Mlađu ili stariju?
- pineapple14
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Re: Mlađu ili stariju?
Mislim da nije stvar u tome da li je neka sa 16 djevojčica ili ne, nego što joj se zbog njenih godina stil života znatno razlikuje od npr. mog. Malo mi je nadrealna pomisao da idem dočekivati curu pred gimnaziju, a i da ne spominjem da njeni roditelji još imaju zadnju riječ s obzirom da je maloljetna. Uostalom, ja tražim tip veze kakav bi možda bio nefer očekivati od nekog sa 16... pa ona vjerojatno još nije spremna ni na seks (koliko god novine tupile o tome da se curice već s 13 danas seksaju, sumnjam da netko u toj dobi može doživjeti seks na isti način kao netko 10 godina stariji; a i ispod tog "kulerica" stava "ja radim sve što rade odrasli, a još nisam ni osnovnu završila" najčešće se kriju male uplašene djevojčice, hehe.... koje treba na preodgoj).
pa sad...
nesto izmedu?
definitivno ne mladu od 22,23...bez obzira na razvijene generacije i sl....iskustvo je iskustvo...
ali ne sad ni pre staru...bez obzira na iskustvo....lijepo tijelo je lijepo tijelo.
i da me odmah ne zatrpaju hracki: da,znam da starije zenske imaju ono nesto i da mogu biti ljepse iod mladih i.....,ali prosjek govori da mlade ipak imaj ubolja tijela
nesto izmedu?
definitivno ne mladu od 22,23...bez obzira na razvijene generacije i sl....iskustvo je iskustvo...
ali ne sad ni pre staru...bez obzira na iskustvo....lijepo tijelo je lijepo tijelo.
i da me odmah ne zatrpaju hracki: da,znam da starije zenske imaju ono nesto i da mogu biti ljepse iod mladih i.....,ali prosjek govori da mlade ipak imaj ubolja tijela
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- pineapple14
E jebiga sad, ti bi ovce i novce.phos je napisao/la:pa sad...
nesto izmedu?
Najbolja tijela imaju cure od 18-25, definitivno. I da, ok, znam da u toj skupini postoje zapuštene, ružne, ovakve, onakve, ali ono, kao što si rekla, mladost je mladost.
Tek tolko da se razumijemo ja jesam punoljetna(jedva) ali se jako dobro sjecam da sa 16 nisam bila puno drugacija nego sada,nisam se skoro nikako promijenila osim sto sam postala mrvicu ozbiljnija i moram rec da sam bila jako ogorcena sto bi me taj jebeni datum kakti trebao transformirat u neku odraslu osobu.Sada sam prerasla tudja misljenja i ko me oce oce me ko me nece ne mora ali ja definitivno ne namjeravam sudit po godinama jer se jako dobro sjecam kako sam se ponekad znala osjecat ponizeno jer me netko odbio zbog godina(a nije razlika bila ne znam kako velika).pineapple14 je napisao/la:Mislim da nije stvar u tome da li je neka sa 16 djevojčica ili ne, nego što joj se zbog njenih godina stil života znatno razlikuje od npr. mog. Malo mi je nadrealna pomisao da idem dočekivati curu pred gimnaziju, a i da ne spominjem da njeni roditelji još imaju zadnju riječ s obzirom da je maloljetna. Uostalom, ja tražim tip veze kakav bi možda bio nefer očekivati od nekog sa 16... pa ona vjerojatno još nije spremna ni na seks (koliko god novine tupile o tome da se curice već s 13 danas seksaju, sumnjam da netko u toj dobi može doživjeti seks na isti način kao netko 10 godina stariji; a i ispod tog "kulerica" stava "ja radim sve što rade odrasli, a još nisam ni osnovnu završila" najčešće se kriju male uplašene djevojčice, hehe.... koje treba na preodgoj).
Ja sam se pocela seksat sa 15 i nije mi nikad bilo zao cisto zato jer je seks normalna stvar i nisam to radila jer sam htijela bit kul ili odrasla nego jer me zanimalo kako je i svidjelo mi se.Vecina se poseksa vec sa 13,sto jest prerano al ponekad novine i nesto tocno napisu,nije uopce stvar s kolko se seksas nego iz kojih razloga.
