da, Perkovic je odlicno nastavila s bacanjima a mogla bi vrlo lako doci do 70, ako ne i mrvu preko
kad su sljedece tekme repke? nemam neki filing da cemo proci na EP jer mi Bilic djeluje svakako, samo ne autoritativno kako bi jedan trener muske momcadi mora izgledati. Preblag je, ne zna se izrazavati, shonjast, prebacuje odgovornost na druge (tipicno muski) i nema nimalo autonomije. HNS vode Markovic i Srebric koji ce na toj poziciji ostati dok ih smrt ne rastavi, a mi zaljubljenici u nogomet i hrvatski sport patit cemo sve dok ne dodje netko apolitican na celo.
ista stvar je i sa Hajdukom, Dinamom, Cibonom, OK Mladost isl. Cim se politika umijesa eto kakvi su rezultati.
al me najvise fascinira to sto navijaci ne gube nadu i stalno vjeruju da cemo 'razbiti protivnika' i 'samljeti engleze/nijemce', a kad igramo imamo vise srece nego pameti i na samo jednu dobru akciju urlicemo 'mi, hrvati'. bas jadno i ocajno. toliko smo losi da bih do daljnjeg zabranila rad HNS-a i sve ih poslala pred Fifu da im se sudi radi pljacke i obmane naroda.
federer ce 100% dobiti, ne vidim razloga da ne jer igra kao da je tek poceo s tenisom, a nadalu je sampouzdanje na 0 nakon Noletovih udaraca.
jos malo o Li Na

-
Chinese state media proclaimed Li Na's victory in the French Open on Saturday as the stuff of legends and miracles, elevating Asia's first grand slam singles winner to near mythic status in a country where national glory and athletic feats are closely entwined.