evo ja...
evo ja...
nemam curu, nisam nikad kretala previše po ovim forumima, a rado bi upoznala nekog pa makar samo prijateljski. ako je netko za, nek se javi privatno. 
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want!
- didi0gisele
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
- didi0gisele
didi0gisele je napisao/la:inače forumi služe za razmjenjivanje razmišljanja.. za takvo što ima iskrica i sl.
Al' OK, ak ti se neko javi super!
Sretno!
- didi0gisele
- didi0gisele
Evo ga na.. sad sam još icalypso je napisao/la:cuj,forum sluzi za druzenje,sklapanje prijateljstava i razmjenu misljenja.Prema tome,cura je dobro napravila,tko hoce javi,tko nece suti!
Caldera draga,samo ti nama budi tu! Ima nas i dobrih i losih(vise dobrih),i dobrih komada pa uzivaj!![]()
![]()
![]()
Nisam tak mislila.. sorry...
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.
..ma didi smisna,nije tebe nitko dira nit mislija lose..odi ovamo da te zagrlim dobrice maladidi0gisele je napisao/la:Evo ga na.. sad sam još icalypso je napisao/la:cuj,forum sluzi za druzenje,sklapanje prijateljstava i razmjenu misljenja.Prema tome,cura je dobro napravila,tko hoce javi,tko nece suti!
Caldera draga,samo ti nama budi tu! Ima nas i dobrih i losih(vise dobrih),i dobrih komada pa uzivaj!![]()
![]()
![]()
zločestoba!
Nisam tak mislila.. sorry...sam primjetih kak cura odmah lupa u sridu! E i da možda joj se fakat žuri!!!!! Pa ja sam joj prva poželila sreću!!!! NISAM JA LOŠA! ŠMRC!
- didi0gisele
calypso je napisao/la:No,dobro,dobro,necemo te vise prcati...Dobra si ti nama!
Evo vidiš kak su tu cure SUPER!Ameli je napisao/la:..ma didi smisna,nije tebe nitko dira nit mislija lose..odi ovamo da te zagrlim dobrice mala
Grlim vas obje
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.
Re: evo ja...
caldera je napisao/la:nemam curu, nisam nikad kretala previše po ovim forumima, a rado bi upoznala nekog pa makar samo prijateljski. ako je netko za, nek se javi privatno.
sasvim ok post
so long.
haha, pa naravno da mi se žuri, bilo bi mi već vrijeme da nađem neku curu.
ma sve ok. ima svako pravo reć svoje mišljenje.
nego, nemam sad tolko vremena čitat i pisat po forumu i moram se malo ufurat, al bit će bit će...
ma sve ok. ima svako pravo reć svoje mišljenje.
nego, nemam sad tolko vremena čitat i pisat po forumu i moram se malo ufurat, al bit će bit će...
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want!
- duhsaplavimokom
Slučajni susreti, ljubavne poruke, nemam curu itd.
Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
značiiiiii dobro mjesto
btw imaš pp
Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
značiiiiii dobro mjesto
btw imaš pp
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
duhsaplavimokom je napisao/la:Slučajni susreti, ljubavne poruke, nemam curu itd.
značiiiiii dobro mjesto![]()
btw imaš pp
- duhsaplavimokom
..di mene nadje..ja san uljudna i fina ,strgana zena..jos bi pripaladuhsaplavimokom je napisao/la:pa u dobru temu je to curka stavila al eto nema neš vremena a ja je več sutra mislila zaskakat kad ti nisi htjela vodić uzeti![]()
![]()
![]()
al biće još prilike,ima mene dosta za sve![]()
![]()