Aj prestani!

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
phos
Spol/rod: žensko

Re: Aj prestani!

Post Postao/la phos » 10 sij 2011 10:14

michelle je napisao/la:
phos je napisao/la:tanka je linija između bezuvjetne ljubavi i mržnje :D
vjerujem da se svakog covjeka moze dovesti u stanje kada bi to mogao napraviti.
to je istina, ali uvijek imamo izbor ne dozvolit si neke stvari... da ne bude zabune, govorim za obje strane...
a ovakvi "sjebani" odnosi nisu nešto što se ne može i mirnim putem riješit... najbolji lijek je oduvik bio... ako se može, bolje spriječiti nego liječiti iliti drugim rječima, ne dovodit se u ovakve odnose
je,ali nekad nabasas na neke ljude koji se jednostavno zaheftaju i neres ih se rijesiti.
i onda probas na lijep nacin....nista!
pa onda drito u glavu.....nista!
e pa onda ti ne preostaje nista nego dzonom!
jer ja pricam o situacijama kad nemas izbora tj. kad tog nekog ne mozes izbjeci; ili ti je susjed (nije mi do selidbe zbog ritarda), ili je u istoj grupi s tobom na faxu,ili radis s njim/njom.... i sta sad? iseliti? promijeniti fax? dati otkaz?
ma nezahvalne su to situacije.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

michelle

Post Postao/la michelle » 10 sij 2011 13:57

phos je napisao/la:je,ali nekad nabasas na neke ljude koji se jednostavno zaheftaju i neres ih se rijesiti.
i onda probas na lijep nacin....nista!
pa onda drito u glavu.....nista!
e pa onda ti ne preostaje nista nego dzonom!
jer ja pricam o situacijama kad nemas izbora tj. kad tog nekog ne mozes izbjeci; ili ti je susjed (nije mi do selidbe zbog ritarda), ili je u istoj grupi s tobom na faxu,ili radis s njim/njom.... i sta sad? iseliti? promijeniti fax? dati otkaz?
ma nezahvalne su to situacije.
oke, ovo stoji što si rekla, ja sam mislila na problematične situacije s bivšima ili kad se ti nekom sviđaš i taj te bari, a tebi nije napet nimalo i želiš da prestane, al ne prestaje... recimo...

Amor
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Amor » 11 sij 2011 11:44

kaj dizat toliku prasinu oko ove teme. jednostavno ignoriras tog nekoga i to je to.
neces sad davat otkaz, prekidat studit i tak to :D

phos

Post Postao/la phos » 11 sij 2011 12:32

Amor je napisao/la:kaj dizat toliku prasinu oko ove teme. jednostavno ignoriras tog nekoga i to je to.
ajd procitaj problem....
i da,ima napasti kojih se ne mozes rijesiti.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

Amor
Status: Solo

Post Postao/la Amor » 11 sij 2011 13:07

phos je napisao/la:
Amor je napisao/la:kaj dizat toliku prasinu oko ove teme. jednostavno ignoriras tog nekoga i to je to.
ajd procitaj problem....
i da,ima napasti kojih se ne mozes rijesiti.
procitala ja problem,velim da je nek ignorira i to je to.

lizistrata

Post Postao/la lizistrata » 12 sij 2011 15:46

ja ne vidim problem...
niti želju za pomoć u rješavanju potecijalno inog
a niti argumente..

samo ispucavanje bijesa...
"The will to be stupid is a very powerful force, but there are always alternatives.”
― Lois McMaster Bujold

satine462

Post Postao/la satine462 » 29 sij 2011 14:31

ok možda je malo infantilno javno obilježavat osobu i reć joj da fakofira, ali ponekad ljudi zaista puknu.

mislim, mogu razumijeti argumente koji pokušavaju racionalizirati stvar, ali ako nikad niste iskusili stalkere i patologiju nekih ljudi, onda zaista imate sreće i kužim vaše stavove.

ali postoje labilne ličnosti koje zaista mogu zagorčati život. slijede te svuda, stalkaju te po internetu, šire neistine i manipuliraju poznanicima pretvarajući se da su oni žrtva i da si upravo ti ta osoba koja ih je povrijedila na neki način. i kažeš i, isprve pristojno i kulturno (pošto si civilizirana osoba) da te puste na miru. i ne uspijeva. pa ih pokušavaš izbjeći, blokiraš kontakt. ne uspijeva, uvijek nađu način. pa postaneš toliko isprovociran da poludiš i na kraju im zaprijetiš sudskom zabranom il nekim vragom.
svijet bi bio puno bolji kad bi takve ličnosti lijepo na terapiju.
nisam imala takvih iskustava sa ženskim spolom (bar ne koliko se sjećam) ali jesam sa muškim, jedan od takvih je labilni maloumnik koji nije shvaćao da je NE ŽELIM biti s njim nit želim ikakvo prijateljstvo pošto sam eto shvatila da nije sav svoj.
na sreću imam normalne prijatelje koji su ga svi odreda ignorirali i blokirali pa eto.

tako da...say what u might, ali neki ljudi se fakat trebaju liječit i to je to. a tvoja nesreća i peh bude što si bio ljubazan i normalan prema njima. ccc...

Odgovorite