do sada bilo, dok će se subotom vrijeme naplate produžiti sa 14 na 15 sati.
Parkiranje će se pak svaki dan, uključujući i nedjelju, naplaćivati u Sigetu, i to čak do 22 sata - najvažnije su točke prijedloga Gradskog ureda za promet, koji je danas usvojilo Gradsko poglavarstvo.
Gamad, banda pljačkaška. Ovo prelazi sve granice.
Od 1. prosinca parkiranje će se u gradu radnim danom naplaćivati do čak 21 sat, a ne više do 19 sati kako je do sada bilo, dok će se subotom vrijeme naplate produžiti sa 14 na 15 sati.
Parkiranje će se pak svaki dan, uključujući i nedjelju, naplaćivati u Sigetu, i to čak do 22 sata - najvažnije su točke prijedloga Gradskog ureda za promet, koji je danas usvojilo Gradsko poglavarstvo.
Gamad, banda pljačkaška. Ovo prelazi sve granice.
- Zbela Lokwa
- Zbela Lokwa
-
Zita
ma ti koji su donijeli te odredbe ebi ne placaju parking, vec to ide na racun grada/drzave. smeca jedna. nebum se uopce parkirala tam di se placa ili se nikako nebum parkirala. bojkotiram ih 
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit
-
jabooka
- Ja sam: lezbijka
meni ne smeta. tak i tak se je nemoguce parkirati.
ljudima koji zive u tim zonama je svejedno imaju parkirnu kartu. tko radi u firmi u centru nek trazi od firme da isposluje parkirnu kartu(mislim da ih mjesecno dodje 400kn). tko ide u grad ili shoping nek plati parking, parkira se na rubnim djelovima ili ide tramvajem.
Jedino se brinem kamo ce ti novci.
Budimo optimisticne vjerovatno za izgradnju novog stadiona
Tako da eto svima dobro.
ljudima koji zive u tim zonama je svejedno imaju parkirnu kartu. tko radi u firmi u centru nek trazi od firme da isposluje parkirnu kartu(mislim da ih mjesecno dodje 400kn). tko ide u grad ili shoping nek plati parking, parkira se na rubnim djelovima ili ide tramvajem.
Jedino se brinem kamo ce ti novci.
Budimo optimisticne vjerovatno za izgradnju novog stadiona
Tako da eto svima dobro.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
-
call_me_not
-
call_me_not
postoji i altermativa. samo da citiram sebe...you pay for the pleasure...but the killing is free.call_me_slut je napisao/la:ja sam za to da se 24 sata placa parking, i da kosta 30 kn sat i da sva para ide u izgradnju novog stadiona. kad je bal, nek jebal nam majku svima kaj nas boli kita. titanic pristup. do dna.(srpskohrvatski: do jaja)
zvir i bestimja.
zita, dear. ali kak ne kuzis! da citiram onog politicara (ne sjecam se koji je to bio tocno) koji je izjavio da je ljudima bolje, samo toga jos nisu svjesni! pa tako vjerujem da i ova hvalevrijedna akcija naplate parkinga do 9 navecer ide u tom smjeru. dapace, treba poskupit jos malo parking. onda ce nam tek biti fantasticno bolje. samo to necemo znati!Zita je napisao/la:da
gradani su najsretniji kad su siromasni i kad nemaju sto za jest od silnih naplata i kazni
neka jedu kolace...
kad sam ti procititala post, na trenutak sam cak prestala psovati misleci kak si mozda u pravu..jabooka31 je napisao/la:meni ne smeta. tak i tak se je nemoguce parkirati.
al ipak nisi jer gledas iz pozicije zdrave zaposlene osobe. stavi se u poziciju zene s malom bebom/kolicima/torbom sa stvarima, zene s 3 manje djece, osobe koja nije zdrava i ne moze se voziti tramvajom (a nema status invalida), starije polupokretne osobe.. Neke ustanove i ducani postoje jos uvijek samo u centru!
Ma zamisli samo da imas frendove koji stanuju u prvoj zoni i da im zelis doci na kavu il ne daj boze,pomoci sa svojim autom u selidbi!!
Ovo vise nije humano.
Bandicu krepaj. Dabogda ti karmine prekidali svakih sat vremena dok produzuju parkiranje!
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
-
jabooka
U garazama je parkiranje svakako jeftinije.
A ja se ne zelim stavljati u nicju poziciju niti objasnjavati da li sam zdrava ili ne. Niti gdje zivim, niti gdje se moji frendovi parkiraju kada dodju meni na kavu.
I samo vi mene psujte koliko god zelite. Zato sta naplatu parkiranja smtram normalnom stvari.
I mozete me razapeti. Meni se nije tesko sparkirati na glavnom u garazi za 7kn po satu.
