Cura s laptopom
-
BeautifulThings
- Spol/rod: žensko
Cura s laptopom
A znam da vjerojatno cura niti nije na crol-u niti nije lez, ali eto meni se učinilo da je, pa ajde da pitam, možda je tu ipak.
Cura je izgledala tomboyish, bila je sva u crnom, nosila je laptop i imala je kosu do ramena il malo dužu. Išle smo u tramvaju par stanica skupa. To je bilo ovaj pon ili uto.
Anyway, ako i imaš curu ili ako si straight, nema veze, samo sam htjela ovdje natipkat da si predivna i mora da je sretan onaj/ona ko te ima.
Cura je izgledala tomboyish, bila je sva u crnom, nosila je laptop i imala je kosu do ramena il malo dužu. Išle smo u tramvaju par stanica skupa. To je bilo ovaj pon ili uto.
Anyway, ako i imaš curu ili ako si straight, nema veze, samo sam htjela ovdje natipkat da si predivna i mora da je sretan onaj/ona ko te ima.
Re: Cura s laptopom
"blago onom ko te ima, ko te ljubi, dok ja lutam nocima..." 
ajme fala ti 
ali nemam nista crno. ne volim crnu. ni dugu kosu tamnu. a doduse ni laptop ne nosim okolo, samo na put kad idem.
al fala ti.
uljepsala si mi dan.

ali nemam nista crno. ne volim crnu. ni dugu kosu tamnu. a doduse ni laptop ne nosim okolo, samo na put kad idem.
al fala ti.
uljepsala si mi dan.

-
BeautifulThings
mravcica je napisao/la:ajme fala ti
al fala ti.
uljepsala si mi dan.
Np. Barem nekom.
idem u raznim smjerovima al sta kad se ni tramvajom ne vozim.
- alice
- Ja sam: lezbijka
sweeeeet 
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
- Rock Faerie
- Ja sam: ne želim se identificirati
Po opisu ista moja frendica samo što ona nije nimalo tomboyish, al sve drugo je isto lol.
They share a look in silence and everything is understood
-
BeautifulThings
.
Zadnja izmjena: BeautifulThings, dana/u 17 lip 2011 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
nemam nikakve veze s opisanom curom (osim što obje imamo izraženu ljubav prema crnini) ali sam se morala nasmijati na ovoajme fala ti
al fala ti.
uljepsala si mi dan.