Prijateljice,ego,eksperiment
-
canis lupus
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Prijateljice,ego,eksperiment
oke..nez kako da pocnem..kao prvo cu odma rec da negledate gramaticke greske jer sam preljuta da bi normalno pisala. ja sam jos mlada i zivcira me to sto nemogu nac ni jednu jebenu curu a da je gay ili bi..jer kao i svi normalni pubertetlije trazim nekog a problem je sto sam ja bi ali samo lazan bi ustvari sam gay al si necu priznat to. aj da skratim pricu dok sam jos uvijek bjesna. prica pocinje da ja i frendica zajedno ljetujemo na vikendici..ugl samo prijateljice. ali ja sam jako zatvorena i komplicirana osoba i neznam reci volim te ili ljubav kod mene to ne postoji, ja i ona smo se tako malo priblizile i onda smo pocele se malo nagurivat jedna na drugu u krevetu i tako svake noc , i to je zavrsavalo masazom ili time da ona spava u mom krevetu(btw ona je hetero) .. i ljeto je zavrsilo i pocela je skola i sve to i odlucile smo da ona par noc prespava kod mene. i opet smo se tako gurale i "tukle" do nekih 4-5 ujutro.. ugl dok to nije preraslo u to da sam ja nju slucajno ugrizla za vrat ali njoj je ako to pasalo pa sam ja nastavila..i tako smo se mi zbarile ili ti poljubile i tako je bilo dvije noc stalno smo se barile al bas stalno. i kako je ona otisla ja sam ostala.i tako je dan danas i ja sam shvatila da sam ja bila samo zajebancija i mene sada to uzasno ljuti. nezz zasto ali me ljuti. mrzim osjecaje i mrzim sve i ide mi na zivce sve.. i mrzim sto nema ni jednog postenog gay kafica ili nes... obecajem sama sebi kad budem velika da cu napraviti welnes za LQTB populaciju...i to me sve skupa zivcira..znam da vas ne zanima zalopojke neke curice tam ,ali imala sam potrebu rec to

- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Prijateljice,ego,eksperiment
a u cemu je problem? ona tebe nece, ti nju zelis? ili ti je bad sto mislis da si gay? 
ex invalid_user
ja bi ti samo tila reć da imaš pravo bit i ljuta i svakava i da je to sve normalno i da je okej bila il ne bila gej i sve je oke 
i iz mog isksutva bolje ti je stvari ne drzat u sebi neg izrazavat, tak da super da jesi, barem ovdi na forumu...
i iz mog isksutva bolje ti je stvari ne drzat u sebi neg izrazavat, tak da super da jesi, barem ovdi na forumu...
-
canis lupus
ja nemogu biti sa njom,jer je ona hetero.. i ja sam lezz ali neznam mislim da sebi jos nisam priznala pa govorim da sam bi. vecinu stvari drzim za sebe ,ali ovo nisam mogle jer mi je dopizdilo sve... i zivcira me to kj ona zna da mi se svida. mislim nisam joj rekla jer nemrem ali svejedno zna.

zajebancija can be fun 
-
Gost
Ljudi uvijek ne žele iste stvari, njoj je bilo zabava a tebi nešto više... Još će ti se cura svidjeti i neće svaka uzvratiti nit htjeti vezu ako ti želiš, isto tako ćeš ti puno njih vjerojatno povrijediti.
Ne znam koliko imaš godina, ali radije da shvatiš to prije nego kasnije i naučiš se nositi sa time.
Ne znam koliko imaš godina, ali radije da shvatiš to prije nego kasnije i naučiš se nositi sa time.
a kako možeš biti sigurna da je ona hetero?canis lupus je napisao/la:ja nemogu biti sa njom,jer je ona hetero.. i ja sam lezz ali neznam mislim da sebi jos nisam priznala pa govorim da sam bi. vecinu stvari drzim za sebe ,ali ovo nisam mogle jer mi je dopizdilo sve... i zivcira me to kj ona zna da mi se svida. mislim nisam joj rekla jer nemrem ali svejedno zna.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i zašto nebi bila s njom ako njoj odgovara biti s tobom?
mlada si,pusti da vrijeme napravi svoje i prije ili kasnije
ćeš shvatiti kako se nositi s time
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Pa da.. Seksualnost je rastezljiv pojam. I puno je žena koje su sa ženama a koje su nekad bile "hetero". Ali i žena koje su pokušale sa ženama, ili imale jednu ženu u životu, a i kasnije ostale "hetero".
Ili se uopće nisu htjele izjašnjavati.
Zapravo, razmišljam o tome da stavim "ne želim se identificirati" čisto kao post-lesbian political statement, ali ne bih baš bila ni transrodna
Ne bih zapravo imala ništa protiv ni da sam sama hetero ili bi... ali... ne trzam na muškarce.
OT2: Priča me djelomično podsjeća na jednu moju priču, koja je kasnije završila jednim lijepim prijateljstvom i nečim dugogodišnjim platonskim... I u tvojim godinama mnoge cure nisu još "definirane", još otkrivaju seksualnost, traže se. I sve je to normalno. Mislim da su mnoge lezbijke na ovom forumu u tvojim godinama imale dečke.
Opusti se. To je jedini savjet. Prepusti se svemu što te zanima, a ovo će doći. Jednostavno ćeš upoznati nekog sa sličnim interesima - vjerojatno upravo radeći što voliš.
A frendica - možda se i ona pita što se ti pitaš. Pa govori suprotno. To nikad ne znaš.
Ili se uopće nisu htjele izjašnjavati.
Zapravo, razmišljam o tome da stavim "ne želim se identificirati" čisto kao post-lesbian political statement, ali ne bih baš bila ni transrodna
Ne bih zapravo imala ništa protiv ni da sam sama hetero ili bi... ali... ne trzam na muškarce.
OT2: Priča me djelomično podsjeća na jednu moju priču, koja je kasnije završila jednim lijepim prijateljstvom i nečim dugogodišnjim platonskim... I u tvojim godinama mnoge cure nisu još "definirane", još otkrivaju seksualnost, traže se. I sve je to normalno. Mislim da su mnoge lezbijke na ovom forumu u tvojim godinama imale dečke.
Opusti se. To je jedini savjet. Prepusti se svemu što te zanima, a ovo će doći. Jednostavno ćeš upoznati nekog sa sličnim interesima - vjerojatno upravo radeći što voliš.
A frendica - možda se i ona pita što se ti pitaš. Pa govori suprotno. To nikad ne znaš.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
NiceGirl
- treba znat prihvatit sebe,sto ne dolazi preko noci,a i mi ti tu sve nemozemo ulit u tvoju glavu, nego to ti sama moras rascistit sa sobom.
- nisi jedina koja prolazi kroz to. a uostalom, kao sto su kolegice gore navele - u pubertetu si (kao i tvoja frendica) i tek sada se pronalazis. neki se pronadju tek u zreloj dobi.
- koji covjek ne misli na ljubav ili seks ili ne osjeca potrebu?
zasto se bojat ljubavi? ili se radi o strahu da ne ostanes povrijedjen.
mnogo je onih koji soliraju, nisi jedina.
- nisi jedina koja prolazi kroz to. a uostalom, kao sto su kolegice gore navele - u pubertetu si (kao i tvoja frendica) i tek sada se pronalazis. neki se pronadju tek u zreloj dobi.
- koji covjek ne misli na ljubav ili seks ili ne osjeca potrebu?
zasto se bojat ljubavi? ili se radi o strahu da ne ostanes povrijedjen.
mnogo je onih koji soliraju, nisi jedina.
-
canis lupus
ooo boze....znam tko sam i sta sam... znam da volim cure...i mozda sam mlada ,ali svejedno nema vremena.. ona je sigurno hetero,jer mi je rekla. i ne kuzim ako ste vi vec lezbe ili bi ,nekuzim kak se nalazite. ja zivim u najvecem jebenom gradu u hrvatskoj i neznam nijednu lezbu,pa kak da onda kazem da ima drugih kad ih nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canis lupus je napisao/la:i ja sam lezz ali neznam mislim da sebi jos nisam priznala pa govorim da sam bi.
mislim da si si već sasvim fino priznala da si lezbijka - čestitam!canis lupus je napisao/la:znam tko sam i sta sam... znam da volim cure...i mozda sam mlada ,ali svejedno nema vremena
canis lupus je napisao/la:i odlucile smo da ona par noc prespava kod mene. i opet smo se tako gurale i "tukle" do nekih 4-5 ujutro.. ugl dok to nije preraslo u to da sam ja nju slucajno ugrizla za vrat ali njoj je ako to pasalo pa sam ja nastavila..i tako smo se mi zbarile ili ti poljubile i tako je bilo dvije noc stalno smo se barile al bas stalno
riječi i djela joj se baš i ne poklapaju, možda ona samo malo teže od tebe izlazi na kraj sa spoznajom da joj se diže čim te vidi. u svakom slučaju, ne navaljuj, budi strpljiva, ali nemoj dopustiti ni da to natezanje vječno traje. mlada si i ako ona neće iskoristiti priliku, ima ih mnogo koje sigurno hoće!canis lupus je napisao/la:ona je sigurno hetero,jer mi je rekla.
za šta nema vremena? uh, jadno moje, vjerojatno hodaš okolo i ne možeš ni na što razmišljati osim o guzicama i sisama i ako se uskoro ne poševiš s nekom past ćeš razred! razumijem te, al ipak -> imaš vremena za svecanis lupus je napisao/la:znam da volim cure...i mozda sam mlada ,ali svejedno nema vremena
Prestani se srditi, nemoj biti ljuta, opusti se i uživaj u činjenici da znaš što želiš i da ti sad samo preostaje bez srama, grižnje savjesti i s osmijehom na licu napaliti se kad god vidiš dobrog komada!
nabaviš psa pa nekad tražiš tartufe nekad lezbe.canis lupus je napisao/la:nekuzim kak se nalazite. ja zivim u najvecem jebenom gradu u hrvatskoj i neznam nijednu lezbu
naravno da (misliš) da ne znaš ni jednu kad si se samoj sebi tek nedavno outala. forum je dobar početak! a ako ti virtualno nije dovoljno -> "ja zivim u najvecem jebenom gradu u hrvatskoj"
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
-
canis lupus
hahah..ok mozda sam malo prenaglila jer sam bila preljuta. i imam psa ali je čorav i nebi nasao ni macku pred sobom kamoli ista drugo.. btw hvala na savjetima SVIMA