Ali mi je jako drago kad mi izlazak iz ulice ne traje 1h. zbog pogresno parkiranih auta.
Bandica ne podnasam ali za naplatu parkiranja jesam.
A i svi zajedno moramo shvatiti da u takvom gradu besplatnog parkiranja vise nema. mozda ima u nekom manjem gradu ali zagrebu ne.
A ja se ne zelim stavljati u nicju poziciju niti objasnjavati da li sam zdrava ili ne. Niti gdje zivim, niti gdje se moji frendovi parkiraju kada dodju meni na kavu.
I samo vi mene psujte koliko god zelite. Zato sta naplatu parkiranja smtram normalnom stvari.
I mozete me razapeti. Meni se nije tesko sparkirati na glavnom u garazi za 7kn po satu.
Ali mi je jako drago kad mi izlazak iz ulice ne traje 1h. zbog pogresno parkiranih auta.
Bandica ne podnasam ali za naplatu parkiranja jesam.
A i svi zajedno moramo shvatiti da u takvom gradu besplatnog parkiranja vise nema. mozda ima u nekom manjem gradu ali zagrebu ne.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
da, zamisli upravo to.....nika je napisao/la:Ma zamisli samo da imas frendove koji stanuju u prvoj zoni i da im zelis doci na kavu il ne daj boze,pomoci sa svojim autom u selidbi!!
i pitaj se dal bi ti bilo draze sparkirat se u krugu 100m od njihovog stana i nosit njihove stvari za selidbu do auta... te platit 16kn
ili se sparkirat 1.5km od njihovog stana i imat jos 5 stanica tramvajem do njih... jer ne mozes blize naci parking, naravno...
ili si nasla parking blize njima, ali si zato napravila 5 krugova oko kvarta... ali trosak benzina i vreena se valjda ne racuna...
vidim da se bas nitko ne pokusava staviti u polozaj ljudi koji zive u centru i koji se toplo nadaju da s vecom naplatom postoji neka nada da i oni nadju parking na pola sata hoda do stana...
a i ta zene s troje male djece koja nije zdrava, sigurno ce radje platiti parking i parkirati se pred ulazom ustanove koju treba, nego kruziti satima oko centra u potrazi za parkingom...
zakon ponude i potraznje drage moje...
tako dugo dok se ne moze naci parking u gradu cijena ce rasti...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
-
Zita
u gradu je guzva i zna biti katastrofalno pa zato i nejdem tam prije 19-20h autom al produzit do 21h je malo previse
vec u 19h se mozes fino kretat i naci parking i nema potrebe produzit naplatu do 21h
pogotovo radnim danom mozes nac parking bilogdje..
totalno su zajebali kod gradnje, nisu mislili na parkirna mjesta..centar je sad proslost, tu se nemre napravit nista pametno, al opet cine iste greske po cijelom gradu-grade preuske ulice, nema dosta parkinga (pogledajmo sesvete gdje na 2700 stanova ima 900 parkinga mada je po zakonu potrebno na tu kolicinu 5600 i pola toga u garazama) i to se onda lomi na nama
16kn je previse. daleko previse i 21h je prekasno.
ajd da to rade da zbilja rijese guzve, to bi mi bilo okej al ovo je potez za punjenje blagajne..
vec u 19h se mozes fino kretat i naci parking i nema potrebe produzit naplatu do 21h
pogotovo radnim danom mozes nac parking bilogdje..
totalno su zajebali kod gradnje, nisu mislili na parkirna mjesta..centar je sad proslost, tu se nemre napravit nista pametno, al opet cine iste greske po cijelom gradu-grade preuske ulice, nema dosta parkinga (pogledajmo sesvete gdje na 2700 stanova ima 900 parkinga mada je po zakonu potrebno na tu kolicinu 5600 i pola toga u garazama) i to se onda lomi na nama
16kn je previse. daleko previse i 21h je prekasno.
ajd da to rade da zbilja rijese guzve, to bi mi bilo okej al ovo je potez za punjenje blagajne..
-
jabooka
Je. 16kn je puno. ali ako zelis lusuz od parkinga pred varatima.
onda i nije.
Sad do 19 ili 21 meni je sasvim svejedno.
Ali smatram da majke sa troje djece, slabije pokretni i oni koji se sele. ne izlaze bas iskljucivo iza 19. i ne vjerujem da su bas oni iskljucivo pogodjeni vise nego ja.
onda i nije.
Sad do 19 ili 21 meni je sasvim svejedno.
