referendum stadion

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

referendum stadion

Post Postao/la jabooka » 13 pro 2007 12:28

maksimir ili druga lokacija?

Tako će građanima na referendumu, koji bi se trebao održati početkom sljedeće godine, biti ponuđena dva rješenja i dvije cijene: dovršetak gradnje stadiona na Maksimiru za oko milijardu kuna od Alpine Bau ili gradnja novog na nekoj drugoj lokaciji po dosad nepoznatoj cijeni.

iako mi se cini da su malo pomijesali cifre u clanku. pogubili se u tim brojkama.

ali predpostavimo da gradnja novog stadiona dodje isto kao i obnova starog ili da je obnova starog nesto jeftinija.
ako vec moramo te silne milijarde potositi za gradnju ili obnovu stadiona
koja je bolja opcija?

jebo ih stadion i referendum.

opet zaboravih staviti link. evo ga:
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/ar ... ,101620.jl
Zadnja izmjena: jabooka, dana/u 13 pro 2007 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

nika

Post Postao/la nika » 13 pro 2007 13:54

zapravo, po informacijama od prije godinu dana, najjeftinije bi bilo zrusiti stari i izgraditi novi na istom mjestu. al onda dinamo ne bi imao gdje igrati godinu dvije...
Na pitanje novinara "kaj se malo ne stisnu sa zagrebom ili nekim" nisu htjeli odgovarati.
nemam pojma. ja zelim da sto manje novaca u zivotu opcenito ode na nogomet. koje god to bilo rjesenje.
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Zita

Post Postao/la Zita » 13 pro 2007 14:06

zanimljivo je da su spremni raspisati referendum za stadion i nogomet a nisu ga raspisali za EU, sto su po ustavu bili duzni..
koja banana drzava

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 13 pro 2007 19:50

duzni su tek pred uclanjenje :o
strasno je da se tolike pare bacaju za kurac iz mog dzepa a nitko nemre napravit nista da se to zaustavi.
zvir i bestimja.

Zita

Post Postao/la Zita » 14 pro 2007 00:25

call_me_slut je napisao/la:duzni su tek pred uclanjenje :o
strasno je da se tolike pare bacaju za kurac iz mog dzepa a nitko nemre napravit nista da se to zaustavi.
ne smatras li da je to notorna glupost i bacanje vremena i resursa..sto ako oni to sve naprave, puknu referendum i ekipa veli-NE FALA
idiotska drzava.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 14 pro 2007 21:05

nije glupost. do tad ce se barem nekaj napravit. da se nesto makar milimetar pomakne dobro je.zato narod treba pitat na kraju. da ga pitas sad ostali bi jos 20 god iza svega. kad ih pitas na kraju ostajemo 10.
zvir i bestimja.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 17 pro 2007 01:03

Meni je to cista glupost nekog pametnjakovica kojem je dosadno pa pukne nesto ono, ajd, cisto da se radi.
Prvo je to sto su Maksimir i maksimirski stadion jednostavno ono, aksiom. Ne diraj ih, ne mici, simbol su tog dijela i to je to.

A drugo sto ne znam zasto je potrebno to sve. Sto fali stadionu? Zasto?
Nisam upucena u razloge radi kojih bi ih premjestali, ali mi se puno pametnije cini izgraditi jos garaza za ona parkirna mjesta koja bi se naplacivala do 21h navecer, nego ovo. Ili, ako se vec zeli ulagati u sport, potaknuti neke mlade ljude i dati nesto, a ne kao i uvijek sto bude da se ne zna ko su ti ljudi i odakle dolaze dok ne osvoje koju medalju, a onda ih Hrvatska proglasava svojim narodnim herojima, bespostedno svojata i koristi - jer ima korist radi njih. Ili kad ti isti dobiju bolje ponude pa odu predstavljati neke lijeve zemlje, a Hrvatska se i dalje dici njihovim medaljama i poziva na njihovo "veliko hrvatstvo".
Ali tek kad oni dokazu da su od koristi.
Fuck that.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

jabooka

Post Postao/la jabooka » 17 pro 2007 12:01

mi cemo potrositi 150mil. a vi izaberite na koji nacin.
bio bi korisniji referendum da li ljudi uopce zele da se novci potrose u te svrhe.

i meni nije jasno kak ne mogu ovaj skucat za sitne novce. a ne sad neko preuredjenje ili gradnja novog.
i kako pobogu preuredjenje moze doci vise od gradnje novog????
zove.se.ocinstvo.

nika

Post Postao/la nika » 17 pro 2007 20:07

ne znam i ne znam!
al sam cula kad su naveli ime stadiona u njemackoj i cifre!
ma cak i u ovim sadasnjim ciframa preuredjivanja, te brojke su vece nego neke druge u slucajevima preuredjivanja...
Ja uglavnom, pojma o tome nemam, i ne zanima me previse, a netko silno zeli s tim referendumom ruke oprati...

Samo mi je muka kak ce nam cicat tu lovu. kaj, parking bu 20kn/h, a tramvajkarta 18, ha?
:pederi: :!:
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 17 pro 2007 21:23

gledam neku emisiju o stanju bolnica u zagrebu i pokazuju neke djecje odjele. boze dragi!!!!!! zar nam je fakat nuzan taj jebeni stadion kojeg imamo. kak je jebeno moguce, kak je jebeno moguce da se jedan bandit ovak igra nasim novcima i zamislja da mu je jedan grad čačino i da je njegov birc????????????

jabooka

Post Postao/la jabooka » 18 pro 2007 12:07

ma koje bolnice. kulturni sadrzaji i tome sl.
"njegovi" dinamovci koji su se rekalmirali sa HDZ-om moraju trenirati na najboljem i najljepsem stadionu u evropi.
jer sve sta on zamisli mora biti najvece i najbolje i najljepse.
sugurno se nada da ce stadion nositi po njemu ime.
Stadion-Milan Bandic Zagreb.
vauuuuuuu kako svjetski zvuci!
zove.se.ocinstvo.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 22 pro 2007 14:21

ako je zbilja jeftinije graditi novi stadion nego dovršavati stari neka onda to naprave. uz jedan uvijet, stari stadion, srušen ili cijeli neka naguraju u guzicu megalomanima koji su ga uopće počeli graditi. ma pizdarija, kada se i zašto kod nas uopće nešto gradi? onda kada oni koji biraju izvođača radova postignu sporazum o postotku koji će od izabranog dobiti.
nogomet općenito? :eek: koji grad zagreb, koji dinamo, kakvo financiranje? mi smo u problemima, nogomet je luksuz. nema se šta iz gradskog proračuna davati pare ionako preplaćenim sportašima ili moronima poput mamića koji nas samo sramote po svijetu i domaćim aerodromima.
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

Zita

Post Postao/la Zita » 22 pro 2007 14:50

a di su troskovi koji su napravljeni do sada? ko ce to vratiti?

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 22 pro 2007 14:56

bog će nam platit :D
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

Odgovorite