a pa mozete bit u istom gradu pa ti javljat novosti preko telefona pa ito ti je.
najbolje da te nosi u salu oko vrata ko skvikija.
al ako oces bit bas bas s njom pa onda ces bit sretan sta ti uopce govori novosti
a jebate.
potpisujem!!!mravcica je napisao/la:a jebemu mater nije to to.
a pa mozete bit u istom gradu pa ti javljat novosti preko telefona pa ito ti je.
al ako oces bit bas bas s njom pa onda ces bit sretan sta ti uopce govori novosti
a jebate.
a nisam mislila da drzis vezu s nekim koga nisi nikada vidjela.Daisy je napisao/la:slazem se ako osjecaj nije temeljen na brzopletosti tj. ako je cekanju prethodilo zrelo upoznavanje. ali, opet, onda ti ne treba osjecaj. onda znas.phos je napisao/la:mislim da moze.Daisy je napisao/la:mislis li da osjecaj ne moze prevariti? i sto onda, cekas, cekas i kad docekas tj. shvatis bacis se od muke pod vlak. po mogucnosti hrvatski. za kojeg znas da ce kocnice zakazati.phos je napisao/la: ako imas osjecaj da bi to moglo biti ono pravo...onda se (po meni) isplati pricekati/potruditi.
ali isto tako mislim da cu, ako vec taj osjecaj imam, radije popusiti neko vrijeme pa na kraju i biti u krivu, nego odustati i pitati se dal sam trebala cekati.
treba dati sansu.svemu treba dati sansu. :joda:

ne uzrujavaj se .mravcica je napisao/la:a jebemu mater nije to to.
a jebate.

onda smo se slozile oko rizika. onda nije trebalo spominjati osjecaj. e, to me zbunilophos je napisao/la:a nisam mislila da drzis vezu s nekim koga nisi nikada vidjela.Daisy je napisao/la:slazem se ako osjecaj nije temeljen na brzopletosti tj. ako je cekanju prethodilo zrelo upoznavanje. ali, opet, onda ti ne treba osjecaj. onda znas.phos je napisao/la:mislim da moze.Daisy je napisao/la:mislis li da osjecaj ne moze prevariti? i sto onda, cekas, cekas i kad docekas tj. shvatis bacis se od muke pod vlak. po mogucnosti hrvatski. za kojeg znas da ce kocnice zakazati.phos je napisao/la: ako imas osjecaj da bi to moglo biti ono pravo...onda se (po meni) isplati pricekati/potruditi.
ali isto tako mislim da cu, ako vec taj osjecaj imam, radije popusiti neko vrijeme pa na kraju i biti u krivu, nego odustati i pitati se dal sam trebala cekati.
treba dati sansu.svemu treba dati sansu. :joda:
nego samo da je vidanje rijede.
i da od pocetka krecem da je upoznavanje zrelo.
moram se jos jednom uguzit.Daisy je napisao/la:
onda smo se slozile oko rizika. onda nije trebalo spominjati osjecaj. e, to me zbunilo

JanaFern je napisao/la:oprosti!
vidim da još nisi otišla off pa i kužim da ti je ovo top tema (osim Pitaj me)
ot. nisam ni mislila - ništa ništa te ne smeta, nego vidiš njezine mane i ne smetaju te toliko, tj. možeš živjeti s njima! a kak to misliš ja nisam savršena? ne kužim taj dio...![]()
ja mislim da u vezama na daljinu više do izražaja dolazi komunikacija - odnosno bitnije je da osobe znaju komunicirat i slušat jedna drugu...

