G-bar u nedjelju, 4.1

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
loverboyBB

G-bar u nedjelju, 4.1

Post Postao/la loverboyBB » 06 sij 2009 11:24

Sa frendom sam sjeo za vaš stol, vas dvije ( crna/smeđa i plava ) ste bile vrlo simpatične i sa simpatijama smo se pogledavali , ali očito nismo smogli hrabrosti za uspostavu komunikacije. Frend vas je htio počastiti pićem, ali smo odustali da se ne shvati kao upucavanje što nam, po prirodi stvari, i nije bila namjera.:-) Potom smo se zbog buke preselili u prvi dio bara.
Kako bismo ipak jednom željeli popiti piće s vama i porazgovarati, bilo bi lijepo, sestre, da mi se ovdje javite:-)))))
Zadnja izmjena: loverboyBB, dana/u 07 sij 2009 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

waitress

Post Postao/la waitress » 07 sij 2009 19:04

iskreno, ne kizim jedan dio... Sa frendom SMO sjeli... tko to mi??? i VAS DVIJE (crna/smeđa i plava) kaj to nije 3? :D :D :D :D :D :P :P :P

fajtericaa
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U braku

Post Postao/la fajtericaa » 07 sij 2009 21:08

hahahahahahahaha.
pa pise ti crna/smeđa
znaci nisu u pitanju crna i smeđa
nego jedna cura za koju nije sigurna dali je crna ili smeđa kosa :D

loverboyBB

Post Postao/la loverboyBB » 07 sij 2009 23:02

Hehe, hvala na upozorenju, bio lapsus linguae :)
Nego daj pomažite, znate li koje su to bile dvije lijepe i simpatične djevojke, jedna plava s kraćom kosom i smeđa s malo dužom u repu?? :) :o

Odgovorite