Što ste zadnje sanjali?
-
michelle
Re: Što ste zadnje sanjali?
klimao mi se zub, bash kad pomislih samo da ne ispadne, evo ti njega na mom dlanu... počeo mi rast još jedan red zubi iza, išla ih čupat... strava... ti zvukovi... a tek prizori... 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
radila sam u croatia airlinesa na telefonu. dala sam otkaz i pricala sa sefom. 
ex invalid_user
da dolazi apokalipsa a ja da nisam bila u frizera. i svijet se urusava a ja trazim nekog da me isfrizira i da tako odem u pm. sta ti je zensko 
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
da sam u nekom polu luksuznom hotelu i imam ključeve od sobe br. 139 i sobe br. 140 i mislim se u kojoj bi prije... onda odlučim prvo pojesti nešto dolje u restoranu kad ono restoran krcat i nema mjesta... a dobro, penjem se stepenicama i još uvijek gledam dva para ključeva u ruci i još uvijek ne znam koju bi sobu odabrala...
i probudim se prije nego odaberem... (ključevi hmm... valjda dva moguća rješenja jednog problema - gdje spavati, tj. živjeti)
e da... učiteljica iz osnovne škole je radila kao kelnerica u onom restoranu ali odlučila sam se praviti da ju ne zamijećujem... (ignoriram prošlost)
i probudim se prije nego odaberem... (ključevi hmm... valjda dva moguća rješenja jednog problema - gdje spavati, tj. živjeti)
e da... učiteljica iz osnovne škole je radila kao kelnerica u onom restoranu ali odlučila sam se praviti da ju ne zamijećujem... (ignoriram prošlost)
Stars and stars and stars keep it to themselves.
- Peglam_subotom
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Implying sth??Talented Miss Cohen je napisao/la:da sam u nekom polu luksuznom hotelu i imam ključeve od sobe br. 139 i sobe br. 140 i mislim se u kojoj bi prije... onda odlučim prvo pojesti nešto dolje u restoranu kad ono restoran krcat i nema mjesta... a dobro, penjem se stepenicama i još uvijek gledam dva para ključeva u ruci i još uvijek ne znam koju bi sobu odabrala...
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
call_me je napisao/la:da dolazi apokalipsa a ja da nisam bila u frizera. i svijet se urusava a ja trazim nekog da me isfrizira i da tako odem u pm. sta ti je zensko
a ja sam iscekivala s curom neki domjenak i stalno mislila kako cu i di oprat zube. i nasla vani neku fontanu ispred restorana i izvadila priboric
ganjao me manijak nozem po stubistu zgrade gdje sam nekoc zivjela. ja bjezim, on za mnom. i stalno po tim stepenicama, gore-dolje. 
nije bilo vristanja, bjesomucne trke, suza i panike. vise je on isao za mnom u stilu "dodji, necu ti nista" a ja bjezala - "ipak ne bih, malo sam nepovjerljiva".
nije bilo vristanja, bjesomucne trke, suza i panike. vise je on isao za mnom u stilu "dodji, necu ti nista" a ja bjezala - "ipak ne bih, malo sam nepovjerljiva".
bring your mind into my head...
roadkill je napisao/la:vise je on isao za mnom u stilu "dodji, necu ti nista" a ja bjezala - "ipak ne bih, malo sam nepovjerljiva".
ot. u zadnje vrijeme ne mogu se sjetiti sto sam sanjala, a znam da jesam
Da sam bila na kavi s jednom "znanicom", i igrala sam se s prstenom, koji je u nekom trenutku ispao i ona ga je uzela, nakon toga nije ga htjela vratiti, da bi kroz neko vrijeme ipak vratila, no prsten je bio sav pokidan i mene su skorom suze pobile, totalno me to pogodilo. :/
Baš potresan san
Baš potresan san
- komad kruha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
rasplakala sam se jer sam se odjednom sjetila da mi je brat zapravo klon brata koji je umro, na šta su svi doma popizdili na mene da koji kurac sad plačem, pa sam im pokušala objasnit da klon nije ista osoba ka šta je bio samo zato jer imaju istu DNA i da je u redu to šta plačem jer mi fali i jer smo ga skroz zaboravili i zavolili klona umisto njega. nije im to nešto značilo pa sam samo sjela sa strane i plakala dok se nisam probudila. prekrasno.
ne sjećam se, majke mi 
da me otimaju vanzemaljci i to na neki cudan nacin..prvo spuste platno od projektora i pocne odbrojavanje od 6 prema 0 i onda puuuf neeema te 

-
michelle
da sam bila s tom nekom curom (pojma nemam kojom), koja se okomila na nekog dedu (susjeda valjda) i zatočila ga i mrcvarila i na kraju ga je htjela dokrajčit traktorom
u cjeloj toj zbrci nonstop sam pokušavala pomoći jadnom čovjeku i na koncu uspjela nekako, s tim da nisam uspila pobjeć od te ludaće (nekako sam zaključila da je bolje da ostanem s njom, jer bi mogla još neko veće sranje napravit) 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
jesus.
hrcak od bivse se pretvorio u neku crnu polu-pas spodobu koju su ostavili da trckara po kuci
, ja sam se nekako nasla s tom spodobom u vlastitoj kuhinji i izgrizla me ko sir dok sam radila ledeni caj u prahu. 
ex invalid_user
da vodim ljubav s prijateljicama iz realnog zivota. interesantno 
da sam prvo intimna s jednom osobom iz stvarnog života, a drugi tren mi je ona kao mama; tepa mi, igra se samnom, pita me koji kolač hoću da radi 
- real8me
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
noćas sam u snu izgubila zub.. i sad mi je tak čudno kaj ga imam.. LOL
uuuu loš sanreal8me je napisao/la:noćas sam u snu izgubila zub.. i sad mi je tak čudno kaj ga imam.. LOL
ot: da držim *urac u rukama
-
Plague
da mi je mater stala kraj mene dok sam se barila s nekom curom. 
-
Plague
sebe kako umirem. teško sam disala, hroptala,
pokušavala doći do zraka, svjesna da umirem, nadajući se da neće biti bolno.
bio je netko sa mnom i držao me u krilu. ne znam tko. umrla sam.
pokušavala doći do zraka, svjesna da umirem, nadajući se da neće biti bolno.
bio je netko sa mnom i držao me u krilu. ne znam tko. umrla sam.
da par žena oko mene bulje u moje sise i da su oduševljene njima i da ih žele dirat i meni to bilo fino 
-
Plague
da sam kurva i da jebem nekog pedera strap on-om, koji plače sve to vrijeme jer voli svog bivšeg dečka.
platio mi je u bedževima, a mene je sve to čudno napalilo.
platio mi je u bedževima, a mene je sve to čudno napalilo.
da sam u zadru. da spavam u nekom hotelu u zadru i da setam zadrom koji je prekrasno jesenski topao i da mirise more i da imam vremena beskrajno i divan je zalazak sunca i neka fina papica negdi uz more kad se predje most.