Džabe što se tebi svađa kad se meni nećeinani je napisao/la: Nisi nikad cula za preneseno znacenje!? Sama si spomenula sex na 2. dejtu, a ja sam se samo nadovezala. Pa ako ti je netko stvarno napet, onda ga zelis jako brzo i vidjeti, kaj ne? Ljudi se uopce ne moraju sexati, mogu masturbirati, nije bed. Postoji i platonska ljubav. A zasto bi se ona tebi toliko prilagodjavala? Ima li ona pravo na svoje misljenje i svoje zelje? Mozda ona ne voli sesir Zorroa? Da, ima jako puno ljudi koji lazu, bas sam gledala film o likovima koji su vodili paralelne zivote, ono 2 obitelji, 2 zene, nekoliko djece, 2 posla i tako, pa sto i zene ne bi tako radile? Slazem se da upoznavanje nema veze s tim, mozes s nekim zivjeti i citav zivot, a ne upoznati ga. Stvar je bila u kemiji koja se dogodi izmedju dvoje ljudi (svima je to super kad se dogodi na filmu, a kad je u stvarnom zivotu, onda je kao nesto drugacije?). I zasto osudjivati takve ljude? Ima jako puno ljudi koji rade raznorazna sranja, ali su ti super jer za ta sranja ne znas, a kad netko samo KAZE da je sex na prvom spoju moguc, odmah se svi dignu na noge, a ta osoba je najveca....Jel da?
Imamo različita stajališta i šta sad.
Moja stajališta su produkt promišljanja, mojih nekih moralnih stajališta i povećeg iskustva.
Zadržala sam hipotetsku mogućnost da dođe do sexa na prvom spoju. Ali i svoju volju da se od toga suzdržim. I to je to.
Upravo zato što su ljudi različiti, bit klika i je u tome da si dvoje ljudi paše BEZ potrebe za nekim silnim prilagođavanjem. Jednostavno se desi klik, jel.
Now act all cool and shit, maybe she'll notice you.
Fuck this. Puppy eyes attack!