Zrele sam dobi i po svemu tome bih trebala biti u mogućnosti i definirati samu sebe. Nisam osoba koja je podložna nevjerama, kako bih nešto razotkrivala o sebi i na taj način povrijedila drugu osobu.
Cijeli život su mi se podjednako sviđali - i muškarci (dečki) i djevojke.
Tu svoju "zbunjenost" sam hranila povremenim flertovima sa djevojkama (to je bilo davno, još u srednjoj), a kasnije sam se upustila u dugogodšnju vezu sa jednom koja je završila loše po mene. Ostavila me, nismo se slagale, a moje srce je bilo toliko slomljeno da sam upala u pravu depresiju.
Razumijevanje od strane obitelji nisam dobila, pa je to bio dodatni teret, ali koji me opet nije spriječio da volim, da budem sa njom, da planiram sa njom,...
Sa muškarcima je lakše. Oni su tu, ne očekuju puno,....ali meni ipak tu nešto fali. Zaljubljujem se u žene. I dan danas, i još uvijek. Mislila sam da ga volim, ali onda mi se dogodi, da svako toliko zablesiram na neku slatkicu sa lijepim okama.
Nisam imala curu od nje,...nisam imala priliku, a ni sreće da upravo ona koja mi se svidjela bude ono što ja želim.
Znam-nisam fer, nisam fer prema njemu (možda), osjećam se krivom,...
Prema ženama previše emocija, prema muškarcima manje. Odabrala sam ovo drugo jer mi je tako lakše, a ovo prvo me uvijek povlači natrag.
Ne družim se sa lezbijkama curama, poznajem nekoliko bisexulaki ili onih koje su malo koketirale sa istim spolom.
Dakle, ne krećem se u tom krugu ljudi, a većina mojih poznanika nema pojma što ja osjećam.
Iskreno, polako pucam po šavu, ne znam što ću sa sobom i ne znam što učiniti,...
eto,...samo sam se htjela malo ispovijediti