bivse..
- Rock Faerie
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Russian Roulette
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
- lucretia
- Status: U vezi
jesam htjela, jesam i bila, nikad nije uspjelo kako treba.
kao ni svi pokusaji prijateljstva.
kao ni svi pokusaji prijateljstva.
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
- Peglam_subotom
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
- duhsaplavimokom
- BlackJackie
Ako je nešto trajalo dugo i prekinuto je, svaka nova pomirba će opet završavati prekidom i to sve paklenijim.
Zato duge veze ne bih obnavljala nikad. To su ruševine, gradovi duhova. Posebno ako su završene tako da je ona otišla s nekom drugom/drugim i onda počela cvilit nakon nekog vremena da joj se vratimo.
To su po meni najkardinalnije greške kada se takvoj bivšoj vratite jer će vam u drugoj (a nekim ekstra mazohisticama trećoj, četvrtoj) rundi tako slomit srce da će to bit užas. Toliko puta sam to već vidjela, što na svojim, što na tuđim primjerima. Meni to strašno.
Ove kratke vezice iz prošlosti, male, slatke avanture, slučajem prekinute...možda bi ih obnovila da se ukaže prilika za dulju vezu i da damo jedna drugoj priliku, ali to je neka druga spika.
Ja najviše volim nove, svježe početke i nove, svježe žene.

Zato duge veze ne bih obnavljala nikad. To su ruševine, gradovi duhova. Posebno ako su završene tako da je ona otišla s nekom drugom/drugim i onda počela cvilit nakon nekog vremena da joj se vratimo.
To su po meni najkardinalnije greške kada se takvoj bivšoj vratite jer će vam u drugoj (a nekim ekstra mazohisticama trećoj, četvrtoj) rundi tako slomit srce da će to bit užas. Toliko puta sam to već vidjela, što na svojim, što na tuđim primjerima. Meni to strašno.
Ove kratke vezice iz prošlosti, male, slatke avanture, slučajem prekinute...možda bi ih obnovila da se ukaže prilika za dulju vezu i da damo jedna drugoj priliku, ali to je neka druga spika.
Ja najviše volim nove, svježe početke i nove, svježe žene.
- lucretia
pa svaka je bila nešto posebno
zato će iduća biti još posebnija
zato će iduća biti još posebnija
We serve an old moan in a dry season
uuu, kad otvorih ovu temu, bilo je to davno
..
ja bi nesto jos dodala, ako to nisam :dvaput oprosteno, prijatelju, kao dva put skuhano meso(izgubi, slast i svu vrijednost)..ali..sad..kao nesto pametnija, o Boze
..ipak ostati ka prijatelji, zasto ne
..osobno mi je zao, sto nakon teskog raskida, s nekima nisam htjela ostati frend, bila sam povrijedjena, ali ipak...no, nesto sam tila napisat, "pobiglo je", valjda shvate one, kojima je upuceno.."cekaj me pameti" 
ja bi nesto jos dodala, ako to nisam :dvaput oprosteno, prijatelju, kao dva put skuhano meso(izgubi, slast i svu vrijednost)..ali..sad..kao nesto pametnija, o Boze
- Hellsing
Kad bih imala birat između prolaženja naj užarenijih djelova pakla, i vračanja svojim bivšim ljubavnicama, očit izbor JE DNO DNA UŽARENE PEĆI SVIJETA.
Jedna katastrofalna veza za drugom, doslovno iz jarka u jarak...Ne...nenenenenenenne...a-a...ne treba mi. Jedan grob mi je dovoljan, više mi ih ne treba, a jedva bježim od svog.
Everything is on hold.

Jedna katastrofalna veza za drugom, doslovno iz jarka u jarak...Ne...nenenenenenenne...a-a...ne treba mi. Jedan grob mi je dovoljan, više mi ih ne treba, a jedva bježim od svog.
Everything is on hold.
You call it anti-social, I call them Blues. Now shut the fuck up and leave me, and my whiskey the hell alone...for cryin' out loud already...
It might look like I'm doing nothing, but at the cellular level I'm really quite busy..
It might look like I'm doing nothing, but at the cellular level I'm really quite busy..
- Hidden_soul
- Devil in details
No no, pa nema potrebe da budes toliko optimisticna i euforicnaHellsing je napisao/la:Kad bih imala birat između prolaženja naj užarenijih djelova pakla, i vračanja svojim bivšim ljubavnicama, očit izbor JE DNO DNA UŽARENE PEĆI SVIJETA.
Everything is on hold.
Just kidding, samo me je bas nasmijao ovaj post
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."