Za prostor veći od 1000 četvornih metara, koji već sedam godina u najmu po jednu kunu drži ugostitelj Ivan Šućur
sad treba izdvojiti 15 000 mj. pa se buni.
zaboravili su napomenuti da je I. Š prijatelj od bandica i da mi je bas bandic bez natjecaja nariktao najam gradske kavane za jednu kunu.
ma fuj.
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/ar ... ,105432.jl
gradska kavana za 1 kunu
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
gradska kavana za 1 kunu
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
weirdo
- cudnovata
retard, meni bi bilo neugodno.
i 15 000 kn je užasno malo novaca za najam tako velikog prostora u centru grada s uhodanim poslom. u širem centru se poslovni prostori iznajmljuju za oko 14 e po kvadratu.
onaj minijaturni escobar u preradovićevoj je bio 5000 e, sad je dignut na 7 što i je razlog zatvaranja a ovaj papak se buni zbog 2000. katastrofa.
a zbog prijateljevanja s bandićem i sramotnog potplaćivanja bih prvom skinula "titulu" a drugom naplatila zaostatke. gamad nepotistička.
i 15 000 kn je užasno malo novaca za najam tako velikog prostora u centru grada s uhodanim poslom. u širem centru se poslovni prostori iznajmljuju za oko 14 e po kvadratu.
onaj minijaturni escobar u preradovićevoj je bio 5000 e, sad je dignut na 7 što i je razlog zatvaranja a ovaj papak se buni zbog 2000. katastrofa.
a zbog prijateljevanja s bandićem i sramotnog potplaćivanja bih prvom skinula "titulu" a drugom naplatila zaostatke. gamad nepotistička.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- WIRGINIA WOOLF