Doduse imas pravo da je razlicit stil zivota pomalo problematican.No nije nikakav nepremostiv problem,u srednjoj cure cesto znaju imat decke koji nisu puno stariji a imaju posao pa cist fino funkcioniraju unatoc tome.
pa kad vec mogu mastati...pineapple14 je napisao/la:E jebiga sad, ti bi ovce i novce.phos je napisao/la:pa sad...
nesto izmedu?
ali ne sad ni pre staru...bez obzira na iskustvo....lijepo tijelo je lijepo tijelo.Ako nađeš jednu takvu, javi mi, haha.
Najbolja tijela imaju cure od 18-25, definitivno. I da, ok, znam da u toj skupini postoje zapuštene, ružne, ovakve, onakve, ali ono, kao što si rekla, mladost je mladost.
da,ali moras priznati i iskustvo je iskustvo....
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Nije li važno naći neku dobru u svakom smislu te riječi... Ne izgleda mi da su godine toliko važne i da presudno utječu na vezu (moždaona ne mora trajati do života). No, svakako postoji pravo na svoje mišljenje.
Sania je napisao/la:Nije li važno naći neku dobru u svakom smislu te riječi... Ne izgleda mi da su godine toliko važne i da presudno utječu na vezu (moždaona ne mora trajati do života). No, svakako postoji pravo na svoje mišljenje.
mladja ili starija godine nisu bitne bitno je da li osjetiš neku iskru nešto što vas je povezalo i to je to.......
nerma je napisao/la:Sania je napisao/la:Nije li važno naći neku dobru u svakom smislu te riječi... Ne izgleda mi da su godine toliko važne i da presudno utječu na vezu (moždaona ne mora trajati do života). No, svakako postoji pravo na svoje mišljenje.
mladja ili starija godine nisu bitne bitno je da li osjetiš neku iskru nešto što vas je povezalo i to je to.......
Veže nas ono nešto, a ne godine, barem ne presudno
-
milkyway16
ja sam mislila da su starije ozbiljnije i prije bi izabrala stariju....ali otkad sam upoznala ovu sadasnju curu brate mili nemogu se bunitti 
Kad si sad ovako sretna, kako se da isčitati iz tvojih misli, onda kod tebe normalno, nemamilkyway16 je napisao/la:ja sam mislila da su starije ozbiljnije i prije bi izabrala stariju....ali otkad sam upoznala ovu sadasnju curu brate mili nemogu se bunitti
nikakvih dvojbi.
znči u različito životno doba) nije (pre)velika, ne bi trebalo biti ono najvažnije, nego ono što veza ima.
-
NiceGirl
kakvo dobro tijelo ja imam,uh.
neki ljudi nikad neku odrastu,a neki se vec sa 18 godina drze preozbiljno. nije nista lose malo se otkacit,najvaznije je kakav si prema drugima i kak se ponasas u ozbiljnim situacijama. kod mene veci plus imaju starije,nego li mladje.
neki ljudi nikad neku odrastu,a neki se vec sa 18 godina drze preozbiljno. nije nista lose malo se otkacit,najvaznije je kakav si prema drugima i kak se ponasas u ozbiljnim situacijama. kod mene veci plus imaju starije,nego li mladje.
NiceGirl je napisao/la:kakvo dobro tijelo ja imam,uh.
-
NiceGirl
nisam mislila samo na veze,nego i opcenito.Sania je napisao/la:NiceGirl je napisao/la:kakvo dobro tijelo ja imam,uh.
neki ljudi nikad neku odrastu,a neki se vec sa 18 godina drze preozbiljno. nije nista lose malo se otkacit,najvaznije je kakav si prema drugima i kak se ponasas u ozbiljnim situacijama. kod mene veci plus imaju starije,nego li mladje.Slažem se, točno, različiti smo si i važno je kakvi smo ljudi u vezi
To ti je zbilja šovinistički, ali i jebi li nebi li. Ne možeš imati i jedno i drugo. Imaju bolje tijelo, daj, tko bi si mislio! Onda kod tebe nema nikakve dvojbe ni sumnje i u skladu je s
ovim društvom - stariji od 25 su za ubiti jer više nisu lijepi. O, dala bih ja tebi stariju ženu pa onda budi pametna
To ti je zbilja šovinistički, ali i jebi li nebi li. Ne možeš imati i jedno i drugo. Imaju bolje tijelo, daj, tko bi si mislio! Onda kod tebe nema nikakve dvojbe ni sumnje i u skladu je s
ovim društvom - stariji od 25 su za ubiti jer više nisu lijepi. O, dala bih ja tebi stariju ženu pa onda budi pametna
nisam mislila samo na veze,nego i opcenito.[/quote]
Dobro, ali prijateljstvo je ipak nešto drugo
Dobro, ali prijateljstvo je ipak nešto drugo
- zelena žabica
uvijek sam padala na starije. em sam ranije u školicu krenula,em sam se družila sa starijima...ne znam...
