predivno stvorenje...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Pariz za Sandru

Re: predivno stvorenje...

Post Postao/la Pariz za Sandru » 27 ruj 2011 06:48

zaboravila_ime je napisao/la:jel vam se ikad desilo da vidite neku koja vas impresionira svojom unutarnjom i vanjskom ljepotom??? meni se to desilo :srce: i samo cu reci drago mi je sto postojis :ruza: :ruza:
Da, baš to i ono neizrecivo i neraskidivo, blago nam na tome... hvala ti što postojiš :)

divlja.ruza
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la divlja.ruza » 27 ruj 2011 10:29

proslo je nekoliko dana i jos se uvijek oporavljam. upoznale se, pocele cuti svaki dan i bilo je to nesto izmedju veze i neveze. a,cura prredivna. kao osoba mi se isto svidjela. ali,opet,kad nekoga ne poznajes, ni ne slutis sto ti netko moze priredit kao ona meni.

phos

Post Postao/la phos » 27 ruj 2011 10:31

rosa salvahe...bas mi je drago za tebe :)
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

zaboravila_ime
Status: Solo

Post Postao/la zaboravila_ime » 02 lis 2011 10:42

ruzo jel ti to o meni???mozda??
...never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too..don't forget me I beg I remebered you say "sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead"

divlja.ruza

Post Postao/la divlja.ruza » 02 lis 2011 11:08

zaboravila_ime je napisao/la:ruzo jel ti to o meni???mozda??
a, i da je, jel bi to promjenilo stvar? ja tebi kazem svidjas mi se,a ti u istom trenu dolazis k meni jer me jedva cekas vidjet?

da ne zivis u sumnji. ne, nije rijec o tebi. rijec je o jednoj drugoj. ti mi nisi nista napravila. ionako nece nista bit izmedju nas, moram te pririzit. jel tako?

eto, nista nije promjenilo stvar.
Zadnja izmjena: divlja.ruza, dana/u 04 lis 2011 07:27, ukupno mijenjano 2 puta.

zaboravila_ime

Post Postao/la zaboravila_ime » 02 lis 2011 11:29

divlja.ruza je napisao/la:ali,opet,kad nekoga ne poznajes, ni ne slutis sto ti netko moze priredit kao ona meni.
zbog ovog te pitam jer znam da ti nista nisam priredila,rekla sam ti u startu kako stoje stvari... :nezna:
...never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too..don't forget me I beg I remebered you say "sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead"

divlja.ruza

Post Postao/la divlja.ruza » 02 lis 2011 11:46

zaboravila_ime je napisao/la:
divlja.ruza je napisao/la:ali,opet,kad nekoga ne poznajes, ni ne slutis sto ti netko moze priredit kao ona meni.
zbog ovog te pitam jer znam da ti nista nisam priredila,rekla sam ti u startu kako stoje stvari... :nezna:
ja te samo pitam - jel bi to promjenilo stvar? il da ja sad padnem na koljena pred tebe?

shizika

Post Postao/la shizika » 02 lis 2011 14:09

slatke ste <3
...život je lijep... (:

LittleRedRidingHood
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 03 lis 2011 15:07

bas!
:kokice:
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

Odgovorite