Ali smatram da majke sa troje djece, slabije pokretni i oni koji se sele. ne izlaze bas iskljucivo iza 19. i ne vjerujem da su bas oni iskljucivo pogodjeni vise nego ja.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Ja se ne uopće slažem jer mi je, naime, pun kurac tog šerifovanja, seljaštva i nametanja represija. Nevjerojatno je drsko i bahato ponašati se ko jebeni Franjo Tahi i ne nuditi rješenja.
Kakav je javni prijevoz, kakve su biciklističke staze? Jeste li uopće čule da razmatraju ideju da se počne naplaćivati parking za bicikle? Di toga ima?
Uostalom, u kakvom je stanju većina tzv. parkirnih mjesta, s previsokim rinzolima i tome slično, da ne govorim o Zelenom valu gdje nema šanse da uđeš bez grebanja po jebenim ogradicama i skoro pod pravim kutom? Dakle, oni krajnje bahato podižu cijene mjestima u koje već 30 godina ili ne znam kolko nije uložena ni lipa?
Zakaj je pol Gajeve zatvoreno za potrebe nekakvog jebenog ministarsva, pa čak i u nedjelju navečer?!
Zakaj su parkirna mjesta u Erdödijevoj duga dobrih 10 metara, jel to za one limuzine sa šest vrata? Koji imbecil je to smislio?
Zakaj se ne miču bijesne makine s invalidskih mjesta?
Zašto se onda ne plaća parkiranje na Gornjem gradu? Tko je dopustio da se kompletan Markov trg devastira i pretvori u besplatan parking za saborske guzonje?!
Zašto se ne može kupiti poludnevna, dnevna ili tjedna parkirna karta? Poskupljenjima i produžavanjem vremena naplate će se smanjiti gužve, halo?! S tom teorijom si oni fino mogu obrisati guzicu.
Kakav je javni prijevoz, kakve su biciklističke staze? Jeste li uopće čule da razmatraju ideju da se počne naplaćivati parking za bicikle? Di toga ima?
Uostalom, u kakvom je stanju većina tzv. parkirnih mjesta, s previsokim rinzolima i tome slično, da ne govorim o Zelenom valu gdje nema šanse da uđeš bez grebanja po jebenim ogradicama i skoro pod pravim kutom? Dakle, oni krajnje bahato podižu cijene mjestima u koje već 30 godina ili ne znam kolko nije uložena ni lipa?
Zakaj je pol Gajeve zatvoreno za potrebe nekakvog jebenog ministarsva, pa čak i u nedjelju navečer?!
Zakaj su parkirna mjesta u Erdödijevoj duga dobrih 10 metara, jel to za one limuzine sa šest vrata? Koji imbecil je to smislio?
Zakaj se ne miču bijesne makine s invalidskih mjesta?
Zašto se onda ne plaća parkiranje na Gornjem gradu? Tko je dopustio da se kompletan Markov trg devastira i pretvori u besplatan parking za saborske guzonje?!
Zašto se ne može kupiti poludnevna, dnevna ili tjedna parkirna karta? Poskupljenjima i produžavanjem vremena naplate će se smanjiti gužve, halo?! S tom teorijom si oni fino mogu obrisati guzicu.
...jedino sto mene nervira je sto su idioti ispred moje zgrade nabili 3. zonu, a lijepo se cijelo vrijeme pricalo da ce to biti 2. zona...
iskreno se nadam da ce se ubrzo potpisivati neka peticija u kvartu da se to promijeni...
i da... ocajno su iscrtali parkirna mjesta... to je ocito konstuirao netko ko nikad u zivotu nije bio u mojoj ulici
iskreno se nadam da ce se ubrzo potpisivati neka peticija u kvartu da se to promijeni...
i da... ocajno su iscrtali parkirna mjesta... to je ocito konstuirao netko ko nikad u zivotu nije bio u mojoj ulici

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
a zakaj bi htjela da je 2. zona, a ne 3.? pa valjda ti je u interesu da ti je manje para. a sto se tice mogucnosti dostupnosti nekih mjesta i onih koji su privremeno bolesni,a nemaju status invalida, e to je bas ono sto mi se desava vec 14 mjeseci (i nastavit ce se jos barem 6),a to je da kad sam npr isla svaki dan u mihanovicevu na terapiju koja traje prilicno dugo - ponekad preko 2 sata. to je dakle 2. zona gdje je parkiranje dopusteno 2 sata. parkirno mjesto koje sam eventualno uspjela ugrabit nalazilo se jako daleko od terapije, a meni je bilo tesko skakucuci na 1 nozi s 2 stake preci i 100 metara! a na parkirnom mjestu sam mogla biti samo 2 sata. i kaj sad s tim? kaj s invalidima? jako sam upucena u te probleme jer mi se to dogodilo i stalno gledam po gradu parkirna mjesta za invalide. mogu vam reci su bar na 80% takvih mjesta parkirani auti koji nemaju invalidsku naljepnicu. i mozes se jebat. da se grad recimo time pozabavi, a ne stalnim poskupljenjima? i kakav je to meni jebeni luksuz parkiranja koje mi treba za terapiju?!