razlog mog padanja na njih bio je taj da sam u njima vidila zrelost, ozbiljnost, sređenost, graditelji - a ne rušitelji.
e onda, vrijeme i iskustvo pokazale su drugu stranu medalje... ili si u dvadesetima sređena ili nikada nećeš biti.
ako nisi do tridesete otišla od mamice, sad znam, nećeš nikada...
ako do tada nisi out, vjerovatno nikada nećeš ni biti...
ako nemaš sex drive dok si mlada, godine ti neće pomoći.
e sad, problem leži u tome da mi mlađe cure još uvijek nisu privlačnije od starijih.
ali biti će za 20 godina,,sigurno....
razlog mog padanja na njih bio je taj da sam u njima vidila zrelost, ozbiljnost, sređenost, graditelji - a ne rušitelji.
e onda, vrijeme i iskustvo pokazale su drugu stranu medalje... ili si u dvadesetima sređena ili nikada nećeš biti.
ako nisi do tridesete otišla od mamice, sad znam, nećeš nikada...
ako do tada nisi out, vjerovatno nikada nećeš ni biti...
ako nemaš sex drive dok si mlada, godine ti neće pomoći.
e sad, problem leži u tome da mi mlađe cure još uvijek nisu privlačnije od starijih.
ali biti će za 20 godina,,sigurno....
ovdje bi trebalo ići nešto pametno ili duhovito, krajnje misaono i duboko.
s kim se ti svadas?!Sania je napisao/la:ali ne sad ni pre staru...bez obzira na iskustvo....lijepo tijelo je lijepo tijelo.
pa mogu valjda reci svoje misljenje ili?
govorim o prosjeku
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Dugo si smišljala odgovor i dalje si svađalački raspoložena. Odgovorit ću ti jednostavno. Kao što je rekao Voltaire: 'Borit ću se do posljednje kapi krvi za vaše pravo na mišljenje', ne znam
gdje ti je to zakinuto.
gdje ti je to zakinuto.
nisam prije vidjela tvoj post.Sania je napisao/la:Dugo si smišljala odgovor i dalje si svađalački raspoložena. Odgovorit ću ti jednostavno. Kao što je rekao Voltaire: 'Borit ću se do posljednje kapi krvi za vaše pravo na mišljenje', ne znam
gdje ti je to zakinuto.
ajde sretno u borbi
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Najviše u životu cijenim slobodu i najviše težim k tom ostvarenju, uz to, da je
ne želim nikome uzimati.
ne želim nikome uzimati.
respect,samo molim da se ubuduce moji stavovi ne definiraju kao sovinisticki.Sania je napisao/la:Najviše u životu cijenim slobodu i najviše težim k tom ostvarenju, uz to, da je
ne želim nikome uzimati.
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

-
NiceGirl
kokosi, ajde
sve ovisi i sve ima neku svoju relativnost.
nesto je u nasim genima, nesto koliko drzimo do sebe,a drugo je-na sliku prirode.
npr.neka cura ima 30god.,a uopce joj nebi dala toliko,jer izgleda ko bebica. ili,vidis neku jos stariju koku i vidi se da joj je nekih 40-ak god.,a tijelo da ti pamet stane.
sve ovisi i sve ima neku svoju relativnost.
nesto je u nasim genima, nesto koliko drzimo do sebe,a drugo je-na sliku prirode.
npr.neka cura ima 30god.,a uopce joj nebi dala toliko,jer izgleda ko bebica. ili,vidis neku jos stariju koku i vidi se da joj je nekih 40-ak god.,a tijelo da ti pamet stane.
tridesete su najbolje godine..to odgovorno tvrdim,jer sam preživjela dvadesete i ne bih se vratila u njih..možda tadnje dvije..
- degenereginald
- cryptid
netrebam utjehu, I'm fine,thx...