Viktor Zahtila je glumio Sanadera
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Viktor Zahtila je glumio Sanadera
http://www.crolportal.com/site/index.ph ... 3&Itemid=2
Viktor Zahtila član je vodstva gay udruge Iskorak i jedan od organizatora Gay Pridea. Odgovore na Butkovićeva pitanja poslao je iz stana novinarke Večernjeg lista Milene Zajović. Danas bi se trebale doznati pojedinosti o objavljivanju lažnog intervjua s premijerom Ivom Sanaderom u subotnjem izdanju Jutarnjega lista. Njegovi su urednici najavili da će izvijestiti o rezultatima istrage i o tome što će poduzeti u vezi s cijelim slučajem.
Ne znam jel mi ovo smiješno ili za plakati. Iz više razloga.
Viktor Zahtila član je vodstva gay udruge Iskorak i jedan od organizatora Gay Pridea. Odgovore na Butkovićeva pitanja poslao je iz stana novinarke Večernjeg lista Milene Zajović. Danas bi se trebale doznati pojedinosti o objavljivanju lažnog intervjua s premijerom Ivom Sanaderom u subotnjem izdanju Jutarnjega lista. Njegovi su urednici najavili da će izvijestiti o rezultatima istrage i o tome što će poduzeti u vezi s cijelim slučajem.
Ne znam jel mi ovo smiješno ili za plakati. Iz više razloga.
a tu si u pravu..meni nikako neide u glavu kako moze bit da je viktor i sanader pod istim brojem mob....zapravo..butkovica odavno nije bilo u top glupostima,pa je valjda to...a za vjerodostojnost novinarstva i novinara hm..off:onaj mladi novinar i njegov pas na kojeg trosi 6000 kn mjesecno..jel zbilja novinari tako dobro zaradjuju..tamara3 je napisao/la:Ne. Apsolutna je senzacija to što je Butković potpuni idiot. Drugo je to da su neki ljudi zbilja spremni na apsolutno sve za malo medijske pažnje. Ali ipak je ovo prvo jebeno nevjerojatno tako da je potonje manje bitno.
Najtužnija je je takozvana vjerodostojnost medija i razina rvackog novinarstva.
-
jabooka
- Ja sam: lezbijka
butkovicu. joj butkovicu. bolje ti restorane komentiraj.
gaf godine + neprofesionalizam. katastrofa.
kak si moze dozvoliti da mail intervju sa premijerom posalje bez autorizacije. pa ipak to nije maja suput.
tak im i treba. ubuduce ce malo paziti na vjerodostojnost informacije.
citavo novinarstvo nam je jako otislo u zutilo.
nije bitno da li je tocno..... glavno da je naslov....
i nadam se da ce jutarnji uskoro nesto "podvaliti" vecernjem.
ipak je jutarnji moj favorit.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- Hidden_soul
- Devil in details
A dobro sad, ajde, na stranu sve to, nije ni da je taj "pedercina" toliko nevin, common, sa jedne strane imamo apsolutni neprofesionalizam Butkovica, a opet s druge strane je kazneno djelo, bez obzira na namjeru u kojoj je napravljeno.
Stampa nam jest u kurcu, ali bit ce u kurcu i ako ja budem mogla kad god hocu i gdje god hocu reci da sam Ana Lovrin, pa makar to nikad ne dospjelo u najcitanije novine u zemlji
Ako zakon vrijedi jednako za sve, ne vidim zasto ne bih onda vrijedio za sve bez obzira na sexualnu orjentaciju ili nesto peto. Cak i nisam stekla da ga razapinju radi seksualne orjentacije bilo gdje. Opcenito nisam stekla dojam da ga razapinju uopce.
Stampa nam jest u kurcu, ali bit ce u kurcu i ako ja budem mogla kad god hocu i gdje god hocu reci da sam Ana Lovrin, pa makar to nikad ne dospjelo u najcitanije novine u zemlji
Ako zakon vrijedi jednako za sve, ne vidim zasto ne bih onda vrijedio za sve bez obzira na sexualnu orjentaciju ili nesto peto. Cak i nisam stekla da ga razapinju radi seksualne orjentacije bilo gdje. Opcenito nisam stekla dojam da ga razapinju uopce.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
jabooka
razumljivo je da su bijesni.
i vjerujem da se pukanic-tim i vecernjakovci fino nasladjuju.
iako je jedini krivac butkovic i jutarnji list.
tako da mislim da nista od tuzbe.
pa gdje ce se dalje sramotiti.
vjerujem da ce se pokriti po usima.
i vjerujem da se pukanic-tim i vecernjakovci fino nasladjuju.
iako je jedini krivac butkovic i jutarnji list.
tako da mislim da nista od tuzbe.
pa gdje ce se dalje sramotiti.
vjerujem da ce se pokriti po usima.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Zanima me kaj će bit kad skuže (a kao da ne znaju) da je mali autor onog zanimljivog klipića u kojem drka na kancelara, a o kojem se raspravljalo ovđe:
http://www.crolportal.com/forum/viewtopic.php?t=4130
Elem, ne trudite se, video je 'removed by user', ko da ga oni već odavno nemaju
.
http://www.crolportal.com/forum/viewtopic.php?t=4130
Elem, ne trudite se, video je 'removed by user', ko da ga oni već odavno nemaju
-
jabooka
ma koje seksualne orjentacije. jebe se njima za njegovu seksualnu orjentaciju. njih boli sta su ga zajebali bivsi ili/i sadasnji djelatnici konkurentskih firmi.
sad pred sobom gledam jutarnji i nigdje ne vidim da se u naslovima spominje homoseksualnost ili sl. nego samo vecernji
a i on sam je kao voditelj iskoraka medijski eksponiran i mislim da mu ne smeta ova medijska popracenost.
sta se tice ostavke butkovica. zao mi je. volim njegove vinske liste i recenzije restorana nedjeljom u jutarnjem.
sad pred sobom gledam jutarnji i nigdje ne vidim da se u naslovima spominje homoseksualnost ili sl. nego samo vecernji
a i on sam je kao voditelj iskoraka medijski eksponiran i mislim da mu ne smeta ova medijska popracenost.
sta se tice ostavke butkovica. zao mi je. volim njegove vinske liste i recenzije restorana nedjeljom u jutarnjem.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- nika331
Tko puši JL objašnjenje i VL poziciju?
Dakle ovako: ova Zajovićka iz VL je mali mornar, njezin "cimer" (?) i bivši Pukijev mali mornar čestita baš Butkoviću NG SMS-om, ovaj mu zahvaljuje jer misli da je to DrIvo (zašto misli tako, ako misli ikako?), pa ga pita za intervju na taj mobitel, pa mu ovaj odgovara iz stana Zajovićke preko Gmaila (a ona kao ništa ne zna o tome!), pa ga onda baš ona intervjuira dan nakon ove provale stoljeća! Tko puši da je to bila šala mala? Ma to je istraživalačko novinarstvo: u petak se otvori tema, a Zajovićka se odmah baci u istraživanje i gle čuda, okolo ne rajza, dosta joj je njena špajza. Pita ga "A kako se ti zoveš mali?", a on veli "Mene mama od mila zvala Zahtila, inače kad popijem pivo, ja se kličem DrIvo!". A ona opet pita "A je li se mi znamo?", a on veli "Znamo, pa mejlao sam Butka iz tvog stana kutka!". I evo odmah drugi dan intervju u VL. Živjelo istraživalačko novinarstvo!

Dakle ovako: ova Zajovićka iz VL je mali mornar, njezin "cimer" (?) i bivši Pukijev mali mornar čestita baš Butkoviću NG SMS-om, ovaj mu zahvaljuje jer misli da je to DrIvo (zašto misli tako, ako misli ikako?), pa ga pita za intervju na taj mobitel, pa mu ovaj odgovara iz stana Zajovićke preko Gmaila (a ona kao ništa ne zna o tome!), pa ga onda baš ona intervjuira dan nakon ove provale stoljeća! Tko puši da je to bila šala mala? Ma to je istraživalačko novinarstvo: u petak se otvori tema, a Zajovićka se odmah baci u istraživanje i gle čuda, okolo ne rajza, dosta joj je njena špajza. Pita ga "A kako se ti zoveš mali?", a on veli "Mene mama od mila zvala Zahtila, inače kad popijem pivo, ja se kličem DrIvo!". A ona opet pita "A je li se mi znamo?", a on veli "Znamo, pa mejlao sam Butka iz tvog stana kutka!". I evo odmah drugi dan intervju u VL. Živjelo istraživalačko novinarstvo!
from my cold blooded hands!
