To me potaknulo na razmišljanje - dal imam manjak kreativnosti ili sam jednostavno, ono, u redu sa sobom i ne da mi se eksperimentirati s varijacijama?
Pitanje je da imate priliku biste li odmah sad nešto mijenjali? Pod prilikom mislim na obaveze koje imate, a koje vas drže u trenutnoj situaciji, nekoj odgovornosti prema drugima koju morate ispuniti, kredite, roditelje i sl. značajne ljude koji ulaze u računicu. Je li ovo sve navedeno samo izgovor da ne radite ono što biste inače? Ako pogledate ljude oko vas, koliko njih drži u statusu quo obaveze koje imaju prema drugim ljudima i spram njihovih očekivanja? Koliko okolina/obitelj utječe na ono štovi trenutno radite i ono što jeste? Imate li hrabrosti za velike rezove, nove početke, ili volite da sve ima neki svoj tok i treba vam duže vremena? Jeste li ikad napravili neki drastični zaokret koji je sve dočekao nespremne? Ako ste htjeli, zašto niste i što vas sprječava da to odmah sad napravite? Ili vam je sve ovo zbunjujuće jer ste jednostavno zadovoljni s trenutnom situacijom?
Puno je pitanja, rano je ujutro, subota... dozvoljavam i free style odgovore, ne morate pratiti scenarij, prihvaćam i haiku.