Što ste zadnje sanjali?

Tko smo mi u svemiru, kamo idemo, koji je smisao života, jesu li teorije zavjere istinite, što bi mogao značiti vaš noćašnji san i je li to sve na rubu onostranog?
Odgovorite
Plague

Re: Što ste zadnje sanjali?

Post Postao/la Plague » 14 lip 2011 12:12

sanja li itko ovdje da se žvali s retardima? :o

ariadne
hladan tuš
Spol/rod: žensko

Post Postao/la ariadne » 14 lip 2011 12:17

PicajzLa je napisao/la:sanja li itko ovdje da se žvali s retardima? :o
Ne? :confused: A ja mislila da su moji snovi neugodni. :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Plague

Post Postao/la Plague » 14 lip 2011 12:20

a bed. :sorry:

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 15 lip 2011 11:40

Kombinacija zombi apokalipse i Unreal Tournamenta. Šaltalo se između jednog i drugog stalno. U scenariju s apokalipsom sam bila u nekoj ogromnoj poslovnoj zgradi s puno stakla i metala, ali nije bilo nikakvog namještaja unutra niti išta, sve prazno. Osim mene (i zombija) tamo je bio Booth iz "Kosti" i još par random ljudi. Moje oružje je bila katana s bijelom drškom i bijelim koricama. Mislim da je to bio drugi put da sam sanjala takvo oružje pa sam zaključila da mi je podsvijest odabrala svoje za stalno. :D

U UT scenariju sam bila u nekoj custom made mapi s uskim tunelima i prolazima koja je imala dosta katova, neku prostoriju pod vodom i još koješta. Imala sam samo jednog protivnika koji je bio dosta opak i sve te dijelove sna sam provela ili u panici ili u bezglavom traženju tog lika. Zapravo panika uvijek kratko traje, samo me napumpa adrenalinom i onda se bacim u lov jer ne podnosim čekanje. Što je zapravo prilično realna simulacija stvarnosti kod mene. Igre skrivača i lovice su mi oduvijek bile noćna mora. Childhood fail. :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Plague

Post Postao/la Plague » 15 lip 2011 13:45

kroz zadnjih par mjeseci, prošla sam seriju zombi snova i onih elijenskih. sad su na redu retardi i seks, izgleda.
noćas sam samo fleševe seksa imala. ševila sam neku plavušu pred kamerama sa strepom u dogi stajlu. među ostalim.
on the upside, počela sam opet drkat. :D

touch_me_iM_sick
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la touch_me_iM_sick » 18 lip 2011 11:33

najgori treš horor .Radnja se odvija u sumi di nas love hrpa idiota koi nas oce zaklat i pojist..ja uspijen pobic i sprijateljin se s jednim od njih :haha:. Dodemo do neke kolibe i odjednom spasavamo malu kinesku djecu koja se nalaze zarobljena ispod parketa :haha:
jbga dalje se ne sjecam al je ocito bia hepi end

Plague

Post Postao/la Plague » 18 lip 2011 13:46

invalidnu su lovili neki zli ljudi i da im pobjegne pretvorila se u malog sivog miša. kad su otišli, našla sam je, uzela u ruke i rekla joj da je sada sigurna i da se može vratit u svoj normalni oblik, ali nije htjela jer je bila previše ustrašena i drhturila mi je na dlanovima. slatko čak na neki način.

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 18 lip 2011 14:16

dobro. jer sam sinoc sanjala da sam zrtva traffickinga kojoj pomalo odgovara kurvanje. bila sam napaljena u snu, ocito. u jednom momentu sam tebe vidila i tjerala te da me pojebes dok se "oni" ne pojave. :o onda si ti taman krenula i pala si u nesvijest :/
ex invalid_user

Plague

Post Postao/la Plague » 18 lip 2011 14:29

:lol: :lol:

Plague

Post Postao/la Plague » 21 lip 2011 16:02

na faksu smo dobili zadatak da u dva dana napišemo seminar o knjizi koja ima cca 1000 strana. očajna, odem doma kod neke cure koja ima sažetak te knjižurine i dok ga je pokušavala pronać, pala je kroz prozor. :D otrčim dole, otvorim brojeve hitnih službi iz novina i nazovem prvi broj. javi mi se ženski glas kojem nije jasno što hoću i kaže mi da se njoj uglavnom javljaju turisti i pederi i da je specijalizirala za takve slučajeve, ne za padove kroz prozor. poklopim slušalicu i nazovem sljedeći broj. opet mi se javi ženski glas koji mi kaže da popravlja kemijske olovke za 25 kuna, na što ja ljutito odgovaram "ali ona je osoba, a ne kemijska olovka i treba joj pomoć". :D žena me ne šljivi dva posto i nastavlja pričat o kemijskama. nazovem treći broj i opet mi se javi ženski glas koji ovog puta senzualno stenje. slušam to neko vrijeme i napalim se, ali ne mogu drkat jer sam na javnom mjestu. okrenem se, a iza mene je par koji se ševi u prejebenoj pozi - ona kleči, on je iza nje, ali njene ruke su oko njegovog vrata a njegove svugdje po njoj. napalim se još više i sad stvarno ne znam šta ću sa sobom, em gledam njih, em mi ova stenje iz slušalice i pomalo ludim. i buđenje.

