Sanjala sam staru babu u bijeloj spavačici s obješenim sisama- dokoljenkama, rasčupane sjedosive kose,ali solidnim zubima (pretpostavljam da su umjetni). Stajala je na ulaznim vratima i gledala me. Pozdravila sam je ,a onda je postalo čudno. Shvatila sam da sam zaljubljena u nju :? Slijedeća scena je da je trčala po travnjaku u uskim bapskim trapericama i guzica joj se razlijevala na sve strane...ja sam vidjela usporeni snimak...bacila se na kljena i plakala iz sve glasa...valjda zato jer me nije vidjela

Čak sam osjetila tugu u snu

Slijedeća scena je da sam u svojoj sobi pisala nešto u plavu bilježnicu (takav sam spomenar imala ko klinka u osnovnoj) i pri tome se igrala sama sa sobom (priistojno rečeno) i urlikala : ljubavi moja....čak sam imala sliku od te babe u cvijetnoj haljini ispred sebe...zašto zašto nismo zajedno!

:?
Istovremeno sam sebe gledala sa strane i razmišljala: ok, koji ti je kurac? Iskoristi dodatno zdrav

:?

stveno osiguranje i odi na psihijatarsku procjenu...nema veze što je kriza...doktor će ti otvoriti bolovanje.
Najgore od svega je što je ta baba stvarna, živi dvije zgrade od mene. Vidjela sam je jutros dok sam išla u dućan po pecivo prije posla: rasčupana je i u bijeloj spavačici tresla kuhinjsku krpu kroz balkon...jedino sam bila predaleko da joj i zube snimim... bolesno