zar ne treba nekoga dobro poznavati da bi se stvorio taj osjecaj? sta ce ti onda osjecaj. ili ja ne razumijem sta znaci rijec osjecaj. jel to nesto slicno devi. i sto te ima dirati ova tema.phos je napisao/la:a bas si neuvidajna!
evo trudim se ubaciti.
i stvarno me dirnula ova tema...po sredini srca!
ne nije to taj osjecaj.
to je onaj osjecaj kad si svjesna njenih mana ali si isto tako svjesna da ni ti nisi savrsena.
nemate sve zajednicke interese ali nalazite one koji su vam zajednicki sasvim slucajno.
i da, mozemo komunicirati bez klanja.
dakle nisi zaljubljena pa da si negdje u pripizdini u oblacima sa bijelim krilima ko B747 letis u la-la landu, nego si svega svjesna i taj scenarij prihvacas za dalje.
phos je napisao/la:to je onaj osjecaj kad si svjesna njenih mana ali si isto tako svjesna da ni ti nisi savrsena.
nemate sve zajednicke interese ali nalazite one koji su vam zajednicki sasvim slucajno.
.
evo je..jednom recenicom ponisti sustavDaisy je napisao/la:zar ne treba nekoga dobro poznavati da bi se stvorio taj osjecaj? sta ce ti onda osjecaj. ili ja ne razumijem sta znaci rijec osjecaj. jel to nesto slicno devi. i sto te ima dirati ova tema.phos je napisao/la:a bas si neuvidajna!
evo trudim se ubaciti.
ne nije to taj osjecaj.
to je onaj osjecaj kad si svjesna njenih mana ali si isto tako svjesna da ni ti nisi savrsena.
dakle nisi zaljubljena pa da si negdje u pripizdini u oblacima sa bijelim krilima ko B747 letis u la-la landu, nego si svega svjesna i taj scenarij prihvacas za dalje.

sta je bolje poznanstvo?LittleRedRidingHood je napisao/la:phos je napisao/la:to je onaj osjecaj kad si svjesna njenih mana ali si isto tako svjesna da ni ti nisi savrsena.
.
trebas nekog bolje poznavat za ovaj osjecaj..al to je onda to!

ok, ne trebas nekoga dobro poznavati. onda se nadam da inace u zivotu imas puno srece. kad pada kisa da nadjes kisobran na cesti. na primjer.phos je napisao/la:evo je..jednom recenicom ponisti sustavDaisy je napisao/la:zar ne treba nekoga dobro poznavati da bi se stvorio taj osjecaj? sta ce ti onda osjecaj. ili ja ne razumijem sta znaci rijec osjecaj. jel to nesto slicno devi. i sto te ima dirati ova tema.phos je napisao/la:a bas si neuvidajna!
evo trudim se ubaciti.
ne nije to taj osjecaj.
slicno devi....da.jako slicno jahanju jednogrbe deve.
ne, ne trebas nekoga dobro poznavati.
moze se desiti da godinama budes u vezi ili cak zivis s nekim i da ga ne poznajes.
osjecaj je noad valjda po mojoj definiciji onaj klik+emocije+polet+...
da! i to možeš osjetit odmah s nekim! odmah! a s nekim nikad!phos je napisao/la:evo je..jednom recenicom ponisti sustav
slicno devi....da.jako slicno jahanju jednogrbe deve.
ne, ne trebas nekoga dobro poznavati.
moze se desiti da godinama budes u vezi ili cak zivis s nekim i da ga ne poznajes.
osjecaj je noad valjda po mojoj definiciji onaj klik+emocije+polet+...
ona ti gubi kišobrane u konzumovim vrećicama!!!! tek toliko o sreći....Daisy je napisao/la:ok, ne trebas nekoga dobro poznavati. onda se nadam da inace u zivotu imas puno srece. kad pada kisa da nadjes kisobran na cesti. na primjer.
LittleRedRidingHood je napisao/la:da,dulji period..kad ne vjerujes pricama nego vjerujes osobi s kojom si DUZE vrime provea skupa i prodjes neke stvari..i vidis je onakvu kakva je..a sad,koliko dug..nema pravila,ovisi koliko kome treba da se otvori..
eto!LittleRedRidingHood je napisao/la:da,dulji period..kad ne vjerujes pricama nego vjerujes osobi s kojom si DUZE vrime provea skupa i prodjes neke stvari..i vidis je onakvu kakva je..a sad,koliko dug..nema pravila,ovisi koliko kome treba da se otvori..

nije bio kisobran u konzumovoj vrecici nego kisobran i vrecica!!!!!JanaFern je napisao/la:ona ti gubi kišobrane u konzumovim vrećicama!!!! tek toliko o sreći....Daisy je napisao/la:ok, ne trebas nekoga dobro poznavati. onda se nadam da inace u zivotu imas puno srece. kad pada kisa da nadjes kisobran na cesti. na primjer.