Slatka mala...
Slatka mala...
Danas sam upoznala jednu curu od frenda... mala je slatka i ima 16 godina (on 20), super su par, ali u razgovoru s njom imam dojam da je slala neke zbunjujuce mi signala, pogotovo nako sto je rekla da jednom sa frendom isla pogragu i trazili su oboje cure... :?
Ok, s njim je mislim nit mjesec dana, i ima samo 16 g... al je bas slatka... naravno nebi nista bilo jer me koci jos dosta toga i pogotovo jer je s njim, necu se mijesat u niciju vezu...
Morala sam to napisat... Bas je slatkica, ima nesto u pogledu... :cvjetic:
Ok, s njim je mislim nit mjesec dana, i ima samo 16 g... al je bas slatka... naravno nebi nista bilo jer me koci jos dosta toga i pogotovo jer je s njim, necu se mijesat u niciju vezu...
- goodbye my lover
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Re: Slatka mala...
baš slatkoMarika je napisao/la:Danas sam upoznala jednu curu od frenda... mala je slatka i ima 16 godina (on 20), super su par, ali u razgovoru s njom imam dojam da je slala neke zbunjujuce mi signala, pogotovo nako sto je rekla da jednom sa frendom isla pogragu i trazili su oboje cure... :?
- goodbye my lover
Stos je u tome sto ona izgleda ko da ima barem 20g, a ja ko da imam 18... Malo smo kontra...
Ok nije da se sad hvalim da izgledam mlade
, ali mi cesto kazu da imam 17-20g, mislim da je radi kose i treniki tak, al kad se malo zrihtam... druga prica...
Ipak mislim da nisu godine toliko vazne, ali ipak je maloljetna... to me vise muci...
Ok nije da se sad hvalim da izgledam mlade
Ipak mislim da nisu godine toliko vazne, ali ipak je maloljetna... to me vise muci...
-
bea.zarre
- Status: U braku
Pa zapravo i ne. Mi vas samo želimo odvuć u krevet i to nam redovito uspijeva.Zbrkica je napisao/la:zapravo mi dižemo samopouzdranje starijima kad se nakon što se one zainteresiraju za nas nasmiješimo, onak slatko i odazovemo na piće
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- goodbye my lover
- Peglam_subotom
- Status: U vezi
Hmmm... Malo si se prevarila zlato...Zbrkica je napisao/la:pričaš.goodbye my lover je napisao/la:
nama mlađim curama definitivno poraste samopouzdanje čim se netko stariji zainteresira za nas.. al pričam gluposti![]()
zapravo mi dižemo samopouzdranje starijima kad se nakon što se one zainteresiraju za nas nasmiješimo, onak slatko i odazovemo na piće
![]()
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
Ma ti ništ ne kuišPeglam_subotom je napisao/la:Hmmm... Malo si se prevarila zlato...Zbrkica je napisao/la:pričaš.goodbye my lover je napisao/la:
nama mlađim curama definitivno poraste samopouzdanje čim se netko stariji zainteresira za nas.. al pričam gluposti![]()
zapravo mi dižemo samopouzdranje starijima kad se nakon što se one zainteresiraju za nas nasmiješimo, onak slatko i odazovemo na piće
![]()
![]()

- lucretia
- Status: U vezi
točno. stoga, ne daj se ometati timemene je napisao/la:ma što bi te mučilo, naši zakoni postavljaju granicu od 14. godina što se kažnjivosti tiče, tako da ono...Marika je napisao/la: Ipak mislim da nisu godine toliko vazne, ali ipak je maloljetna... to me vise muci...![]()
![]()
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun