Da li ste spremne ići do kraja na prvom dejtu?
Re: Da li ste spremne ići do kraja na prvom dejtu?
ma dajte! ako je transgender i ima dobar dezić i parfem...vjerojatno bih popustila, dopustila i podala se na 1. dejtu.
jedino bi me mogla odbit gusta šuma u gaćama.
jedino bi me mogla odbit gusta šuma u gaćama.
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!
-
uNrEaLL
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Bolje da se ugrizem za jezik. / mravcice,a sta,kliknete,twoj je tip,i ono bu u gacicama,itd sta bi onda?dal bi joj rekla?Jedna moja frendica je bila s takvom,i rekla joj je da se obrije,ova je odbila,i veza nija potrajala.
uNrEaLL je napisao/la:Bolje da se ugrizem za jezik. / mravcice,a sta,kliknete,twoj je tip,i ono bu u gacicama,itd sta bi onda?dal bi joj rekla?Jedna moja frendica je bila s takvom,i rekla joj je da se obrije,ova je odbila,i veza nija potrajala.
eh, ova ti je pametna..
-
uNrEaLL
Pametna sam po celom telu bre uli
a sta bi ti u takvoj situaciji?
je, to se i meni desilo. pa sam prekinula vrlo skoro druzenje 
-
uNrEaLL
E pa nie ugodno to,bar tako mislim...no svatko ima svoj izbor...al nekad moras nesto da mjenjas na sebi,nije nitko od nas savrsen
npr. My ex se depilirala,gdje treba,i gdje stvarno ne treba,i to zna biti iritantno.
slazem se. al ja sam vizualni tip. radije cu prec preko neke karakterne crte koja mi ne pase neg ce imat nesto takvo ili osmjeh koji ne mogu gledat.
-
uNrEaLL
Da budem iskrena,meni je karakter postao kljucan,moze da bude manekenka,najlijepsa zena ikada,ak nema karakter,nista od tog sporta.
al ti i nisi za ic do kraja na prvom dejtu pa se sad to ne pika.
e pa ne mantramo sad o zrtvi, nego os li il nes na temelju onoga sta vidis/dozivis odma.
imaj na umu još jednu opciju, a to je da je taj pufasti afro možda tu iz jednostavnog razloga da samu sebe spriječi da se poševi s tobom na prvom dejtu, ali si toliko seksi da je želja bila jača od srama 
o.t. treba bit spreman, pa šta bude
o.t. treba bit spreman, pa šta bude
-
Plague
i ja se često koristim ovim trikom.Bash je napisao/la:imaj na umu još jednu opciju, a to je da je taj pufasti afro možda tu iz jednostavnog razloga da samu sebe spriječi da se poševi s tobom na prvom dejtu, ali si toliko seksi da je želja bila jača od srama
ali ali ne kuzim vas koji najavljujete da se morate depilirat, meni je to automatik kad se tusiram. ne moram si najavljivat da cu obrijat pazuhe, ili noge, ili sta god. to mi je ka prat zube. necu to radit samo onda kad se namjeravam ljubit.
i sta sad da ti kazen, a da ne ispadne da se opravdavam
:p ok, pazusi jesu pod mus, ali noge ne jer su mi dlake srecom svijetle i rijetke. ali osjete se flafi pod rukom pa ih rijesim ako postoji mogucnost pipanja, inace ne jer zelim da ostanu svijetle i rijetke. o picki ne bih 
je, skuzila sam da je ljudima to tlaka radit, ustvari rade radi drugih. ja jednostavno volim bit bezdlaka.
da mi ne smetaju dlake ne bi ih skidala i bila bi u onoj skupini ljudi koja gleda uzasnute face i iz nekog razloga oni neki zar nestaje
da mi ne smetaju dlake ne bi ih skidala i bila bi u onoj skupini ljudi koja gleda uzasnute face i iz nekog razloga oni neki zar nestaje
- The Bite of Madness
- Ja sam: biseksualka
Dakle, vruća tema o seksu na prvom dejtu čudesno se transformirala u kozmetička iskustva i savjete? Ah, sve što je dobro kratko traje.
No, svejedno, nadovezat ću se na opći trend:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8vDnLvaMMLY[/youtube]

No, svejedno, nadovezat ću se na opći trend:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8vDnLvaMMLY[/youtube]
Same hereRock Faerie je napisao/la:Ako se sve poklopilo i imam osjećaj sigurnosti i povjerenja onda da.
