dakle anatomija od 9:45 - 12:00 i interpersonalna komunikacija od 14:00-17:15BeautifulThings je napisao/la:lastresort da čujem kad imaš u petak predavanja ?
allah allah
dakle anatomija od 9:45 - 12:00 i interpersonalna komunikacija od 14:00-17:15BeautifulThings je napisao/la:lastresort da čujem kad imaš u petak predavanja ?
draga beautiful ako sam s ERF-a i iman nepovezane nesmislene predmete i ako se bavin ljudima s posebnim potrebama ne mora značit da san zaostala u razvojuBeautifulThings je napisao/la:Jel ti slušaš narodnjake?
Više se kužim i u goth i metal glazbu nego u punk, ali dobrolastresort je napisao/la:draga beautiful ako sam s ERF-a i iman nepovezane nesmislene predmete i ako se bavin ljudima s posebnim potrebama ne mora značit da san zaostala u razvojuBeautifulThings je napisao/la:Jel ti slušaš narodnjake?![]()
samo oi ska i punk,ajd može i trip-hop katkad
allah allah koristi jedini lik na godini na mom smjeru pa smo to pokupili od njega al mogu ja i ssati i ostale poštapalice,nego budući da sad znaš moj plan predavanja,i pošto sutra iman opet kolokvij xD oću čut bar ša studirašBeautifulThings je napisao/la:Više se kužim i u goth i metal glazbu nego u punk, ali dobrolastresort je napisao/la:draga beautiful ako sam s ERF-a i iman nepovezane nesmislene predmete i ako se bavin ljudima s posebnim potrebama ne mora značit da san zaostala u razvojuBeautifulThings je napisao/la:Jel ti slušaš narodnjake?![]()
samo oi ska i punk,ajd može i trip-hop katkad![]()
Sve je bolje od narodnjaka!
Inače, pitala sam zato jer je moja bivša isto često koristilo ovo: ala ali ja sam mislila da je to njoj zbog utjecaja narodnjačkih klubova...haha
ha-ha neko se srami svog faxaBeautifulThings je napisao/la:Ovo ide na pm...ne moraju svi znati .
Ne, nek će svi znati da sam lez.lastresort je napisao/la:ha-ha neko se srami svog faxaBeautifulThings je napisao/la:Ovo ide na pm...ne moraju svi znati .
allah allah nego koji je bit satnice mojih pridavanja
allah allah nisan misla na to da će znat da si gej neg da se sramiš hs-a u doslovnom smislu xDBeautifulThings je napisao/la:Ne, nek će svi znati da sam lez.lastresort je napisao/la:ha-ha neko se srami svog faxaBeautifulThings je napisao/la:Ovo ide na pm...ne moraju svi znati .
allah allah nego koji je bit satnice mojih pridavanja
Svrha tvojih satnica je da ja znam kad trebam obratit pozornost na tvoju zgradu..makar nemoj očekivat da ću stajat pred zgradom i čekat da izađeš jer sam ja shy..haha
ma zajebancija čista...pih kakav je to fax ako te ne muče bar 5 dana u tjednu...zi možda nemaš fax četvrtkon al zato ja iman priliku gledat ljudske mozgićeBeautifulThings je napisao/la:Ne kužim...pa meni se sviđa na HS-u.Fax ko fax. A isto tak nije da neću da ljudi znaju da sam lez...dok budem imala curu onda me iskreno bude baš briga ko zna i što misli o tome.
Inače, ja sutra nemam predavanja..haha.
Nije mi simpa, ta ide samnom na predavanja, al sam si zabrijala da je i ona lez.lastresort je napisao/la:BeautifulThings je napisao/la:
ma zajebancija čista...pih kakav je to fax ako te ne muče bar 5 dana u tjednu...zi možda nemaš fax četvrtkon al zato ja iman priliku gledat ljudske mozgićee onda ću moć sutra žderat u menzi bez straja i stalkat tvoju simpu ,osim ako i ona nema faxa četvrtkon o.0
mene straj tebe o.o nikad! ja iman savršeno korisne m.biceps brachii pa me ni stra nikoga a ni gluteus maximus mi nije loš ni peroneus i ostatak ekipe da mogu pobić....allah allah počasti me pivon i ja ću je pitat...ne zbog toga šta će to piva progovorit iz mene nego šta bi ja napravila sve za pivuBeautifulThings je napisao/la:Nije mi simpa, ta ide samnom na predavanja, al sam si zabrijala da je i ona lez.lastresort je napisao/la:BeautifulThings je napisao/la:
ma zajebancija čista...pih kakav je to fax ako te ne muče bar 5 dana u tjednu...zi možda nemaš fax četvrtkon al zato ja iman priliku gledat ljudske mozgićee onda ću moć sutra žderat u menzi bez straja i stalkat tvoju simpu ,osim ako i ona nema faxa četvrtkon o.0
A znala sam ja da se ti mene bojiš, zato i stalno spominješ menzu, kad te strah naći se nasamo samnom...haha
A čuj, jel si u nekom kvartu blizu faxa?lastresort je napisao/la:BeautifulThings je napisao/la:lastresort je napisao/la:BeautifulThings je napisao/la:
mene straj tebe o.o nikad! ja iman savršeno korisne m.biceps brachii pa me ni stra nikoga a ni gluteus maximus mi nije loš ni peroneus i ostatak ekipe da mogu pobić....allah allah počasti me pivon i ja ću je pitat...ne zbog toga šta će to piva progovorit iz mene nego šta bi ja napravila sve za pivu
Ak misliš na mene onda ok jer je istina da sam na još jednom forumu.mrvica je napisao/la:ja mislim da tebe znam s drugog foruma
ma kakav kvart kod faxa ja na malešnici xDBeautifulThings je napisao/la:A čuj, jel si u nekom kvartu blizu faxa?lastresort je napisao/la:BeautifulThings je napisao/la:lastresort je napisao/la:BeautifulThings je napisao/la:
mene straj tebe o.o nikad! ja iman savršeno korisne m.biceps brachii pa me ni stra nikoga a ni gluteus maximus mi nije loš ni peroneus i ostatak ekipe da mogu pobić....allah allah počasti me pivon i ja ću je pitat...ne zbog toga šta će to piva progovorit iz mene nego šta bi ja napravila sve za pivu
mah mah neko će me sa foruma silovat?ma možeBeautifulThings je napisao/la:lastresort moraš prestat davat sve podatke o sebi ovaj javno..haha.
A sad da nastavimo: Jel imaš kratku il dugu kosu?
allah allah još me i ogovarate tj.ne ogovarate neg ono nešto šta se radi koje smo učili al ja nisan slušala,ne gledan to sranje nit to slušan nit san zaostala ako moje neke kolegice jesuAmeli je napisao/la:allah allahnemoj tako cura nit sluša narodnjake, niti gleda Šeherezadu, toliko zaostala nije, Jok Jok
¸pihach je napisao/la:no, jeste se nasle vise?
ponestalo mi kokica i pive citajuci vase 'barenje'...
ubrzajte to malo, vrijeme je novac.
To ne spada na Hrvatske studijelastresort je napisao/la:i majcu na sfernog pilića u vakuumu
rekoh da iman majcu na to a ne da sam s pmf-a cccastra glacialia je napisao/la:To ne spada na Hrvatske studijelastresort je napisao/la:i majcu na sfernog pilića u vakuumuValjda netko ima jako široku definiciju za "blizu"
No ja se nažalost još ne usudim "outati" svoj faks ovdje
pa bolje da šutim.