nije mi u interesu da je manje para, jer je razlika u lovi za stanarske mjesecne karte mala, a vecina grada je sad 2. zona..
tako da, ako cu i ja biti 2. zona, parkirat cu se u svim ostalim 2. zonama besplatno..
a i nadam se iskreno da ce, ako ce parking biti skuplji, manje ljudi parkirati u mojoj ulici, tako da ce biti nekakve sanse da i ja nekad nadjem parking u blizini mog ulaza, a ne da vozim krugove po kvartu...
problemi parkiralista za invalide se trebaju rijesiti van ove price...
novo oznaceno parkiraliste kod firme ima npr. bar 8invalidskih mjesta koje vecinom zjape prazna... a i u bozidarevicevoj je to bolje rijeseno - mislim da ispred njihovog rehabilitacijskog centra ima bar 15 parkiralisnih mjesta za invalide...
tako da, ako cu i ja biti 2. zona, parkirat cu se u svim ostalim 2. zonama besplatno..
a i nadam se iskreno da ce, ako ce parking biti skuplji, manje ljudi parkirati u mojoj ulici, tako da ce biti nekakve sanse da i ja nekad nadjem parking u blizini mog ulaza, a ne da vozim krugove po kvartu...
ili zoves pauka... za takve aute je zaduzen pauk i prometni policajci....mogu vam reci su bar na 80% takvih mjesta parkirani auti koji nemaju invalidsku naljepnicu. i mozes se jebat.
problemi parkiralista za invalide se trebaju rijesiti van ove price...
novo oznaceno parkiraliste kod firme ima npr. bar 8invalidskih mjesta koje vecinom zjape prazna... a i u bozidarevicevoj je to bolje rijeseno - mislim da ispred njihovog rehabilitacijskog centra ima bar 15 parkiralisnih mjesta za invalide...

I take pleasure in...
aha...kuzim ovo s 2. zonom! da, da, imas pravo. i ja cu se uskoro (nadam se!) seliti u drugu zonu, pa to kaj velis - mozes se parkirati bilo gdje u 2. i 3. i to je super.
ovo za terapije, believe me, nisam izmislila. nisam se nikada imala gdje stati. a isla sam tamo 6 mjeseci, svaki dan!
policija uopce ne trza na dojave da su krivi auti na invalidskim mjestima. nazvala sam jednom i rekli su mi da treba zvat pauka. po zakonu bi pauk trebao reagirati na dojavu policije, a policija te salje na pauka. brigo moja, predji na drugoga.
ovo za terapije, believe me, nisam izmislila. nisam se nikada imala gdje stati. a isla sam tamo 6 mjeseci, svaki dan!
policija uopce ne trza na dojave da su krivi auti na invalidskim mjestima. nazvala sam jednom i rekli su mi da treba zvat pauka. po zakonu bi pauk trebao reagirati na dojavu policije, a policija te salje na pauka. brigo moja, predji na drugoga.
ne ne ne mislim da si izmislila... ljudi su toliko neopisivo nekulturni da je to nekad nevjerojatno....
nikad u zivotu se nisam stala na parkirno mjesto za invalide i sigurna sam da necu nikad, makar napravila 10 krugova po kvartu...
nikad u zivotu se nisam stala na parkirno mjesto za invalide i sigurna sam da necu nikad, makar napravila 10 krugova po kvartu...

I take pleasure in...
-
jabooka
Meni je stvarno neshvatljivo kako su sva ta parkirna mjesta upitne kvalitete u centru grada popunjena do zadnjeg, a garaze u blizini zjape prazne.
Ako netkome nije dovljno komotno ili dobro parkirati se u garazi za 8kn/h blizu zelenog vala. nego se silom zeli ugurati izmedju dva drva zaustavljajuci promet na zelenom valu. onda nek i plati vise od tih osam kuna.
Ja bi najradje zabranila promet u centru grada. tako da se nitko ne moze parkirati ali nitko niti ne moze ubirati novce za katastrafalno izvedena parkirna mjesta.
Ako netkome nije dovljno komotno ili dobro parkirati se u garazi za 8kn/h blizu zelenog vala. nego se silom zeli ugurati izmedju dva drva zaustavljajuci promet na zelenom valu. onda nek i plati vise od tih osam kuna.
Ja bi najradje zabranila promet u centru grada. tako da se nitko ne moze parkirati ali nitko niti ne moze ubirati novce za katastrafalno izvedena parkirna mjesta.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.