Ako nam se hoće - što postižemo sudržavanjem? Lažni osjećaj morala? Pritisak što se očekuje idući put?
Why bother, if you can seize the moment
Još me nitko nije tražio da čekam, da jest, ne znam kako bih se postavila, iskreno. Ono, jedno je 'ne znam jel te želim' i to mi je ok, razumijem, poštujem, ni ne doživljavam to kao da ja čekam osobu ako ja znam da ju želim sad. No, da mi netko kaže 'želim te, al ne još' u kuki, meni to zvuči kao da me ne želiš - ono, odi i javi se kad ta želja sazori.
Skroz mi je ok da se želja ne spominje dok ne postoji, al postojanje želje i NAMJERNO čekanje, to ne kužim i ne želim kužiti - ako dođem u takvu situaciju, onda ću procijeniti koliko sam voljna čekati da netko procijeni da li sam ja dovoljno vrijedna za tu osobu i udijeli mi svoju milost. Ok, malo karikiram, al generalno - ako netko mora promišljati još dodatno da li sam ja dovoljno dobra za tog nekog - onda nisam, čemu se opterećivati i natezati bezveze?
Aosoth je napisao/la:Same hereRock Faerie je napisao/la:Ako se sve poklopilo i imam osjećaj sigurnosti i povjerenja onda da.
Ako nam se hoće - što postižemo sudržavanjem? Lažni osjećaj morala? Pritisak što se očekuje idući put?
Why bother, if you can seize the moment
Još me nitko nije tražio da čekam, da jest, ne znam kako bih se postavila, iskreno. Ono, jedno je 'ne znam jel te želim' i to mi je ok, razumijem, poštujem, ni ne doživljavam to kao da ja čekam osobu ako ja znam da ju želim sad. No, da mi netko kaže 'želim te, al ne još' u kuki, meni to zvuči kao da me ne želiš - ono, odi i javi se kad ta želja sazori.
inače sam pristojna i s godinama sam se naučila čekati,
ali ovo je tako lijepo rečeno da sam se skoro odlučila...... predomisliti.
nikad neću zaboraviti..
meni sutradan prvi radni dan na novom poslu, ona jebeno zgodna sama se pozvala kod mene.... šta ću, pristala sam i drugi dan zakasnila na posao... lol
inače, što sam starija nemam više taj egotrip da moram curu dobiti odmah u krevet, ali ako se baš dogodi, nema nikakvog beda...
meni sutradan prvi radni dan na novom poslu, ona jebeno zgodna sama se pozvala kod mene.... šta ću, pristala sam i drugi dan zakasnila na posao... lol
inače, što sam starija nemam više taj egotrip da moram curu dobiti odmah u krevet, ali ako se baš dogodi, nema nikakvog beda...
ex infinity 
Nema čanse, pa kaj bi mi mama rekla :drama:.
dogodio mi se neki sličan "do kraja" scenarij, tad mi je to bilo skroz okejaquarius001 je napisao/la:Emajlate se, sve je savršeno, "kliknete"....konačno se upoznate, proradi kemija i završite u njenom stanu...............idete do kraja?
možda bi mi i sada bilo,al sam si nekak više u fazi da bi laganini,
no jedno je što glava gornja snuje, a drugo što donja navaljuje, teško je reći
Fuga je napisao/la:Nema čanse, pa kaj bi mi mama rekla :drama:
a čuj Wave što se raznježila sva.. zima je pred vratima, ha? dekica, kauč i te sheme
ot
ako si s nekim klikneš, ne vidim razloga zašto ne....
kae bilo? tebi bi se isto majka šokirala? 
i jel ti bilo jako bed?
p.s.mogla si bar napisat da se ne sjećaš ili da ne znaš...
p.s.mogla si bar napisat da se ne sjećaš ili da ne znaš...
Kaj bi me bilo bed, nakon čoka vidjela sam ponos u majčinim očima - To je moja kćer. 
p.s. Ne sjećam se i ne znam.

p.s. Ne sjećam se i ne znam.
▲ v o l c a n o ▲
Kad bi došlo do neke seksualne napetosti, zašto ne!? I zašto bi na prvom dejtu išla u stan s nekim, ako mislim da neće biti ništa;) Život je lijep.. 
...život je lijep... (: