Da, baš to i ono neizrecivo i neraskidivo, blago nam na tome... hvala ti što postojišzaboravila_ime je napisao/la:jel vam se ikad desilo da vidite neku koja vas impresionira svojom unutarnjom i vanjskom ljepotom??? meni se to desiloi samo cu reci drago mi je sto postojis
![]()
predivno stvorenje...
-
Pariz za Sandru
Re: predivno stvorenje...
-
divlja.ruza
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
proslo je nekoliko dana i jos se uvijek oporavljam. upoznale se, pocele cuti svaki dan i bilo je to nesto izmedju veze i neveze. a,cura prredivna. kao osoba mi se isto svidjela. ali,opet,kad nekoga ne poznajes, ni ne slutis sto ti netko moze priredit kao ona meni.
rosa salvahe...bas mi je drago za tebe 
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- zaboravila_ime
- Status: Solo
ruzo jel ti to o meni???mozda??
...never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too..don't forget me I beg I remebered you say "sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead"
-
divlja.ruza
a, i da je, jel bi to promjenilo stvar? ja tebi kazem svidjas mi se,a ti u istom trenu dolazis k meni jer me jedva cekas vidjet?zaboravila_ime je napisao/la:ruzo jel ti to o meni???mozda??
da ne zivis u sumnji. ne, nije rijec o tebi. rijec je o jednoj drugoj. ti mi nisi nista napravila. ionako nece nista bit izmedju nas, moram te pririzit. jel tako?
eto, nista nije promjenilo stvar.
Zadnja izmjena: divlja.ruza, dana/u 04 lis 2011 07:27, ukupno mijenjano 2 puta.
- zaboravila_ime
- Status: Solo
zbog ovog te pitam jer znam da ti nista nisam priredila,rekla sam ti u startu kako stoje stvari...divlja.ruza je napisao/la:ali,opet,kad nekoga ne poznajes, ni ne slutis sto ti netko moze priredit kao ona meni.
...never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too..don't forget me I beg I remebered you say "sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead"
-
divlja.ruza
ja te samo pitam - jel bi to promjenilo stvar? il da ja sad padnem na koljena pred tebe?zaboravila_ime je napisao/la:zbog ovog te pitam jer znam da ti nista nisam priredila,rekla sam ti u startu kako stoje stvari...divlja.ruza je napisao/la:ali,opet,kad nekoga ne poznajes, ni ne slutis sto ti netko moze priredit kao ona meni.
- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
bas!

I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.