"stezanje remena" iliti zamrzavanje placa
-
Zita
"stezanje remena" iliti zamrzavanje placa
kakve su to idiotarije
sto ne zamrzne cijene proizvoda, benzina, hrane, rezija itd
govno jedno hadezeovsko
nek svako od njih vrati lovu koju su ukrali pa ce bit i predobro
il nek si stegne isti oko vrata-to bi isto bilo predobro
jebeno nevjerojatno
sto ne zamrzne cijene proizvoda, benzina, hrane, rezija itd
govno jedno hadezeovsko
nek svako od njih vrati lovu koju su ukrali pa ce bit i predobro
il nek si stegne isti oko vrata-to bi isto bilo predobro
jebeno nevjerojatno
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
...al zato Rohatinski rocks:
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 7/index.do
Samo je šteta kaj ono govno od polančeca zna bolje od njega. Ja sam zato sretna što imamo razboritu i sposobnu vlast sačinjenu dijelom od vrhunskih ekonomskih stručnjaka poput njega, kakve svemir vidio nije. Yuck.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 7/index.do
Samo je šteta kaj ono govno od polančeca zna bolje od njega. Ja sam zato sretna što imamo razboritu i sposobnu vlast sačinjenu dijelom od vrhunskih ekonomskih stručnjaka poput njega, kakve svemir vidio nije. Yuck.
-
Zita
da. tesko ce mu pastijabooka31 je napisao/la:Zbog ekonomske krize premijer Ivo Sanader spreman je također stegnuti remen i odreći se povišice od oko 1300 kuna
aha!![]()
sigurno ce radi toga dodatno morat ukrast par miliona za svoju kolekciju satova
i kakav je to shit ljudima porucivat da ne kupuju sunke zaposlenicima, da im nedaju boznicnice (ovogodisnje kak sam shvatila) itd
nevjerojatno odurno
Nadala sam se da se ne odnosi na ovu, jer je vec dogovorena ugovorom.Zita je napisao/la: da im nedaju boznicnice (ovogodisnje kak sam shvatila)
Vidim da su se kolege vec zapisale za poklone za djecu. Dobiju 500 kn po glavi. Djeteta. (
bring your mind into my head...
-
call_me_not
ova svjetska kriza HDZ-u dobro dosla za maskiranje, vec odavno nastale krize vanjskim zaduzivanjem, a sve zbog njihove"privatizacije 90-tih"..
tako da na sledecim izborima opet ce imati izgovor za njihov neuspjeh u poboljsanju gospodarstva, bas me interesira koliko "nula" donosi na njihov racun svaka nova "rupica na remenu"..ccc

tako da na sledecim izborima opet ce imati izgovor za njihov neuspjeh u poboljsanju gospodarstva, bas me interesira koliko "nula" donosi na njihov racun svaka nova "rupica na remenu"..ccc