Američka političarka: Gayevi su opasniji od terorista

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
swayka
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Američka političarka: Gayevi su opasniji od terorista

Post Postao/la swayka » 11 ožu 2008 22:51

preuzeto sa jutarnji.hr

Audio snimka američke republikanske političarke iz Savezne države Oklahome, Sally Kern, objavljena na YouTubeu, na kojoj ona upozorava kako su homoseksualci za SAD opasniji od terorista, izazvala je burne reakcije u toj zemlji.

Kern ističe kako homoseksualci u SAD-u preuzimaju kontrolu nad školama i gradskim vijećima. „Oni posežu za našom malom djecom, već od druge godine i pokušavaju ih naučiti kako je homoseksualni način života prihvatljiv. Jeste li znali da je gradsko vijeće Eureka Springsa pod kontrolom homoseksualaca?“, pita nepoznatu publiku. „Oni pobjeđuju na izborima... Jedan od mojih kolega je rekao kako nemaju problema s gayevima u njihovoj zajednici... to je glupo. Ako imate rak na malom prstu, hoćete li ga jednostavno zanemariti zato što je ostatak tijela dobro? On se širi! To je smrtonosno i širi se. Uništit će naše mlade ljude i cijelu naciju“, upozorava Kern.

Također izražava uvjerenje kako homoseksualci žive kraće od heteroseksualaca, te da svako društvo koje ih svesrdno prihvati ne može trajati duže od nekoliko desetljeća. „Zbog toga su homoseksualci gori od terorista“, zaključuje republikanka.

Tijekom dana snimka je više puta blokirana na YouTubeu. (njd)

http://www.youtube.com/watch?v=BPB7bTdz2xQ

:roll: :roll: :roll: :roll: :o

kexia

Post Postao/la kexia » 11 ožu 2008 23:03

Aha , ako je terorist gay dvostruko je opasan , krsi i srkveni i antiteroristicki zakon :roll:

Jedna obicna bezvezna izjava , nista vise :cool:

Zita

Post Postao/la Zita » 12 ožu 2008 14:10

uu..jadna
kaj mislite..jel ulovila muza/decka sa drugim frajerom il je prirodno takva :o

WIRGINIA WOOLF
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 12 ožu 2008 14:39

mislim da je ovo prvo u pitanju..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

miuccia
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la miuccia » 13 ožu 2008 22:23

istinabog.sally, I worship you.
Painkillers are a girl´s best friend...

Odgovorite