cijeli red carpet je jedno veliko smece od emisije, ako se to uopce moze nazvati emisijom.
pocnimo od voditelja, od kojih je jedino valjala ona mala mia, koje sada tamo vise nema. svi ostali su jadni, na celu s delaleom i onim trudim se, trudim-sarkazmom koji je prelos i preumjetan. jedinog kog bi se jos moglo izdvojiti kao zanimljivog voditelja je fashion guru, al on si spremi mini-speech i odradi svojih 5 minuta. uz to sve jedino sto im valjd zbilja valja su one bijele udovice, rijecani koje su nedavno otkupili.
dalje, u red carpetu se konstantno pojavljuju jedne te iste osobe, koje ocito ili placaju reporterima da im kamerom ulaze redovito u dupe tako da cijela nacija recimo ne ostane zakinuta cinjenicom da je modni hracak (k)a.k.a marko grubnic sa svojih 5 godina cesljao barbikama kosu i u svom fejvrit seoskom lokalu jeo sendvic bez luka, ili recimo onaj izrod sto je bio u par emisija sa svojim psicem i informacijama koliko potrosi za njegovu garderobu, takodjer ta super silva koja je sada kvazi u kvazi vezi s kvazi lezbacom a i ako zbilja jest, ta lezba sramoti cijelu gay populaciju a i nije bas elokventna kako mi se ucinilo u zadnjoj emisiji stoga ce rvati u iducoj vidjet ne samo njenu vjerojatno telecu facu nego i beskrajno velike intelektualne napore a super silva u njenom zagrljaju je umjetnija od svojih sisa.
dalje, ono dvoje sto su trazili dadilju, dovoljno je da liku pogledas onu masno zalizanu frizuru i da izusti koju recenicu da skontas o cemu je ustvari rijec, kao i ona njegova plavokosa metla od zene. ili ona neka ruznjaca (ne bih znala ime) koja se pokusala proslavit snimanjem svojih plasticnih operacija.
anyway, poanta je da svatko od nasih selebritija(odnosno selebritiji za koje je ustvari misterija zasto se nazivaju selebritiji) tko se pojavi u red carpetu je u 99% slucajeva neobrazovan i neuk te samo trazi medijsku pozornost nesvjestan cinjenice da samo kada otvori usta sramoti sebe na javnoj televiziji. i to je moje glavno pitanje - jesu li ti ljudi mentalno i psihicki u redu ili samo nemaju osjecaj srama? meni je to jedan medicinski i psiholoski fenomen o kojem bih rado voljela diskutirati i pratiti pokuse na istima.
a meni opravdanja sto prije nedjeljnje drkice i chrisa navecer pogledam to smece - nema. osim eto, sto me jako zanima gore navedena mogucnost mentalnih proucavanja ljudi.
i za kraj, moja prijateljica zeli da znate vise o njenom zivotopisu:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Vlatka_Pokos