gradska kavana za 1 kunu

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

gradska kavana za 1 kunu

Post Postao/la jabooka » 19 sij 2008 14:10

Za prostor veći od 1000 četvornih metara, koji već sedam godina u najmu po jednu kunu drži ugostitelj Ivan Šućur

sad treba izdvojiti 15 000 mj. pa se buni.
zaboravili su napomenuti da je I. Š prijatelj od bandica i da mi je bas bandic bez natjecaja nariktao najam gradske kavane za jednu kunu.

ma fuj.

http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/ar ... ,105432.jl
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 19 sij 2008 19:00

retard, meni bi bilo neugodno.
i 15 000 kn je užasno malo novaca za najam tako velikog prostora u centru grada s uhodanim poslom. u širem centru se poslovni prostori iznajmljuju za oko 14 e po kvadratu.
onaj minijaturni escobar u preradovićevoj je bio 5000 e, sad je dignut na 7 što i je razlog zatvaranja a ovaj papak se buni zbog 2000. katastrofa.
a zbog prijateljevanja s bandićem i sramotnog potplaćivanja bih prvom skinula "titulu" a drugom naplatila zaostatke. gamad nepotistička.
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 19 sij 2008 19:06

..tako mala svota :o ..ne bih nikad pomislila..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

Odgovorite