evo ja...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
caldera

evo ja...

Post Postao/la caldera » 14 kol 2008 12:55

nemam curu, nisam nikad kretala previše po ovim forumima, a rado bi upoznala nekog pa makar samo prijateljski. ako je netko za, nek se javi privatno. :)
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want!

didi0gisele
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la didi0gisele » 14 kol 2008 13:01

:roll: inače forumi služe za razmjenjivanje razmišljanja.. za takvo što ima iskrica i sl.
Al' OK, ak ti se neko javi super!
Sretno! :)
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.

caldera

Post Postao/la caldera » 14 kol 2008 13:07

znam čemu služe forumi ali reko kad sam već tu da probam. no nisam isključivo zbog toga došla. :)
a iskricu sam probala jednom i nikad više.
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want!

didi0gisele

Post Postao/la didi0gisele » 14 kol 2008 13:09

Fu... OK :roll: .. sam velim..
Uvijek ste tak opasni, madam?
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 kol 2008 13:11

didi0gisele je napisao/la::roll: inače forumi služe za razmjenjivanje razmišljanja.. za takvo što ima iskrica i sl.
Al' OK, ak ti se neko javi super!
Sretno! :)
:) didi..puno je njih zapocelo bas na ovom forumu svoje veze,neke uspjesne neke manje..razmjena misljenja,naravno al pp i sluzi za intimniji dio razmjene zar ne? ;)

caldera

Post Postao/la caldera » 14 kol 2008 13:13

didi0gisele je napisao/la:Fu... OK :roll: .. sam velim..
Uvijek ste tak opasni, madam?
gotovo uvijek. :wink:

didi0gisele

Post Postao/la didi0gisele » 14 kol 2008 13:17

:) Ameli, draga.. al' baš prvi post...
a u biti, kaj ja znam.. ja još nisam nikog tak upoznala, pa nisam baš adekvatna za davat savjete.. više volim oči u oči..
bolje mi da šutim..

calypso

Post Postao/la calypso » 14 kol 2008 13:32

cuj,forum sluzi za druzenje,sklapanje prijateljstava i razmjenu misljenja.Prema tome,cura je dobro napravila,tko hoce javi,tko nece suti!

Caldera draga,samo ti nama budi tu! Ima nas i dobrih i losih(vise dobrih),i dobrih komada pa uzivaj! :D :D :D :D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 kol 2008 13:32

;) samo ti pisi..nije bilo nista lose receno samo,je da je odma drito u glavu,al mozda se zenskoj zuri..didi draga :cvjetic: :zivjeli:

didi0gisele

Post Postao/la didi0gisele » 14 kol 2008 13:39

calypso je napisao/la:cuj,forum sluzi za druzenje,sklapanje prijateljstava i razmjenu misljenja.Prema tome,cura je dobro napravila,tko hoce javi,tko nece suti!

Caldera draga,samo ti nama budi tu! Ima nas i dobrih i losih(vise dobrih),i dobrih komada pa uzivaj! :D :D :D :D
Evo ga na.. sad sam još i :twisted: zločestoba!

Nisam tak mislila.. sorry... :cry: sam primjetih kak cura odmah lupa u sridu! E i da možda joj se fakat žuri!!!!! Pa ja sam joj prva poželila sreću!!!! NISAM JA LOŠA! ŠMRC!

calypso

Post Postao/la calypso » 14 kol 2008 13:40

No,dobro,dobro,necemo te vise prcati...Dobra si ti nama! :inlove:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 kol 2008 13:45

didi0gisele je napisao/la:
calypso je napisao/la:cuj,forum sluzi za druzenje,sklapanje prijateljstava i razmjenu misljenja.Prema tome,cura je dobro napravila,tko hoce javi,tko nece suti!

Evo ga na.. sad sam još i :twisted: zločestoba!

Nisam tak mislila.. sorry... :cry: sam primjetih kak cura odmah lupa u sridu! E i da možda joj se fakat žuri!!!!! Pa ja sam joj prva poželila sreću!!!! NISAM JA LOŠA! ŠMRC!
..ma didi smisna,nije tebe nitko dira nit mislija lose..odi ovamo da te zagrlim dobrice mala :grli: :D

didi0gisele

Post Postao/la didi0gisele » 14 kol 2008 13:57

calypso je napisao/la:No,dobro,dobro,necemo te vise prcati...Dobra si ti nama! :inlove:
Ameli je napisao/la:..ma didi smisna,nije tebe nitko dira nit mislija lose..odi ovamo da te zagrlim dobrice mala
Evo vidiš kak su tu cure SUPER!

Grlim vas obje :ljubav: :grli: !!!!

spark

Re: evo ja...

Post Postao/la spark » 14 kol 2008 13:58

caldera je napisao/la:nemam curu, nisam nikad kretala previše po ovim forumima, a rado bi upoznala nekog pa makar samo prijateljski. ako je netko za, nek se javi privatno. :)

sasvim ok post :thumbup:
so long.

caldera

Post Postao/la caldera » 14 kol 2008 15:46

haha, pa naravno da mi se žuri, bilo bi mi već vrijeme da nađem neku curu. :D

ma sve ok. ima svako pravo reć svoje mišljenje. :)

nego, nemam sad tolko vremena čitat i pisat po forumu i moram se malo ufurat, al bit će bit će...

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 14 kol 2008 15:46

Slučajni susreti, ljubavne poruke, nemam curu itd.
Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.

značiiiiii dobro mjesto :)

btw imaš pp :)
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 kol 2008 17:04

duhsaplavimokom je napisao/la:Slučajni susreti, ljubavne poruke, nemam curu itd.

značiiiiii dobro mjesto :)

btw imaš pp :)
:D duhice,ovo je ka reklama za spravu za vjezbanje..uz to dobijete sasvim besplatan vodic kroz cjelonocni sex :D ..sorry..al ja san otisla na vlak ,jel tako :D :D :P

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 14 kol 2008 17:28

pa u dobru temu je to curka stavila al eto nema neš vremena a ja je več sutra mislila zaskakat kad ti nisi htjela vodić uzeti :D :D :D
al biće još prilike,ima mene dosta za sve :D :D :D
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 kol 2008 17:41

duhsaplavimokom je napisao/la:pa u dobru temu je to curka stavila al eto nema neš vremena a ja je več sutra mislila zaskakat kad ti nisi htjela vodić uzeti :D :D :D
al biće još prilike,ima mene dosta za sve :D :D :D
..di mene nadje..ja san uljudna i fina ,strgana zena..jos bi pripala :D ..no draga djevojko,autorice..samo ti cakulaj pa kroz cakulu na parngal sto se uhvati :twisted:

Odgovorite