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
slazem se s nikom, a i memorija me nesto jebe:
isti scenarij istrazivackog novinarstva manifestirao se kad je(gle cuda) ista novinarka objavila vijest o postojanju gay imenika koji je posjedovao jedan od njenih cimera i koji je on zdusno nakon nekog vremena pustio u opticaj.
Ne mislim da se ovdje radi o zavjeri vecernjaka. Zajovicka je ipak presitna riba. No mislim da odredjena ekipa - gladna exluzive (zajovic) i slave (Zahtila) ne preza ni od cega da bi dosla do svojih ciljeva.
Samo brijem da su sada zagrizli preveliki zalogaj. Jer s druge strane nisu preplaseni pederi "ormarushe" koji ce ustuknuti pred njihovom arogancijom bahatoscu, vec mocni EPH koji ce zbog stotina tisuca kuna koje moze izgubiti zbog ovog dogadjaja naci nacina kako da pravno sankcionira stetu i dobije zadovoljstinu.
Butkovic je nasjeo i to stoji. No nije li malo nelogicna Viktorova prica:
- poslao novogodisnji sms svima koje je imao u mobajlu.
- kad je dobio butkovicev sms nije znao tko mu ga salje pa je mislio da se netko zeza.
Kakav on to ima mobitel? Model Bascanska ploca? Ne prikaze li mobitel uvijek od koga stize poruka ako ga imamo u adresaru?
Ako ga nemamo, kako smo mu onda poslali novogodisnji sms?
Mislim da ce u narednom vremenu biti vrlo zanimljivo gledati razvoj dogadjaja.
Mozda se vecernjakova novinarka prisjeti da joj Zahtila nije samo ovlas poznanik vec intimus koji sa njenih grudi usmrkava koku s cime su se budaletine same hvalile objavljujuci fotke na gejhaeru

isti scenarij istrazivackog novinarstva manifestirao se kad je(gle cuda) ista novinarka objavila vijest o postojanju gay imenika koji je posjedovao jedan od njenih cimera i koji je on zdusno nakon nekog vremena pustio u opticaj.
Ne mislim da se ovdje radi o zavjeri vecernjaka. Zajovicka je ipak presitna riba. No mislim da odredjena ekipa - gladna exluzive (zajovic) i slave (Zahtila) ne preza ni od cega da bi dosla do svojih ciljeva.
Samo brijem da su sada zagrizli preveliki zalogaj. Jer s druge strane nisu preplaseni pederi "ormarushe" koji ce ustuknuti pred njihovom arogancijom bahatoscu, vec mocni EPH koji ce zbog stotina tisuca kuna koje moze izgubiti zbog ovog dogadjaja naci nacina kako da pravno sankcionira stetu i dobije zadovoljstinu.
Butkovic je nasjeo i to stoji. No nije li malo nelogicna Viktorova prica:
- poslao novogodisnji sms svima koje je imao u mobajlu.
- kad je dobio butkovicev sms nije znao tko mu ga salje pa je mislio da se netko zeza.
Kakav on to ima mobitel? Model Bascanska ploca? Ne prikaze li mobitel uvijek od koga stize poruka ako ga imamo u adresaru?
Ako ga nemamo, kako smo mu onda poslali novogodisnji sms?
Mislim da ce u narednom vremenu biti vrlo zanimljivo gledati razvoj dogadjaja.
Mozda se vecernjakova novinarka prisjeti da joj Zahtila nije samo ovlas poznanik vec intimus koji sa njenih grudi usmrkava koku s cime su se budaletine same hvalile objavljujuci fotke na gejhaeru
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
i da, butkovic je nasjeo i zato jer se 90% intervjua danas radi preko maila - osobito sa vodecim politicarima.
U prikazanoj povjesti novinarskih gafova sinoc u otvorenom, koliko se sjecam vecernjak je prednjacio u svjesnim manipulacijama (osim jovicevog intervjua s norcem i 101-inicinog gafa sa racanom sve ostalo pada na dusu vecernjaka.
Na primjer ekskluziva iz gotovinine celije.
Razlika izmedju butkovica i te haag storije je u tome sto je butkovic neprofesionalno i naivno nasjeo manipulaciji, dok je vecernjak svjesno plasirao izmisljenu pricu.
U moralnom smislu butkovic je papak i budaletina. Ali nije svjesni manipulator.