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 22 lip 2011 15:47

Mater i ja idemo kuci pjeske, ima 30 metara do kuce,okrenem se i vidim covjeka u crnom odijelu, crna kravata, samo je kosulja bila tamno plave boje, pogledam mu u lice, bio je toliko strasan, blijed, crne naocale, od straha uhvatim mater za ruku i kazem ne okreci se, brzo zuri da uđemo u kucu, a ona se okrene prema njemu, pogleda u mene i kaze jao on je odavno mrtav. *buđenje*

Ameli

Post Postao/la Ameli » 22 lip 2011 22:48

Zelen kamion, ruka ženska koja viri, raskomadana, dio noge.......

call_me
Status: Solo

Post Postao/la call_me » 23 lip 2011 01:41

kako me otimaju kinezi. previse se komuniciram s ekipom za dostave. od osamstomilijardi mogucih snova ja sanjam lokalne kineze. pih.

Rock Faerie

Post Postao/la Rock Faerie » 23 lip 2011 12:40

Da mi je u sobu uletio golub i da ga je moja mačka zaklala. Probudim se, u sobu mi uleti vrabac i moja ga mačka zakolje. Dobro da nije bio golub imam panične napadaje kad vidim goluba i od tog zvuka lepetanja krilima dobim živčani slom, al mi je žao malog vrapčića.
They share a look in silence and everything is understood

rainbow

Post Postao/la rainbow » 23 lip 2011 13:15

da mi je kosa rasla i da sam imala neku zenstvenu frizuru i bila sam si nice...

dany

Post Postao/la dany » 23 lip 2011 17:14

letila sam preko cijelog splita jer me netko lovio. odjednom sam se našla poviše svoje vikendice i upala u more. ispalo je da me lovi jedna od mojih najboljih prijateljica i da sam bježala bezveze. malo smo se bućkale u moru dok nije naišao neki tip. kad smo odlučile odletit dalje, poljubio me za rastanak. bio je puno zgodan pa je to bilo skroz okej. :D

nakon toga smo naišle na invalidnu, koja je radila u nekakvoj socijalnoj službi i pričala nam je kako je morala ić spasit neku ženu u šibenik. bila je sva ponosna šta je sjela u auto i odvezla se do šibenika sama u rekordnom roku. kasnije sam saznala da je lagala i da se zabila u stablo nakon prvog kilometra pa je morala ić busom. :D

nakon toga sam s prijateljicom odlučila odletit sve do šibenika.

totalno mi je super kad letim u snu.
jebote b*g

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati

Post Postao/la Kroacija » 23 lip 2011 18:37

dany je napisao/la: nakon toga smo naišle na invalidnu, koja je radila u nekakvoj socijalnoj službi i pričala nam je kako je morala ić spasit neku ženu u šibenik. bila je sva ponosna šta je sjela u auto i odvezla se do šibenika sama u rekordnom roku. kasnije sam saznala da je lagala i da se zabila u stablo nakon prvog kilometra pa je morala ić busom.
:D
:lol:
ex invalid_user

lia

Post Postao/la lia » 24 lip 2011 11:04

da mi je nova sefica mrtva... baaaaaaaaaaaaaa
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...:mjuza:slika

Plague

Post Postao/la Plague » 27 lip 2011 17:07

threesome s jednim lijepim plavim dečkom i jednom dugokosom brinetom zavidnog poprsja koja mi nije bila ni draga ni simpatična ali užasno seksi. naravno da moj san ne bi bio moj san da je sve bilo kako treba i da ova u jednom trenu nije imala sise na leđima. bilo je tu još čudnovatih elemenata ali malo su mi mutni.

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 27 lip 2011 20:01

... kako vodim par frendica u razgledavanje jednog gradića i dođemo do neke male, kak se kaže, krojačke radnje, koja je bila otključana iako je bilo past working hours. oduševljeni od prelijepih bluzica, obukli smo svaka po jednu i sad kad je došao trenutak otići, one su skinule bluzice, a ja svoju nikako nisam mogla. mislim tehnički. pokušavala i pokušavala i nikako da ju skinem sa sebe. a u odnosu na ostale pastelne nijanse sanolika (to je kao krajolik, ali u snu) ova bluza je imala jako intenzivnu ljubičastu boju. ali jako. to mi je ostalo kao utisak kad sam se probudila.
i, kaj sad? jel ja imam issue s krunskom čakrom il kaj...?
Stars and stars and stars keep it to themselves.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 29 lip 2011 18:39

Imala sam oko šest skroz nepovezanih mini epizoda. To mi se još nikad nije dogodilo. Tu je bila i Oprah, i Judge Judy (WTF), i neki reper koji se kandidirao za predsjednika SAD-a, onda sam pekla kokice koje su mi se pretvorile u Čokolino i još par stvari kojih se sad ne mogu sjetit. Bilo je iscrpljujuće. :confused:

miss_misty

Post Postao/la miss_misty » 30 lip 2011 08:21

Rock Faerie je napisao/la:Da mi je u sobu uletio golub i da ga je moja mačka zaklala. Probudim se, u sobu mi uleti vrabac i moja ga mačka zakolje. Dobro da nije bio golub imam panične napadaje kad vidim goluba i od tog zvuka lepetanja krilima dobim živčani slom, al mi je žao malog vrapčića.

proročica je među nama

ot: sami horori, više nema ni početka ni kraja :aaaa:
tako da mi je java odlična čak
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

Muse

Post Postao/la Muse » 01 srp 2011 13:06

Bok svima :ruza:
Imam san koji me proganja ovaj tjedan. Radnja nebitna, bitno je da u jednom trenutku sna pogledam se u ogledalo a u njemu vidim svoje lice izobličeno, staro, visi na sve strane i puno bora i nekih tamnih fleka. Na licu nema emocija, ništa, velika nula.. Pokušam se nasmijati, napraviti grimasu ali ništa se ne dešava. Počinjem se štipati za lice i navlačim tu staru kožu i imam osječaj ko da je maska i počinjem se nadati da je ispod moje lice.. I tu nastaje panika! Navlačim to lice da skinem tu masku ali nikako nikako. Ogromni komadi kože koji se rastežu.. Otvorim usta i gledam si zube a oni u 4 reda kao kod morskog psa - vire na sve strane. I tu se budim! Baaa 2 put sam to sanjala ovaj tjedan ba ba baalala :aaaa:

rainbow

Post Postao/la rainbow » 01 srp 2011 18:18

da je ćaća mene i brata upiso na "dif" :confused:

(bit će je to jer smo mu neku večer prigovarali da nikad nije tio doć nama na utakmice kad smo se ko dica bavili sportom)

Pi

Post Postao/la Pi » 03 srp 2011 18:11

Prethodnih nekoliko noći sanjala sam gigantsku plazmu, zelenkaste boje, sa membranom (ali bez stijenke), kako me pokušava endocitirati. Nisam vidjela nikakve proteaze da plutaju u njoj, svejedno, da me progutala, sigurno bih se ugušila u toj sluzi. Ne znam zašto je bila sluzava, ne bi trebala biti.

Anyway, sinoć to nisam sanjala. S obzirom na to da je asocijacija bila plazma, nije mi bilo jasno zašto sam to sanjala. Sad mi je jasno. Plazma, a nije bakterijska, nema zid. Plazma. Toksoplazma. Mačke. Strašni avatar Bash. Nasreću maknut.
Whatever makes you happy
Whatever you want

Bash

Post Postao/la Bash » 03 srp 2011 21:02

strašni avatar?
slika

Fuga

Post Postao/la Fuga » 03 srp 2011 21:15

wave je napisao/la:da je ćaća mene i brata upiso na "dif" :confused:
:haha:

OnT.: da živim u staračkom domu :D

ticklebook
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 03 srp 2011 23:40

Opet sam sanjala da imam klince... Spremala sam doručak a oni su se igrali.
Samo sam ovaj put živjela u Parizu :D
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

Plague

Post Postao/la Plague » 05 srp 2011 11:55

prošla noć je bila predivna <3 prvo sam razvalila invalidnu strapom, pa sam se pojebala s debelim crncem i njegovom ženom za lajnu koke, pa sam bila na fetiš partiju. :inlove:
nakon toga sam bila s herijem, ronom i hermionom u borbi protiv divovske hobotnice i morskog psa. mahali smo štapićima, ali nitko od nas nije znao adekvatnu čaroliju pa smo pobjegli.
(na ovome zahvaljujem dany koja mi je prepričavala radnju mega shark vs. giant octopus dva dana ranije)

i onda sam imala jedan od najbizarnijih snova ikad. s invalidnom sam ušla u restoran egzotične hrane u kojem su se jeli žohari i skakavci i bila sam ful nabrijana da to probam, ali sam u jednom trenu skužila čovjeka koji na povodcu vodi ogromnog bijelog crva koji se ponaša kao pas - laje, trčkara okolo i skače po ljudima. kad sam pogledala pobliže, skužila sam da je taj crv sastavljen od milijun malih crvića koji se drže na okupu i tvore jednog velikog debelog crva. htjela sam pitat čovjeka na koju je foru to napravio, ali me omeo jebeni pas-crv koji je u tom trenu raširio nešto poput krila, obrglio mi nogu i počeo je humpat. :D kad je završio, maknuo se sa strane i pretvorio u mene. zatim se odijelio i taj drugi dio se pretvorio u invalidnu. ja nisam znala koja je prava ona, ona nije znala koja sam prava ja.

jednom ću sakupit sve bolesne motive svojih snova, a ima ih i previše, napisat knjigu kratkih priča i bit ću h.p. lovecraft 21. stoljeća.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 05 srp 2011 12:36

Da mi se upucavala Emma Stone. Bilo je zabavno. :D

Odgovorite