Na zalost to za vecernjak ne mogu reci. Ni po pitanju gotovinine celije. A bogme ni po pitanju ekskluzive o laznom sanaderu.
U prikazanoj povjesti novinarskih gafova sinoc u otvorenom, koliko se sjecam vecernjak je prednjacio u svjesnim manipulacijama (osim jovicevog intervjua s norcem i 101-inicinog gafa sa racanom sve ostalo pada na dusu vecernjaka.
Na primjer ekskluziva iz gotovinine celije.
Razlika izmedju butkovica i te haag storije je u tome sto je butkovic neprofesionalno i naivno nasjeo manipulaciji, dok je vecernjak svjesno plasirao izmisljenu pricu.
U moralnom smislu butkovic je papak i budaletina. Ali nije svjesni manipulator.
Na zalost to za vecernjak ne mogu reci. Ni po pitanju gotovinine celije. A bogme ni po pitanju ekskluzive o laznom sanaderu.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Link na jedan blog - meni logican i prilicno vjerodostojan:
http://rahatlokum.blog.hr/2008/02/16242 ... ndala.html
http://rahatlokum.blog.hr/2008/02/16242 ... ndala.html

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
- Cirrocco
prvi sat ujutro, predmet sociologija, profesorica opaljena s par mokrih carapa u glavu ulazi u ucionicu i s vrata prica.. "djeco moja jeste vi to vidjeli, ta cjela glupa afera oko neceg sto uopce nije bitno. decko je gay, deklarirani gay, clan gay udrua i on je to navodno radio. u u cemu je fora. u tome sto je on gay." mislim zena je u pravu al ono.. doslo mi je da se jako smijem. al nisam. bilo je prezalosno da bi se smijala.
The meaning of life is not ending up dead with well preserved body but sliding in your grave sidewards worn out, out of breath and screaming: "holy shit what an ride!!!"
-
jabooka
najvise mi sad idu na zivce moralne prodike vecernjaka.
vecernjak je nadasve zabrinut srozavanjem ugleda profesije.
prozivaju za slamperaj. neeticnost. neprofesionalnost.
ma dajte. svi pisu na isti nacin.
dobro da je to poteklo iz pukanic-vecernjak tima. pa izgleda kao podvala. a ne kao slucajno zajebavanje nekog klinca sta bi bilo jos strasnije.
vecernjak je nadasve zabrinut srozavanjem ugleda profesije.
prozivaju za slamperaj. neeticnost. neprofesionalnost.
ma dajte. svi pisu na isti nacin.
dobro da je to poteklo iz pukanic-vecernjak tima. pa izgleda kao podvala. a ne kao slucajno zajebavanje nekog klinca sta bi bilo jos strasnije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Nitko ni ne pravi pitanje sto je gay. Kog to vise zanima?
Ma da je to stvarno bilo slucajna zajebancija nekog klinca - onda bi cak bilo i simpaticno. I onda bih se mirne duse smijala butkovicu do bola.
Ali buduci je ocito da se radi o kuhinji - mislim da je ovaj slucaj novinarsku etiku (ne zaboravimo svi umjesani su novinari) srozao na dno dna.
Sto god da ga ceka - odrastao je i svjesno je u to usao.
I bas mi je drago sto pavic nece otepsti butkovica. barem je on u ovom slucaju pokazao nevidjenu ljudskost za razliku od druge strane. Ne znam kakva bi bila Zajovićkina sudbina da je prica isla u obrnutim smjeru. Brijem da bi je vecernjak sutnuo bez imalo milosti.....
Ma da je to stvarno bilo slucajna zajebancija nekog klinca - onda bi cak bilo i simpaticno. I onda bih se mirne duse smijala butkovicu do bola.
Ali buduci je ocito da se radi o kuhinji - mislim da je ovaj slucaj novinarsku etiku (ne zaboravimo svi umjesani su novinari) srozao na dno dna.
Sto god da ga ceka - odrastao je i svjesno je u to usao.
I bas mi je drago sto pavic nece otepsti butkovica. barem je on u ovom slucaju pokazao nevidjenu ljudskost za razliku od druge strane. Ne znam kakva bi bila Zajovićkina sudbina da je prica isla u obrnutim smjeru. Brijem da bi je vecernjak sutnuo bez imalo milosti.....

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com